Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Loretoidai, sveikinu, Tu nusipelniai būti pastebėta thumbup.gif

Merginos, gal norit kokį susibėgimą padaryti ateinančią savaitę, kokioj nors prekybcentrio kavinėj?
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2010 01 10, 22:11)
Žinau, kad baisiai negražu girtis

smile.gif

as vienam komentare jau buvau uzmacius viena is siu blogu smile.gif Labai dziaugiuosi uz jus 4u.gif

tokius darbus reik platint ir juos visiems rodyt, nes jie nesa grozi ir geri smile.gif

mergaites, paplanuojam susitikima? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Will @ 2010 01 10, 21:55)
zenit'as, aš ieškau mažos- 12 kadrų jb. Pagalvojau, kad geriau kelios tokios, nei viena 35  tongue.gif

nu liuks! greiciau ismegink fotika bigsmile.gif

QUOTE(Melodi @ 2010 01 10, 23:04)

Man tai krize...neturiu ka fotkint doh.gif Visas savaitgalis suniui ant uodegos nes nei vieno kadro nepadariau doh.gif O svarbiausia lomkes tai kaip narkomanui, fotika prie pagalves pasidejus miegu lotuliukas.gif

thumbup.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2010 01 10, 23:05)
Loretoidai, sveikinu, Tu nusipelniai būti pastebėta  thumbup.gif
Merginos, gal norit kokį susibėgimą padaryti ateinančią savaitę, kokioj nors prekybcentrio kavinėj?

kaip mes cia apie ta pati dabar lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2010 01 10, 22:11)
Žinau, kad baisiai negražu girtis, bet jau taip netveriu džiaugsmu  ax.gif  blush2.gif  bigsmile.gif  Per vakar-šiandien keturi labai neblogi blogai įkėlė mano nuotraukas iš serijos "Winter Fairy Tale" su Une "for inspiration"...

Nuostabu ir labai dziaugiuosi kartu thumbup.gif kokios foto wub.gif

Na as kaip zadejau po nauju metu pasidarbuoti tai keliu ND:
NR 1
user posted image

user posted image
user posted image

Papildyta:
II nr.
f 1,8
user posted image
f 5,6
user posted image
f 22
user posted image
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2010 01 10, 22:07)

kaip mes cia apie ta pati dabar  lotuliukas.gif

matyt pribrendo reikalas biggrin.gif
2 kompanija - 3 jau balius.
Atsakyti
QUOTE(Gadriuke @ 2010 01 10, 23:23)
as kaip zadejau po nauju metu pasidarbuoti tai keliu ND:

thumbup.gif uzskaitau 4u.gif
Atsakyti
III
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2010 01 10, 21:11)
Žinau, kad baisiai negražu girtis, bet jau taip netveriu džiaugsmu  ...

Sveikinu 4u.gif

QUOTE(ich @ 2010 01 10, 21:42)
tamsoka foto...

žinau doh.gif verysad.gif man ypač veidukas nepatinka, bet sumąstau kaip pašviesint...

QUOTE(Melodi @ 2010 01 10, 22:04)
Will, jau su tais vaikais doh.gif Uzuojauta del tamsos, bet visvien rodyk daugiau smile.gif As sitoj biski desnes nurezciau smile.gif

Ačiū 4u.gif mąsčiau, bet kol kas likau prie nekarpyto varianto, reiks dar pamėginti g.gif
Kažkaip rankos nekyla fotkių tvarkyt , kai tiek noisų verysad.gif kol kas tik kelias persiverčiau iš raw...

Gadriuke, ND geri 4u.gif

Dėl meeto- labai norėčiau, bet ateinančias dvi savaites tikriausiai negalėsiu, nes ir taip įtemptas grafikas doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Uzmetysiu ND lotuliukas.gif
IV
f4 1/25
user posted image

user posted image

user posted image

Na va, pradziai tiek ax.gif

Bet su 5 uzduotim tai ne kas gavosi, man auto geriau nustatineja prie naturalios sviesos doh.gif tai net nezinau ka daryti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gadriuke @ 2010 01 10, 23:03)
Uzmetysiu ND  lotuliukas.gif

Na jau tikrai pasistengei. Visi ND gerai thumbup.gif O dėl WB - pavargsi ir gausis wink.gif

Loretoidai,
sveikinu 4u.gif Tavo darbai tokie, kad vien tik mums matyti nuodėmė. Tegul plinta kuo plačiau ir rodo pasauliui tą švelnumą ir gėrį, kurį Tu parodai savo darbuose. Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gadriuke @ 2010 01 10, 23:23)

liuks

QUOTE(Kaktuke @ 2010 01 10, 23:34)
matyt pribrendo reikalas biggrin.gif
2 kompanija - 3 jau balius.

thumbup.gif man labai norisi metuko bigsmile.gif

QUOTE(Gadriuke @ 2010 01 10, 23:36)

thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

as cia su klausimu uzsuku...
noriu suzinoti kiek fotikas padare kadru per savo gyvenima, zinau kad galima per wxif faila pvz si programa labai liuks http://www.videozona...if/showexif.asp is cia parsisiusti galima. Bet va kuris ten skaicius rodo failu skaiciu neatseku doh.gif gal padesit ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2010 01 11, 08:52)
Labas rytas smile.gif

as cia su klausimu uzsuku...
noriu suzinoti kiek fotikas padare kadru per savo gyvenima, zinau kad galima per wxif faila pvz si programa labai liuks http://www.videozona...if/showexif.asp is cia parsisiusti galima. Bet va kuris ten skaicius rodo failu skaiciu neatseku  doh.gif  gal padesit ?  4u.gif

Nžn kaip vadinasi šioje programoje smile.gif Aš naudoju PhotoME, tai čia yra Shutter Count
Atsakyti