Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(DI @ 2010 01 08, 21:23)
aha, ir man jis liuks pataise objektyva  thumbup.gif  toks talkovnas bachuras  thumbup.gif

Belge, gali but ir KODAK, zinok neatsimenu tiksliai.

Talkovnas bachuras? g.gif Man teko nekalbus vyresnio amziaus meistras smile.gif
Bet lyg ir apie ta pacia vieta snekam. Svarbu tik pataisytu...
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2010 01 08, 23:46)
Talkovnas bachuras?  g.gif Man teko nekalbus vyresnio amziaus meistras smile.gif
Bet lyg ir apie ta pacia vieta snekam. Svarbu tik pataisytu...

lotuliukas.gif tai kalbam apie ta pati, svarbu gerai pataiso smile.gif
Atsakyti
merginos Aciu, jau Ninin i AZ patare ten nesti, berods ten taiso visu modeliu ir kaina tikrai mazesne. bandysiu pirmadieni nest parodyti. 4u.gif reikia eit kitinio atsiprasyti ane lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, uzfiksavau stai toki momenta smile.gif Atrodo, kad jie bendrauja ziuredami viena kitai i akis biggrin.gif

user posted image

O stai kas buvo paskui lotuliukas.gif

user posted image

Laukiu Jusu nuomones. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DASIK: 09 sausio 2010 - 19:54
QUOTE(DASIK @ 2010 01 09, 20:53)
Sveikos, uzfiksavau stai toki momenta smile.gif Atrodo, kad  jie bendrauja ziuredami viena kitai i akis biggrin.gif

O stai kas buvo paskui  lotuliukas.gif

Laukiu Jusu nuomones. mirksiukas.gif

Pirmoj foto J/B per pilka, gaila suniuko uodegos, ir kirpciau kaires,
Antra centruota ir siaip gal is arciau noretusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DASIK @ 2010 01 09, 19:53)
Sveikos, uzfiksavau stai toki momenta smile.gif Atrodo, kad  jie bendrauja ziuredami viena kitai i akis biggrin.gif

pats momentas labai fainas,tik j/b pilkoka 4u.gif nors ir as su juo vargstu doh.gif

sveikos,
senai berasiau,nepaveiksluoju beveik,nors skaitau vska ir groziuos jusu darbais bigsmile.gif
cia bandem padurniuot,bet namie tamsuma,triuksmu pilna...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kerolli @ 2010 01 08, 02:39)
imetu pora kadru

nu bet pirma foto wub.gif labai patiko, labaiiii 4u.gif

QUOTE(Akasha @ 2010 01 08, 14:41)

bigsmile.gif nu bet modeliuko grozis. labai geri kadrai, spalvos geros 4u.gif

QUOTE(wite @ 2010 01 08, 16:38)

na nz, pasinaudociau Olive* patarimu 4u.gif

QUOTE(Tiny @ 2010 01 08, 18:35)

bigsmile.gif labai patiko antras portretukas, spalos geros . fonas geras gavosi 4u.gif

QUOTE(DASIK @ 2010 01 09, 20:53)

1 foto - j/b - nieko gero, pilksva, netinka 4u.gif

antra foto padirbeti reiktu, centre suniukas su mergaite 4u.gif

QUOTE(vijja @ 2010 01 09, 22:03)

maciau fliske sita serija su tavo grazuoliuku. pats momentas ciotkas, tos pirstines biggrin.gif
ranka nesudrebejo kartais? blush2.gif kazkas neto man, triuksmai gal siek tiek tikrai lenda 4u.gif

saunuoles visos jus cia ax.gif as tai fotkiui pridarius kazkokiu turiu, bet vis neprisedu ju apdirbti biggrin.gif
Atsakyti
kerroli, pirma foto superine wub.gif

wite, as tai mesciau lauk arba perfotografuociau biggrin.gif

Dasik, is esmes viskas issakyta, pirmoj taisyk jb, o antroj kadravima, bet siaip labai mielas momentas smile.gif

Tiny, man vonios serija visa thumbup.gif O ir spalvotas portretukas grazus, bet ziuriu taviski rimtuolis visada, ar tik pries fotika? bigsmile.gif

Vijja, o man zinok eglute, sventes tai norisi spalvotos, kad ir su grudu ax.gif
Atsakyti
Zana,gal ir padrebinau ax.gif bet man kambary visos pritriuksmautos foto buna doh.gif
todel beveik nepaveksluoju cool.gif

Melodi,dedu spalvota,ant jos dar labiau grudas matosi doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2010 01 09, 23:25)
Zana,gal ir padrebinau ax.gif  bet man kambary visos pritriuksmautos foto buna  doh.gif
todel beveik nepaveksluoju  cool.gif

pas mane namie tas pats, neimanoma fotkinti, tamsuma doh.gif

spalvota - graziau blush2.gif
Atsakyti
Dasik, Ich viska teisingai issake.... Pirmos sviesesnes noretusi, o antra apkarpyti, kad teisingiau viskas butu...

Vijja, spalvota smagiau ziurisi, nors ir grudo daug... Bet siaip labai puiki dama smile.gif

Zana4, aciu uz pagyrimus... Laukiam ir tavo foto parodymu... netingek prisesti ir apdirbti.... mirksiukas.gif

O del tamsiu namu as irgi keikiuosi.... O i lauka kai taip salta, tai ir eiti nesinori ir fotiko gaila smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2010 01 09, 23:48)
spalvota - graziau  blush2.gif

smile.gif

QUOTE(Akasha @ 2010 01 10, 13:24)
Vijja, spalvota smagiau ziurisi, nors ir grudo daug... Bet siaip labai puiki dama smile.gif

Zana4,  Laukiam ir tavo foto parodymu... netingek prisesti ir apdirbti....  mirksiukas.gif 

O del tamsiu namu as irgi keikiuosi.... O i lauka kai taip salta, tai ir eiti nesinori ir fotiko gaila smile.gif

cia vaikinukas doh.gif mamka is jo mergaite daro doh.gif biggrin.gif

aga,reik jai velniu duot uz tingejima biggrin.gif

as irgi nedristu i lauka islist,man amzinai salta unsure.gif
Atsakyti