Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(žmogiukas @ 2010 01 08, 12:15)
sveikos, gal kuri zinot... numete man fotiko kuprine vaikas ant grindu, isduzo 50 uko stiklas. vilbra sako, kad jie vietoj nekeicia, siustu i uzsieni, ten remontuot, kaina NUO 350 prasideda... gal kas susiduret kur galima dar remontuot?? man jis 500 kainavo tik tai remontuot uz tokia pacia kaina...

as savo objektyva taisiau senamiestyje. Buvo visi "viduriai" isvirte kai krito. bet beda, kad nepamenu adreso. Vakare galesiu vyro paklausti.. Lyg tais basanaviciaus gatvej... bijau sumeluot. Grys MB pasiklausiu.
Atsakyti
Labukas.

5 ND 1-os dalies (natūraliam apšvietime) 2-as dublis. biggrin.gif
1 auto
user posted image
2 saulytė
user posted image
3 debesėlis
user posted image
4 custom
user posted image
Atsakyti
Asanti, gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 01 08, 09:33)

p.s. gal kas susidurete, atvaziavo fotikas is USA ir pakrovejas aisku netinka, ar reikia tik perejimo ar kazko sudetingesnio?  g.gif  unsure.gif

ND tinka mirksiukas.gif
Man atrodo uztenka tik perejimo. Nes gi pas mane irgi angliskas laidas, o LT gryzus naudoju perejima tiek kompui, tiek fotikui, tiek kitoms buitinems prekems. Paziurek instrukcijoj kokia srove turi pareit ir vsio mirksiukas.gif

Asanti, man dabar gerai atrodo.
Papildyta:
Na ir biski off topic biggrin.gif Kas netingit, skaitykit. Pamokanti istorija, kuri nutiko su manim biggrin.gif
Turejau as Karvol (kas nezino, tai eukalipto eterinis aliejus kapsulese, jo yra pirkt vaistinese, be recepto. Padeda esant slogai).
Tebeturiu dar
Sugalvojau kad reik uzlasint ant pagalves lasiuka
Nu kad lengviau kvepuot butu
Ale zirkliu neradau po ranka
Kaip ir daugeli pakuciu, Nukandau su dantim biggrin.gif
Kliuvo to aliejaus ant lupos ir ranku
Pauosciau, kvepa neblogai tai ir neploviau
Galvoju, efektas didesnis bus, dar lengviau kvepuot bus
Atsisedau prie kompo
Patryniau akis, kad geriau SM sekta matyciau lotuliukas.gif
Po kokiu 15 min pradejo niezet kazkur smilkiniai
Inirtingai skaitau SM, Pasikasau
Lupa niezti - kasau
Jauciu lupa uzmirus kazkokia, ai galvoju, nuo susisukusio sedejimo, nerva musiet uzspaudziau
Niezti pilva
Pasikrapstau
Nueinu i tulika, ziuriu smilkiniai gumbais nuseti ir lupa dviguba
Atsiprausiu su vandeniu
Permastau ka suvalgiau. Ai pamanau, gal vit C padauginau
Kasydamasi nuvarau miegot
Nakti keliuos i tulika
Zvilgt i veidrodi - AKIU nesimato
Vokai uzkrite, paakiai su zandais susilygine
Rankos kojos spuogais nusetos
Is to isgascio pradeda darytis silpna
Parsliauziu i kambari ieskot tavegilio (kazkaip protas veike kad cia alergija)
Krapstaus tamsoj kad nieko nezadinciau, ale jauciu blogiau daros, tada briedi uz rankos purtau, sakau man silpna
Nu vien zo. Issitesiau cia labai smile.gif
Toliau jau isivaizduojat - briedis panikoj....
Isgeriu tavegilio, daug daug vandens. Silpnumas kazkiek praeina. Nusiraminus uzmiegu.
Ryte jokio pagerejimo. doh.gif Skambinu mamai. Susako kiek galiu gert tavegilio ne pagal instrukcija. Taip 3 dienas vargau - viskas niezti, rankos kojos istine. akiu nesimato. Reikejo varyt pas GP, ale as daktaru bijau. O jei vdrug dar adata durtu turbut mirciau (DAznai pagalvoju kaip as be epiduru ir nuskausminamuju pagimdziau lotuliukas.gif )

Tai va merginos. Niekad nenaudokit dantu ne pagal paskirti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2010 01 08, 13:36)

Papildyta:
Na ir biski off topic  biggrin.gif  Kas netingit, skaitykit. Pamokanti istorija, kuri nutiko su manim  biggrin.gif

nu eina sau lotuliukas.gif lotuliukas.gif aisku dabar juokinga..bet tau jauciu ne iki juoku buvo blink.gif doh.gif ir kas galetu pagalvot,kad tas Karvol toks brudas blink.gif
Atsakyti
Kerolli, pirmoji nuostabi.... wub.gif

Uogiene, aciu smile.gif

Iriska, ND man atrodo gerai

Asanti, ND gerai.....

