Loretoidai, sveikinu, Tu nusipelniai būti pastebėta
Merginos, gal norit kokį susibėgimą padaryti ateinančią savaitę, kokioj nors prekybcentrio kavinėj?
QUOTE(Loretoidas @ 2010 01 10, 22:11)
Žinau, kad baisiai negražu girtis
as vienam komentare jau buvau uzmacius viena is siu blogu Labai dziaugiuosi uz jus
tokius darbus reik platint ir juos visiems rodyt, nes jie nesa grozi ir geri
mergaites, paplanuojam susitikima?
Papildyta:
QUOTE(Will @ 2010 01 10, 21:55)
zenit'as, aš ieškau mažos- 12 kadrų jb. Pagalvojau, kad geriau kelios tokios, nei viena 35
nu liuks! greiciau ismegink fotika
QUOTE(Melodi @ 2010 01 10, 23:04)
Man tai krize...neturiu ka fotkint Visas savaitgalis suniui ant uodegos nes nei vieno kadro nepadariau O svarbiausia lomkes tai kaip narkomanui, fotika prie pagalves pasidejus miegu
QUOTE(Kaktuke @ 2010 01 10, 23:05)
Loretoidai, sveikinu, Tu nusipelniai būti pastebėta
Merginos, gal norit kokį susibėgimą padaryti ateinančią savaitę, kokioj nors prekybcentrio kavinėj?
kaip mes cia apie ta pati dabar
QUOTE(Loretoidas @ 2010 01 10, 22:11)
Žinau, kad baisiai negražu girtis, bet jau taip netveriu džiaugsmu Per vakar-šiandien keturi labai neblogi blogai įkėlė mano nuotraukas iš serijos "Winter Fairy Tale" su Une "for inspiration"...
Nuostabu ir labai dziaugiuosi kartu kokios foto
Na as kaip zadejau po nauju metu pasidarbuoti tai keliu ND:
NR 1
Papildyta:
II nr.
f 1,8
f 5,6
f 22
QUOTE(DI @ 2010 01 10, 22:07)
matyt pribrendo reikalas
2 kompanija - 3 jau balius.
QUOTE(Gadriuke @ 2010 01 10, 23:23)
as kaip zadejau po nauju metu pasidarbuoti tai keliu ND:
uzskaitau
III
QUOTE(Loretoidas @ 2010 01 10, 21:11)
Žinau, kad baisiai negražu girtis, bet jau taip netveriu džiaugsmu ...
Sveikinu
QUOTE(ich @ 2010 01 10, 21:42)
tamsoka foto...
žinau man ypač veidukas nepatinka, bet sumąstau kaip pašviesint...
QUOTE(Melodi @ 2010 01 10, 22:04)
Will, jau su tais vaikais Uzuojauta del tamsos, bet visvien rodyk daugiau As sitoj biski desnes nurezciau
Ačiū mąsčiau, bet kol kas likau prie nekarpyto varianto, reiks dar pamėginti
Kažkaip rankos nekyla fotkių tvarkyt , kai tiek noisų kol kas tik kelias persiverčiau iš raw...
Gadriuke, ND geri
Dėl meeto- labai norėčiau, bet ateinančias dvi savaites tikriausiai negalėsiu, nes ir taip įtemptas grafikas
Uzmetysiu ND
IV
f4 1/25
Na va, pradziai tiek
Bet su 5 uzduotim tai ne kas gavosi, man auto geriau nustatineja prie naturalios sviesos tai net nezinau ka daryti
IV
f4 1/25
Na va, pradziai tiek
Bet su 5 uzduotim tai ne kas gavosi, man auto geriau nustatineja prie naturalios sviesos tai net nezinau ka daryti
QUOTE(Gadriuke @ 2010 01 10, 23:03)
Uzmetysiu ND
Na jau tikrai pasistengei. Visi ND gerai O dėl WB - pavargsi ir gausis
Loretoidai, sveikinu Tavo darbai tokie, kad vien tik mums matyti nuodėmė. Tegul plinta kuo plačiau ir rodo pasauliui tą švelnumą ir gėrį, kurį Tu parodai savo darbuose. Sveikinu
QUOTE(Gadriuke @ 2010 01 10, 23:23)
liuks
QUOTE(Kaktuke @ 2010 01 10, 23:34)
man labai norisi metuko
QUOTE(Gadriuke @ 2010 01 10, 23:36)
Labas rytas
as cia su klausimu uzsuku...
noriu suzinoti kiek fotikas padare kadru per savo gyvenima, zinau kad galima per wxif faila pvz si programa labai liuks http://www.videozona...if/showexif.asp is cia parsisiusti galima. Bet va kuris ten skaicius rodo failu skaiciu neatseku gal padesit ?
noriu suzinoti kiek fotikas padare kadru per savo gyvenima, zinau kad galima per wxif faila pvz si programa labai liuks http://www.videozona...if/showexif.asp is cia parsisiusti galima. Bet va kuris ten skaicius rodo failu skaiciu neatseku gal padesit ?
QUOTE(DI @ 2010 01 11, 08:52)
Labas rytas
Nžn kaip vadinasi šioje programoje Aš naudoju PhotoME, tai čia yra Shutter Count