Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(vijja @ 2010 01 10, 14:59)
smile.gif
cia vaikinukas  doh.gif  mamka is jo mergaite daro doh.gif  biggrin.gif

aga,reik jai velniu duot uz tingejima  biggrin.gif

as irgi nedristu i lauka islist,man amzinai salta  unsure.gif

Nu tu cia ir pavarei thumbup.gif ..... Tai gerai, kad pasiduoda smile.gif

O per ta salti tai ir vaika mazai i lauka beisvedu... Brrrrr.... net pagalvoti apie lauka baisu... Man tai ir visus metus galetu buti vasara.... Va Italijoj gyventi noreciau....
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2010 01 09, 23:25)

spalvota tikrai geriau mirksiukas.gif labiau ir matosi i ka jis ten ziuri 4u.gif

QUOTE(vijja @ 2010 01 10, 14:59)
cia vaikinukas  doh.gif  mamka is jo mergaite daro doh.gif  biggrin.gif

as jau galvojau, kur Akasha ikelus foto, ten vaikinukas blink.gif

QUOTE(Akasha @ 2010 01 10, 16:19)
. Man tai ir visus metus galetu buti vasara.... Va Italijoj gyventi noreciau....

tai, kad ir Italijoj ziema yra ax.gif na nebet pietuose paciuose g.gif
Atsakyti
Kad čia taip spešil nutamsinau blush2.gif
Turiu kitokią...

user posted image

mano flikro nemokamumas baigiasiiii...
Atsakyti
Darom vel savaites temas, nes nesugalvoju ka fotografuot, neturiu ka!!!! doh.gif unsure.gif
Is siandieninio pasivaiksciojimo
user posted image
Atsakyti
QUOTE(DASIK @ 2010 01 09, 20:53)

Laukiu Jusu nuomones. mirksiukas.gif

man geriau butu abi spalvotos. Visai graziai spalvytes gautusi. ir pirma labiau kabina nei antra smile.gif

QUOTE(wite @ 2010 01 10, 17:39)
Kad čia taip spešil nutamsinau  blush2.gif
Turiu kitokią...
user posted image

as tai nesuprantu sitos foto unsure.gif

o kaip cia suzinojai kad flircas baigiasi? g.gif

siandien pabludau zinokit. Iskankinau vyra, malemes po visa miesta, fotkinau su senuciuku ZORKI 10, labai jau man magejo is jo nors ka nors ispest, ir jau tada eitu jis amzino poilsio. Na si ta ispest pavyko, bet nedaug, nes pasirodo jis dar ir juostele nuo 12 kadro plesyt pradeda. Tai as to nezinodama daug fotkinau ir aisku nieko is to neliko sad.gif labai gaila, nusivylimas begalinis. Galvojau verksiu. Va ka reiskia fotkinti i juosta. Parodau kelis kadrus su siuo pensininku, ir dedu ji ant spintos.. bus aksesuaras nuo siol smile.gif

p.s. Su PS tik mazinau ir kirpau siek tiek. Naudojau dvi juostas viena JB, kita spalvota.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Aš ateinu su žiema... turėjau savaitgalį 2 modeliukus ir pati lindau į kadrą, tai pusiau auto gavos smile.gif Šįkart neįprastai daug fotkių....

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Aš nepagailėjau fotkių, jūs negailėkit komentarų 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 10 sausio 2010 - 18:41
QUOTE(DI @ 2010 01 10, 19:08)
siandien pabludau zinokit. Iskankinau vyra, malemes po visa miesta, fotkinau su senuciuku ZORKI 10, labai jau man magejo is jo nors ka nors ispest, ir jau tada eitu jis amzino poilsio. Na si ta ispest pavyko, bet nedaug, nes pasirodo jis dar ir juostele nuo 12 kadro plesyt pradeda. Tai as to nezinodama daug fotkinau ir aisku nieko is to neliko sad.gif labai gaila, nusivylimas begalinis. Galvojau verksiu. Va ka reiskia fotkinti i juosta. Parodau kelis kadrus su siuo pensininku, ir dedu ji ant spintos.. bus aksesuaras nuo siol smile.gif

Ogo, daug vargo... smile.gif
Man pirma ir paskutine patiko!

