turiu vieną nuotrauką ir vieną klausimą susijusį su nuotrauką.
išmesti?
QUOTE(wite @ 2010 01 08, 16:38)
turiu vieną nuotrauką ir vieną klausimą susijusį su nuotrauką.
as bandyciau pasviesint ir patiesint, na dar grudo pridet ir tada ziuret ar mest, ar ne
QUOTE(kerolli @ 2010 01 08, 01:39)
imetu pora kadru,kad nebuciau begede kritikuojanti nekritikuojama
idomi nuomone jusu ...
idomi nuomone jusu ...
pirmos dvi labai patiko antrai, žinoma, reikia korekcijų, bet šiaip kadras labai žavus
Akasha, šios man labiau patinka
QUOTE(Uogienė @ 2010 01 07, 15:50)
Mokomes toliau prasau kritikos
Fainai J/b grazus
QUOTE(Akasha @ 2010 01 07, 17:56)
Man tai liux viskas su antraja foto
QUOTE(kerolli @ 2010 01 08, 02:39)
imetu pora kadru,kad nebuciau begede kritikuojanti nekritikuojama
idomi nuomone jusu ...
idomi nuomone jusu ...
Sita nereali Beje, aciu Tau labai uz sveikinima
Papildyta:
Seniai berodziau, tai imetu ir as pora portreciuku
Kerolli, pirma pasaka
Tiny, antroj ryskumas koks, pasaka Pirmoj vonios krastas erzina
Sveikos naujokes
As dabar efoto prisijungiau, bet nesuprantu ten nieko kol kas
Tiny, antroj ryskumas koks, pasaka Pirmoj vonios krastas erzina
Sveikos naujokes
As dabar efoto prisijungiau, bet nesuprantu ten nieko kol kas
QUOTE(Baccardi @ 2010 01 08, 09:06)
Kerolli,
Pirmoji tai man labai patinka. Spalvytės ypač. Galėtų vėlgi tos smilgos vos vos žemiau būt, bet šiaip gerai. Antrojoj, tai wb nugrybavęs (namie prie lempos, taip? , gaila, kad neturi ps- sutvarkytum, aš taip tik ir gelbėjuos kai tenka namie fotografuot
Pirmoji tai man labai patinka. Spalvytės ypač. Galėtų vėlgi tos smilgos vos vos žemiau būt, bet šiaip gerai. Antrojoj, tai wb nugrybavęs (namie prie lempos, taip? , gaila, kad neturi ps- sutvarkytum, aš taip tik ir gelbėjuos kai tenka namie fotografuot
jo jo wb pieva bandziau koreguoti bet daugaiu sudirbau, ieskausi PS kai atsisiubiu bandysiu dar gelbet, aciu uz nuomone
QUOTE(<emigrante> @ 2010 01 08, 11:36)
nieko sau nuotikis ale vyro vardas grazus
Uogiene
Akashka pirmas portretukas
ich
Bonda
Iriska gerai bet tamsoka svarbiausia pati suprastum ar teisingas rezultatas
Asanti man truputi nesa i melsvuma custom wb, o su portretu moteriskes pritariu kitom ,bet momentas geras pagautas tik nevisai geri parametrai ,bet tam ir mokomes
Will aciuks
Tiny ner uz ka juk sakiau per ta skubejima pamirsau pasveikinti su sventem tai issiunciau atskirai
taviskes visos neblogos tik ,pati paciausia man butu ta kur vonioje jeigu butu zvilgsnis pagautas
Zmogiuk, taisykla yra Pylimo gatvej. Tikslaus adreso nepasakysiu. bet galiu siek tiek nupasakot kaip ja rasti. Ten kartu yra ir FUJI labaratorija. Jie vienoj patalpoj. O viskas randasi ant pastato ''kampo". Na tikiuos rasi.
QUOTE(DI @ 2010 01 08, 18:48)
Zmogiuk, taisykla yra Pylimo gatvej. Tikslaus adreso nepasakysiu. bet galiu siek tiek nupasakot kaip ja rasti. Ten kartu yra ir FUJI labaratorija. Jie vienoj patalpoj. O viskas randasi ant pastato ''kampo". Na tikiuos rasi.
Pylimo 10 Čia ant Pylimo / Palangos gatvių kampo, mano žiniomis, čia geriausia taisykla mieste Ir tas meistras labai liuks, pataria, paaiškina ir neplėšikauja
Akasha, ačiū už nuorodą, labai liuks! Vat to man ir reikėjo! Dabar belieka tik viena "smulkmenėlė" - parsisiųsti PS.. Tiesa, o kuri versija tinkamiausia?
Olive, pilnai sutinku, beveik visos foto ir priklauso tai "PYKŠ" katerogijai.. Tada taip ir buvo, šaudžiau viską, kas tik įdomiau pasirodo. O šita moterytė patraukė akį.
Kerolli, nu ir taip ir taip žiūriu, bet man visai nieko tas custom, nes panašiausia į realią sienos spalvą gavosi ir ta balta man visai balta, net nežinau..
Olive, pilnai sutinku, beveik visos foto ir priklauso tai "PYKŠ" katerogijai.. Tada taip ir buvo, šaudžiau viską, kas tik įdomiau pasirodo. O šita moterytė patraukė akį.
Kerolli, nu ir taip ir taip žiūriu, bet man visai nieko tas custom, nes panašiausia į realią sienos spalvą gavosi ir ta balta man visai balta, net nežinau..
Asanti tau geriau matyt ,gal tiesiog atspalvi pasisavina kremo tiubele nuo sienos
QUOTE(žmogiukas @ 2010 01 08, 10:15)
sveikos, gal kuri zinot... numete man fotiko kuprine vaikas ant grindu, isduzo 50 uko stiklas. vilbra sako, kad jie vietoj nekeicia, siustu i uzsieni, ten remontuot, kaina NUO 350 prasideda... gal kas susiduret kur galima dar remontuot?? man jis 500 kainavo tik tai remontuot uz tokia pacia kaina...
QUOTE(DI @ 2010 01 08, 17:48)
Man rods ten Kodak O gal maisau
QUOTE(Will @ 2010 01 08, 17:51)
Pylimo 10 Čia ant Pylimo / Palangos gatvių kampo, mano žiniomis, čia geriausia taisykla mieste Ir tas meistras labai liuks, pataria, paaiškina ir neplėšikauja
zmogiuk, ir as rekomenduoju ten eiti. Mano penkiasdesimtukas buvo uzstriges fotike, man atrode jau nepataisomas, tai nueme per 5 minutes ir sake, kad uz objektyvo pataisyma 180lt butu.
Sveikos Naujokes ir nenaujokes
Sveikinu zitlali su studija, smagu, kad grizai
QUOTE(Will @ 2010 01 08, 19:51)
aha, ir man jis liuks pataise objektyva toks talkovnas bachuras
Belge, gali but ir KODAK, zinok neatsimenu tiksliai.