Na os bandziau sendien taisyti savo klaidas, tai vel dedu nuotraukytes jusu teismui smile.gif

user posted image
user posted image

<emigrante> nu ir istorija doh.gif As tai irgi turejusi pora tokiu ivikiu, tik pas mane alergija, nezinia kam ir po daugelio tyrimu, taip niekas man ir nepasake nuo ko... Pas mane tai lyg is niekur nieko pradeda niezeti delnai ir tinti veida, net liezuvis rolleyes.gif Tai dabar visokias antialegines tablete visada su manim, nors gyditoja net svirksta su adrenalinu liepia nesiotis, bet as irgi adatu bijau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 08 sausio 2010 - 13:53
emigrante lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ačiū, pralinksminai . O briedis tai čia vyro vardas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kerolli @ 2010 01 08, 01:39)
imetu pora kadru,kad nebuciau begede kritikuojanti nekritikuojama  4u.gif

pirmoji wub.gif

QUOTE(Iriska @ 2010 01 08, 10:33)

p.s. gal kas susidurete, atvaziavo fotikas is USA ir pakrovejas aisku netinka, ar reikia tik perejimo ar kazko sudetingesnio?  g.gif  unsure.gif

tik nusipirk sneukuose ar kitoj pardej perejima ir viskas mirksiukas.gif kapeikas kainuoja mirksiukas.gif tik ziurek, kad butu jav skyles ne UK tongue.gif

QUOTE(<emigrante> @ 2010 01 08, 13:36)

Na ir biski off topic  biggrin.gif 

obana doh.gif nu bet eterinis aliejus -jis labai stiprus gi skaitos doh.gif ot sureagavai blink.gif
Atsakyti
Emigrante, juokas pro asaras doh.gif gerai, kas gerai baigiasi 4u.gif
Akasha, super thumbup.gif pirmoje spalvos, zvilgsnis, emocija, ryskumas... gerai, kad modeliukas pasiduoda fotografuojamas bigsmile.gif ir antras portretukas superinis, nera nei ka pakritikuot biggrin.gif saunuole!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uogienė: 08 sausio 2010 - 14:12
Emigrante, užuojauta, vaizdelis turėjo būti nekoks.. doh.gif
Akasha, kokios gražios nuotraukytės.. wub.gif
Kadangi niekur negaliu ištrūkti pafotkint, pradėjau peržiūrinėti kelionių foto, kurias dariau tik nusipirkusi fotiką. Yra tokių, kur nžn, ar iš jų įmanoma kažką išspausti, reiktų patarimų. Pvz šita:

user posted image

Any ideas?
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2010 01 08, 15:12)
Emigrante, juokas pro asaras  doh.gif gerai, kas gerai baigiasi  4u.gif
Akasha, super  thumbup.gif pirmoje spalvos, zvilgsnis, emocija, ryskumas... gerai, kad modeliukas pasiduoda fotografuojamas  bigsmile.gif ir antras portretukas superinis, nera nei ka pakritikuot  biggrin.gif saunuole!

Aciu as irgi dziaugiuosi, kad pasiduoda:) ir dar jai visai linksma smile.gif Nors mano vyresnele nuo mazens dar labiau patikdavo, kai ja fotografuoja lotuliukas.gif Na ji taip kompensuodavo pastovu demesio trukuma smile.gif

QUOTE(Asanti @ 2010 01 08, 15:23)
Emigrante, užuojauta, vaizdelis turėjo būti nekoks..  doh.gif
Akasha, kokios gražios nuotraukytės..  wub.gif
Kadangi niekur negaliu ištrūkti pafotkint, pradėjau peržiūrinėti kelionių foto, kurias dariau tik nusipirkusi fotiką. Yra tokių, kur nžn, ar iš jų įmanoma kažką išspausti, reiktų patarimų. Pvz šita:

Any ideas?

Susiaurint ryskumo zona galima... Puikus straipsnelis su pavyzdziais http://www.efoto.lt/...gal_pageidavima Dar gal su spalvom pazaisti...
Atsakyti
Emigrante, nieko sau saveika blink.gif

QUOTE(Akasha @ 2010 01 08, 14:41)

thumbup.gif portretukai, gal antroje is centro akytes noretusi patraukt, bet siaip nesikabinejant thumbup.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2010 01 08, 14:44)
emigrante  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ačiū, pralinksminai . O briedis tai čia vyro vardas?  biggrin.gif

lotuliukas.gif

Asanti, gera modeli uztikai thumbup.gif bet pati foto tai neitin blush2.gif tokia pykst ir viskas, bet suprantama, nes kelionines dauguma tokiu buna, bent jau manosios blush2.gif doh.gif
Atsakyti