Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(wite @ 2010 01 10, 21:00

[cool.gif
DI[/b], o flikre man iššoko lentutė, kad liko 30 nemokamų foto (t.y. 200 nuotraukų for free), o tada mokėt pinigų reikia.

Nebūtinai, jei nesusimokėsi, gali toliau dėti nuotraukas, tik pačių seniausių nesimatys - matysis naujausios 200 smile.gif Bet visuose puslapiuose, į kuriuos jos įkeltos - matysis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wite @ 2010 01 10, 20:00)
Nu tai tadu man sentimentai tiktai, nieko toj nuotraukoj nėr... smile.gif

DI, o flikre man iššoko lentutė, kad liko 30 nemokamų foto (t.y. 200 nuotraukų for free), o tada mokėt pinigų reikia.

man irgi pranešė doh.gif pratryniau tas foto, kurias buvau įdėjusi nematomomis ir dar priedo susikūriau naują flickr cool.gif

QUOTE(solo @ 2010 01 10, 20:02)
... ir žinoma, melsvas sniegas nes wb buvo auto. ...

o Tu ne raw fotkini?

DI, man visai įdomios fotkės, aš pati niekaip nerandu normalios juostos pirkti, tai saviškio dar neišbandžiau doh.gif

Aš šiandien fotkinau vaikus... saviškį ir mažą lelių... esu labai nuliūdus, nes nors buvo gan šviesu, be 1600 iso neišsiverčiau, tai visos fotkės grūdėtos verysad.gif

Tai gal nuo rytojaus skelbiam naują temą? Kaip tik nauja savaitė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2010 01 10, 21:18)
*man irgi pranešė  doh.gif  pratryniau tas foto, kurias buvau įdėjusi nematomomis ir dar priedo susikūriau naują  flickr cool.gif

**Aš šiandien fotkinau vaikus... saviškį ir mažą lelių... esu labai nuliūdus, nes nors buvo gan šviesu, be 1600 iso neišsiverčiau, tai visos fotkės grūdėtos  verysad.gif

***Tai gal nuo rytojaus skelbiam naują temą? Kaip tik nauja savaitė  bigsmile.gif

*gerai sugalvojai bigsmile.gif

**laukiam pasirodant rolleyes.gif

*** drinks_cheers.gif Reikia kokios, kad namie butu galima fotkint, ane? g.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2010 01 10, 21:02)
Dėl nukapotų rankų visą kaltę suversiu draugei laugh.gif Jei rimtai, tai nekokia iš manęs fotografė, neturiu akies, bet aš bandau bandau... smile.gif ir žinoma, melsvas sniegas nes wb buvo auto.  Vakar visai nesušąlom, čia Palangoj buvom, tai nerealus oras, tik va fotikas išsikrovė, tai nespėjau saulėlydžio pagaut  wub.gif  o šiandie tai be rankyčių ir kojyčių grįžom smile.gif

Na akis visi turim ir mokytis galim, taip, kad nenurasyk dar saves.... Na vienas is tokiu paprastesniu patarimu butu, geriau fotkink, kuo placiau... Apkarpyti visada spesi... taip po truputi ismoksi ties kuria vieta nukapoti galunas, kai to tikrai reikia mirksiukas.gif
Smagu, kad gerai pasibuvot... O kai kojyciu ir rankyciu nejauciat, tai vadinama aktyviu poisiu smile.gif

QUOTE(ich @ 2010 01 10, 21:26)
*gerai sugalvojai bigsmile.gif

*** drinks_cheers.gif Reikia kokios, kad namie butu galima fotkint, ane? g.gif

Pritariu Ich del temos.... Tikrai nesinoretu kisti nosies i lauka.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2010 01 10, 20:21)
Ogo, daug vargo... smile.gif
Man pirma ir paskutine patiko!

Zinok, vienas malonumas butu buve, jei juosteles fotikas nedraskytu. Bet... matyt jau kaput jam. Dabar ziurinejuosi Nikon f90 juostinuka.... gal kuri turit? gal kokiu atsiliepimu apie ji girdejot? pirkciau nenauja..

QUOTE(Akasha @ 2010 01 10, 20:35)
Na kaip senukas, tai graziai fotkina... tik gaila, kad juosta gadina... Si man labiausiai patiko...

Aciukas. Aha cia ir buvo mano misija... isitikint kad jis dar kazka gali biggrin.gif isitikinau ir gana. Visgi technika irgi turi savo gyvenima.