QUOTE(solo @ 2010 01 10, 19:35)
Aš ateinu su žiema... turėjau savaitgalį 2 modeliukus ir pati lindau į kadrą, tai pusiau auto gavos smile.gif Šįkart neįprastai daug fotkių....
Aš nepagailėjau fotkių, jūs negailėkit komentarų  4u.gif

Labai krenta i akis nukirstos rankos biggrin.gif Beveik visose ju truksta.
Pirmoj seselis astrus ir ranku truksta, bet siaip labai faina! kepures tokios man patinka biggrin.gif
antra man patiko!
Trecia suspasta, truksta ranku ir gal daugiau veido noretusi,
Ketvirta auto faina, ranku truksta,
Penktoj rankos kur? biggrin.gif
Sesta, nelabai man,
septinta faina, tik norisi rankos lotuliukas.gif
Astunta vel nelabai,tamsoka,
paskutine patiko thumbup.gif
Siaip faina ir linksma matosi buvo fotosesija!
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2010 01 10, 19:21)

Ich, ačiū biggrin.gif Aš puikiai žinojau dėl rankų, bet va jau ir Will klausiau, ar yra kokios taisyklės, kada galūnės turi būti fotkėse, kada nebūtinos ir pan. Žinau, kad per sąnarius negalima kirpt fotkės smile.gif Ačiū už komentarus.

DI, man sunku komentuot tokias foto. Paskutinės dvi gal visai gražiai žiūris. Antroj lyg sudrebėjo?

wite, man atrodo, iš tos foto nelabai ką išspausi, nesuprantu jos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olive* @ 2010 01 10, 16:59)
as jau galvojau, kur Akasha ikelus foto, ten vaikinukas  blink.gif
tai, kad ir Italijoj ziema yra  ax.gif na nebet pietuose paciuose  g.gif

Maniske, tai mergina biggrin.gif O del Italijos, tai as pietine isimylejus smile.gif

QUOTE(DI @ 2010 01 10, 19:08)

Na kaip senukas, tai graziai fotkina... tik gaila, kad juosta gadina... Si man labiausiai patiko...

QUOTE(solo @ 2010 01 10, 19:35)

Pirmoji man labiausiai patiko.... wub.gif Penkta irgi gera...
Ketvirtoj kazkaip negerai alkune nukirpta... visa kadra labiau kairiau buciau emus... Medzio per daug atrodo, o kaires truksta ir zinoma alkunes negalima taip nukirpti...Septintoj velgi ranka nukirpta negraziai... O siaip saunia fotosesija turejai... thumbup.gif Ar nesusalot tokiu oru? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 10 sausio 2010 - 19:35
QUOTE(wite @ 2010 01 10, 16:39)
Kad čia taip spešil nutamsinau  blush2.gif
Turiu kitokią...

as neiziuriu joje nieko tokio,kas sudomintu smile.gif

kiek zinau Zitlali mokama paslauga flickro uzsisakius,pasiklausinek mirksiukas.gif

QUOTE(ich @ 2010 01 10, 18:05)
Darom vel savaites temas, nes nesugalvoju ka fotografuot, neturiu ka!!!! doh.gif  unsure.gif
Is siandieninio pasivaiksciojimo

tada upas atsiranda ir noras kazka tooookio isgaut drinks_cheers.gif

o si foto man neidomi rolleyes.gif

DI,labai grazi ziemine serija bigsmile.gif

Solo,jau viska merginos issake del galuniu tongue.gif siaip faina sesija thumbup.gif
pirmoje gal astroki seseliai ant veido,bet grazu bigsmile.gif
Atsakyti
Nu tai tadu man sentimentai tiktai, nieko toj nuotraukoj nėr... smile.gif

DI, o flikre man iššoko lentutė, kad liko 30 nemokamų foto (t.y. 200 nuotraukų for free), o tada mokėt pinigų reikia.
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 01 10, 19:35)
Maniske, tai mergina  biggrin.gif  O del Italijos, tai as pietine isimylejus smile.gif
Na kaip senukas, tai graziai fotkina... tik gaila, kad juosta gadina... Si man labiausiai patiko...
Pirmoji man labiausiai patiko....  wub.gif Penkta irgi gera...
Ketvirtoj kazkaip negerai alkune nukirpta... visa kadra labiau kairiau buciau emus... Medzio per daug atrodo, o kaires truksta ir zinoma alkunes negalima taip nukirpti...Septintoj velgi ranka nukirpta negraziai... O siaip saunia fotosesija turejai...  thumbup.gif Ar nesusalot tokiu oru?  ax.gif

Dėl nukapotų rankų visą kaltę suversiu draugei laugh.gif Jei rimtai, tai nekokia iš manęs fotografė, neturiu akies, bet aš bandau bandau... smile.gif ir žinoma, melsvas sniegas nes wb buvo auto. Vakar visai nesušąlom, čia Palangoj buvom, tai nerealus oras, tik va fotikas išsikrovė, tai nespėjau saulėlydžio pagaut wub.gif o šiandie tai be rankyčių ir kojyčių grįžom smile.gif
Atsakyti