QUOTE(ich @ 2010 01 10, 20:21)
Ogo, daug vargo...
Man pirma ir paskutine patiko!
Zinok, vienas malonumas butu buve, jei juosteles fotikas nedraskytu. Bet... matyt jau kaput jam. Dabar ziurinejuosi Nikon f90 juostinuka.... gal kuri turit? gal kokiu atsiliepimu apie ji girdejot? pirkciau nenauja..
QUOTE(Akasha @ 2010 01 10, 20:35)
Na kaip senukas, tai graziai fotkina... tik gaila, kad juosta gadina... Si man labiausiai patiko...
Aciukas. Aha cia ir buvo mano misija... isitikint kad jis dar kazka gali
isitikinau ir gana. Visgi technika irgi turi savo gyvenima.
QUOTE(wite @ 2010 01 10, 21:00)
DI, o flikre man iššoko lentutė, kad liko 30 nemokamų foto (t.y. 200 nuotraukų for free), o tada mokėt pinigų reikia.
matai kaip... as dar tiek nepridejau tai man niekas nesokineja. Nu bet zinosiu. Siaip moket ir as nenusiteikus
QUOTE(Loretoidas @ 2010 01 10, 21:09)
Nebūtinai, jei nesusimokėsi, gali toliau dėti nuotraukas, tik pačių seniausių nesimatys - matysis naujausios 200
Bet visuose puslapiuose, į kuriuos jos įkeltos - matysis
na va, viska aisku dabar
QUOTE(Will @ 2010 01 10, 21:18)
DI, man visai įdomios fotkės, aš pati niekaip nerandu normalios juostos pirkti, tai saviškio dar neišbandžiau
Aš šiandien fotkinau vaikus... saviškį ir mažą lelių... esu labai nuliūdus, nes nors buvo gan šviesu, be 1600 iso neišsiverčiau, tai visos fotkės grūdėtos
Tai gal nuo rytojaus skelbiam naują temą? Kaip tik nauja savaitė
o koks pas tave fotikas? ir kokios tu ipatingos juostos ieskai kad nerandi?
o del vaiku fotkiu uzjauciu.... maniskis fotikas jau prie 800 berysio daug triuksmo deda, tai as tada jau geriau islaikyma ilginu. nes per triuksma visiskai jokio grozio nelieka.
Aha ir as laukiu naujos temos