Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rarity @ 2010 01 11, 11:01)
Nžn kaip vadinasi šioje programoje smile.gif Aš naudoju PhotoME, tai čia yra Shutter Count

Rarity, pas mane tokio nera... yra tik Strip offsets, ir strip Byte counts. Gal as tau per skypa permesciau viena foto, tu paziuretum kiek ten pas mane kadru? 4u.gif

p.s. aciukas rarity !!!! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 11 sausio 2010 - 10:14
QUOTE(Melodi @ 2010 01 10, 22:04)
O svarbiausia lomkes tai kaip narkomanui, fotika prie pagalves pasidejus miegu lotuliukas.gif

tikiesi susapnuoti svajoniu kadra lotuliukas.gif

as i meeta nebent su dviem ziogais ateiciau, neturiu kurt palikt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 01 11, 00:09)
Na jau tikrai pasistengei. Visi ND gerai  thumbup.gif  O dėl WB - pavargsi ir gausis wink.gif

4u.gif Siaip kai nustatineju BW raw tai dazniausiai ne balta o odiniu baldu gelsva imu kaip pagrinda, kur ND pagrindas yra, ir man labai naturaliai atstato spalvas. O va pasiemiau vakar balta lapa, tai nuotraukos labai geltonos gavosi g.gif Na reikes dar pire lempu pabandyti pazaisti g.gif

QUOTE(DI @ 2010 01 11, 09:52)
Labas rytas smile.gif

as cia su klausimu uzsuku...
noriu suzinoti kiek fotikas padare kadru per savo gyvenima, zinau kad galima per wxif faila pvz si programa labai liuks

Cia perkant nenauja labai geras daiktas, bet kol kas neaktualu wink.gif Ech, ant kiek skaitmeniniai sitoj vietoj kankinami, su juosta gerokai labiau kadrai tauposi lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, kas gali paaiskinti,kodel fotikas neduoda platesnes diafragmos nustatyti negu f4.5, objektivas kitinis, parasyta f3.5 g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2010 01 10, 21:51)
Ačiū  4u.gif  Aš kažkaip turiu siekį fotkint taip, kad nereiktų daryt "open with ps"  biggrin.gif

biggrin.gif gerai nori, bet su PS vistiek teks draugaut, nors jau sumazinant foto mirksiukas.gif biggrin.gif

gerai pasidarbavot, tik kaip jau minejo merginos, daug kur galuniu truksta unsure.gif cia su 50mm f1.8 g.gif
QUOTE(Loretoidas @ 2010 01 10, 22:11)

bigsmile.gif dziaugtis ir reikia tokiais darbais thumbup.gif

tai savaites tema siluma g.gif

daugelis turbut jau matet flickr ir kitur blush2.gif
stiebiasi
user posted image
kaip kazkas pakomentavo, isiziurejus galima pamatyti musio lauka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 01 11, 11:40)
Sveikutes, kas gali paaiskinti,kodel fotikas neduoda platesnes diafragmos nustatyti negu f4.5, objektivas kitinis, parasyta f3.5 g.gif  unsure.gif

kitinuko diafragma turetu buti per bruksneli f3.5-4.5 ar pan. Priklausomai nuo zoomo skirtinguose galuose skirtingas maziausas f.

QUOTE(Olive* @ 2010 01 11, 11:46)

daugelis turbut jau matet flickr ir kitur  blush2.gif
stiebiasi
kaip kazkas pakomentavo, isiziurejus galima pamatyti musio lauka  biggrin.gif

wub.gif labai mielas darbas thumbup.gif
Papildyta:
Man sitas kadras labai mielas is savu ax.gif
user posted image
Atsakyti
Koliažai - "Man pasimaivymai prieš miegą... O mamai - praktika praktika" biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 01 11, 10:40)
Sveikutes, kas gali paaiskinti,kodel fotikas neduoda platesnes diafragmos nustatyti negu f4.5, objektivas kitinis, parasyta f3.5 g.gif  unsure.gif

Jei nezumini turetu duot 3.5f 4u.gif
QUOTE(Olive* @ 2010 01 11, 10:46)

daugelis turbut jau matet flickr ir kitur  blush2.gif

labai grazios spalvos bigsmile.gif
QUOTE(Gadriuke @ 2010 01 11, 10:58)
Man sitas kadras labai mielas is savu ax.gif

Grazus j/b, bet man truputi ryskumo truksta ir akyciu noretusi matyt, bet siaip mielas miela nuotrauka 4u.gif
Loretoidai, sveikinu labai wub.gif
Solo, truputi per tamsios tavo nuotraukos .Pirma labiausiai patiko, nuotaika, kepure thumbup.gif bet vis vien truputi pasviesinciau ax.gif antra tikrai tamsi. O trecioj ,ketvirtoj man actionas nepatinka, nes sniegas ir taip melsvas gavosi, o dar actionos su melynumu ax.gif Siaip pirmos keturios visai ir nieko, tik tas spalvas reiktu pareguliuot jei ant raw fotografavai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sapnu koliazai wub.gif

O isduokit paslapti kaip su PS mokinotes dirbti? ax.gif
Atsakyti
Murkute, saunuole, labai grazu bigsmile.gif thumbup.gif Ypac antroji wub.gif Pirmoj spalvos man biski kliuva, bet cia jau skonio reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Abi @ 2010 01 11, 12:20)
Grazus j/b, bet man truputi ryskumo truksta ir akyciu noretusi matyt, bet siaip mielas miela nuotrauka  4u.gif

o man kaip tik sitam kadrui toks menkas pasiliejimas tinka blush2.gif cia sokio momente pagauta
Atsakyti
Laba labai ačiū 4u.gif Jo pirmam ir man truputį spalvos kliūna, bet kažkaip dar nepagaunu į kurią pusę pareguliuot - sėdžiu ir stumdau dabar doh.gif Ir man dar norėtūsi truputi "glanco" skaidrumo - švarumo nežinau ar gerai išsireiškiau - bet koks tai galėtų būt actionas?
Atsakyti