QUOTE(wite @ 2010 01 10, 21:00)

DI, o flikre man iššoko lentutė, kad liko 30 nemokamų foto (t.y. 200 nuotraukų for free), o tada mokėt pinigų reikia.

matai kaip... as dar tiek nepridejau tai man niekas nesokineja. Nu bet zinosiu. Siaip moket ir as nenusiteikus tongue.gif

QUOTE(Loretoidas @ 2010 01 10, 21:09)
Nebūtinai, jei nesusimokėsi, gali toliau dėti nuotraukas, tik pačių seniausių nesimatys - matysis naujausios 200  smile.gif Bet visuose puslapiuose, į kuriuos jos įkeltos - matysis biggrin.gif

na va, viska aisku dabar smile.gif

QUOTE(Will @ 2010 01 10, 21:18)

DI, man visai įdomios fotkės, aš pati niekaip nerandu normalios juostos pirkti, tai saviškio dar neišbandžiau  doh.gif

Aš šiandien fotkinau vaikus... saviškį ir mažą lelių... esu labai nuliūdus, nes nors buvo gan šviesu, be 1600 iso neišsiverčiau, tai visos fotkės grūdėtos  verysad.gif

Tai gal nuo rytojaus skelbiam naują temą? Kaip tik nauja savaitė  bigsmile.gif

o koks pas tave fotikas? ir kokios tu ipatingos juostos ieskai kad nerandi? unsure.gif

o del vaiku fotkiu uzjauciu.... maniskis fotikas jau prie 800 berysio daug triuksmo deda, tai as tada jau geriau islaikyma ilginu. nes per triuksma visiskai jokio grozio nelieka.

Aha ir as laukiu naujos temos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 01 10, 20:39)
. Na vienas is tokiu paprastesniu patarimu butu, geriau fotkink, kuo placiau...
---
O kai kojyciu ir rankyciu nejauciat, tai vadinama aktyviu poisiu  smile.gif

Ačiū 4u.gif Aš kažkaip turiu siekį fotkint taip, kad nereiktų daryt "open with ps" biggrin.gif
-----
ne ne... čia dėl šalčio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 01 10, 21:39)
1. Na akis visi turim ir mokytis galim, taip, kad nenurasyk dar saves.... Na vienas is tokiu paprastesniu patarimu butu, geriau fotkink, kuo placiau... Apkarpyti visada spesi... taip po truputi ismoksi ties kuria vieta nukapoti galunas, kai to tikrai reikia  mirksiukas.gif
Smagu, kad gerai pasibuvot... O kai kojyciu ir rankyciu nejauciat, tai vadinama aktyviu poisiu  smile.gif

2. Pritariu Ich del temos.... Tikrai nesinoretu kisti nosies i lauka....  smile.gif

1. drinks_cheers.gif auksciau nosi!!!!!!!!!! wink.gif

2. as mielai i kiema islysciau, bet tiks ir namine tema smile.gif tik ne lasiukai, ir ne dumai pleaseeeeeeeeeeeeeee lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2010 01 10, 20:48)
o koks pas tave fotikas? ir kokios tu ipatingos juostos ieskai kad nerandi?  unsure.gif

o del vaiku fotkiu uzjauciu.... maniskis fotikas jau prie 800 berysio daug triuksmo deda, tai as tada jau geriau islaikyma ilginu. nes per triuksma visiskai jokio grozio nelieka.

Aha ir as laukiu naujos temos smile.gif

zenit'as, aš ieškau mažos- 12 kadrų jb. Pagalvojau, kad geriau kelios tokios, nei viena 35 tongue.gif

su išlaikymu nekas, nes ir taip nespėju doh.gif jie gi nuolat judesy ...
va vienas bandymas... apie spalvotą nė nekalbu doh.gif
user posted image

siūlykit temas bigsmile.gif Aš siūlau, pvz šilta rolleyes.gif
Atsakyti
Žinau, kad baisiai negražu girtis, bet jau taip netveriu džiaugsmu ax.gif blush2.gif bigsmile.gif Per vakar-šiandien keturi labai neblogi blogai įkėlė mano nuotraukas iš serijos "Winter Fairy Tale" su Une "for inspiration"...

čia
čia
čia
čia

čia be mano pačios blogo lotuliukas.gif

allthebeautifulthings
Atsakyti
Kai tokios foto, girtis būtina. nuostabu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2010 01 10, 21:55)
su išlaikymu nekas, nes ir taip nespėju  doh.gif  jie gi nuolat judesy ...
va vienas bandymas... apie spalvotą nė nekalbu  doh.gif

siūlykit temas  bigsmile.gif  Aš siūlau, pvz šilta  rolleyes.gif

tamsoka foto...
Man tema tinka 4u.gif

QUOTE(Loretoidas @ 2010 01 10, 22:11)
Žinau, kad baisiai negražu girtis, bet jau taip netveriu džiaugsmu  ax.gif  blush2.gif  bigsmile.gif 

Kaip grazu wub.gif Sveikinu labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Loretoidai, super, labai grazi tavo serija ta wub.gif

Solo, jau panos bevek viska issake, man tai kazkiek per melyna daugumoj, bet gali but laptopo problema, ir kai kurias pasviesint noretusi, bet saunus bandymai thumbup.gif 4u.gif

Will, jau su tais vaikais doh.gif Uzuojauta del tamsos, bet visvien rodyk daugiau smile.gif As sitoj biski desnes nurezciau smile.gif

DI, jauciu fotografo aki gerai isstudijavai, foto kompoziciskai kaip pagal vadoveli, super thumbup.gif

Man tai krize...neturiu ka fotkint doh.gif Visas savaitgalis suniui ant uodegos nes nei vieno kadro nepadariau doh.gif O svarbiausia lomkes tai kaip narkomanui, fotika prie pagalves pasidejus miegu lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melodi: 10 sausio 2010 - 22:07