Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Gadriuke @ 2010 01 12, 09:21)

Nepykit ne vardan menines reiksmes - vardan linksmumo i savaites tema pristatau KRABA smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes,

visai atitrukau nuo jusu doh.gif reik susiimt unsure.gif

Krabas thumbup.gif

O jau akys kokios bigsmile.gif saunu 4u.gif

Sakot silta...nu silta tai silta mirksiukas.gif

ir labai labai noriu i meeta drinks_cheers.gif tai kur ir kada bigsmile.gif

as gyvenu netoli Bigo, tai jei ka galim kooperuotis kas netoli gyvenat 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelenė.: 12 sausio 2010 - 09:13
QUOTE(Akasha @ 2010 01 11, 16:42)
Ai zodziu dedu siaip sendienini pakvailiojima.... smile.gif

ispudi paliko tas tavo pakvailiojimas mirksiukas.gif

QUOTE(ich @ 2010 01 11, 18:46)

Sena i savaites tema:

gerule sviesa bigsmile.gif

QUOTE(Gadriuke @ 2010 01 12, 08:21)

Nepykit ne vardan menines reiksmes - vardan linksmumo i savaites tema pristatau KRABA smile.gif

uiii lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Akasha, labai liuks tavo pakvailiojimas wub.gif o jau Gadriukes krabas tai is viso thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jau kelinta kart pamirstu Akashos akytes... Super, man labai patiko. Tik remelis nereikalingas wink.gif Stenkis kuo maziau remus is vis naudoti wink.gif

QUOTE(Pelenė. @ 2010 01 12, 10:12)

ir labai labai noriu i meeta  drinks_cheers.gif tai kur ir kada  bigsmile.gif

as gyvenu netoli Bigo, tai jei ka galim kooperuotis kas netoli gyvenat  4u.gif

as irgi pasilaiciuose bazuojuosi, tai galim kazkur cia ir meetintis smile.gif Galim Mandarine, BIG'e, arba jei bus su vaikais tai galim ir nykstuku pasaulyje cia laisves prospekte, ten jiems bus kur pazaisti. Dar pasilaiciu maximoj yra cili kaimas.... kas dar kokiu pasiulymu turite?

O kaip del laiko? kada kam patogu?
Papildyta:
Atkeliu sarasiuka.... Jei ka praleidau isirasykite wink.gif

MEETE NORINCIU DALYVAUTI SARASAS:
Žmogiukas
Akasha
DI
Kaktuke
Padange
Gadriuke (bandysiu prisijungti ir isijungti biggrin.gif )
Pelene
Atsakyti
Di einam i skypa mirksiukas.gif
Atsakyti
noreciau kraba matyti is priekio lotuliukas.gif

man labai super mandarinas bigas ar nykstukai, bet tiktu bet kas, tik ne 2-3 dienos, nes tada vaikai miega, o pries tai ar po to - visada galiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2010 01 12, 10:56)
noreciau kraba matyti is priekio  lotuliukas.gif

man labai super mandarinas bigas ar nykstukai, bet tiktu bet kas, tik ne 2-3 dienos, nes tada vaikai miega, o pries tai ar po to - visada galiu smile.gif

Na smagu kad pakele nuotaika - tikslas pasiektas lotuliukas.gif

O as tik po darbo galiu blush2.gif Jei visos su vaikais tai ir as savo atsivesciau, kad pasibendrautu, arba kaip tik nesivesciau kad nuo vaiku pailsetu po darzelio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenė. @ 2010 01 12, 10:40)
Di einam i skypa  mirksiukas.gif

as jau ten smile.gif

QUOTE(žmogiukas @ 2010 01 12, 10:56)
noreciau kraba matyti is priekio  lotuliukas.gif

man irgi geriau diena (darbo dienomis) galiu ir ryte ir po piet, ir per piet smile.gif

o jei po darbo tada geriau savaitgali, nes noreciau ateiti be vaiku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2010 01 12, 11:34)
as jau ten smile.gif
man irgi geriau diena (darbo dienomis) galiu ir  ryte ir po piet, ir per piet smile.gif

As irgi mieliau savaitgali smile.gif Man irgi nuo vaiku pailseti reiketu blush2.gif Nors ir ramiakai jie pas mane... Merginos o del vieto gal kur per viduri.... As tai ir naujamiescio... Savanoriu pr.....Man patogu prie forum cinemas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2010 01 12, 10:34)
as jau ten smile.gif
man irgi geriau diena (darbo dienomis) galiu ir  ryte ir po piet, ir per piet smile.gif

man diena gal irgi geriau, nes vaikai nepikti buna biggrin.gif galim daryt mamu meeta diena, o paskui susiplanuoti kita, vakare ar savaitgali (nors mano savaitgaliai dazniausiai menesiui i prieki suplanuoti doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Gadriuke @ 2010 01 12, 07:21)

Oi Gadriuke, nebegasdink lotuliukas.gif As dar normaliai nebuvau akiu atmerkus, o cia jau tokie vaizdai lotuliukas.gif
Akasha, akys tai vau bigsmile.gif
Zmogiuk, mano ir tie patys norai lotuliukas.gif
Atsakyti