Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Akasha @ 2010 01 07, 18:56)
Uogiene, labai nuotaikinga.... 4u.gif  as tai gal kontrasto biski daugiau deciau....

Tiomama, nu man si karta jau tinka  drinks_cheers.gif

Ievukas, puikus kadras sveikinimams ir atvirutems smile.gif

Na dedu ir as sios dienos durninejimus smile.gif... Pas mus namuose taip tamsu o dar su 50lakstau, tai vietos vis per mazai... tuoj uzsimanysiu ir buta keisti  lotuliukas.gif

user posted image
user posted image
Laukiu kritikos, patarimu, pataisymu...

man noretusi siek tiek ryskesnes spalvos abiejuose foto,ir truksta erdves...pirmoje truksta rankytes, antroje-"nukasta"dalele galvos...modeliukas fainas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2010 01 07, 14:50)
Mokomes toliau  smile.gif prasau kritikos  4u.gif

truputuka apacios gaila ir man daugiau kontrasto gal reiktu g.gif Bet siaip skonio reikalas tas jb, dabar galvoju ogal vat vaikui kaip tik toks labiau ir tinka 4u.gif

QUOTE(Ievukis @ 2010 01 07, 16:09)

Blikiukai wub.gif

QUOTE(Akasha @ 2010 01 07, 16:56)

Na kaip jau mineta pirmoj erdves kazkiek truksta, man gal ir pasviesint siek tiek noretusi, nzn gal net kampo kito siek tiek g.gif O antroj butu viskas thumbup.gif Emocija wub.gif Bet fokusas tai sakyciau i petuka nusokes rolleyes.gif
O siaip LR valdo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurx @ 2010 01 07, 16:40)

QUOTE(Akasha @ 2010 01 07, 16:56)

QUOTE(Melodi @ 2010 01 07, 22:14)

Labai aciu uz komentara.Cia tiesiog pasibandymai buvo.Ryt vyro gimtadienis,teks pafotografuoti,kaip gaila dabar kad bykstes neturiu,nes ten bus tikrai tamsoka ir be jos neissiversiu doh.gif

Tiomama man gerai mirksiukas.gif

Asanti ND man nelabai skirtumas matosi unsure.gif

Akasha fainutis modeliukas wub.gif o pastabas jau issake mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievukis: 07 sausio 2010 - 22:42
sveikos 4u.gif kiek daug nauju veidu bigsmile.gif na tai kokia pirma nauju metu savaites tema bigsmile.gif
QUOTE(Zitlali @ 2010 01 06, 16:07)
Aciu uz komplimentus nuotraukom, malonu  4u.gif

Citra biggrin.gif

Joa.. ryt pasirasau jau sutarti  thumbup.gif valiooooooo.... kai isikursiu padarysim ten myta tongue.gif

Smagu matyt tave vel cia ,foto momentai nerealus ,visos sutinka thumbup.gif as truputi ant juostiniu uzsikabliavus tai tavo kadrai mane veza, norejau paklausti ar pati riskini ar nesi kur ,jeigu pati papasakok truputi procesa,jeigu nepasakosi suprasiu blush2.gif Sveikinu su fotostudija tai nuostabu turi talenta ir verta ji visiem paroditi thumbup.gif

QUOTE(Uogienė @ 2010 01 07, 12:50)
Mokomes toliau  smile.gif prasau kritikos  4u.gif

user posted image

labai silta akimirka,bet man truksta esmes ,truksta to puodo kur jos demesis sutelktas ir kojiciu truksta smile.gif

QUOTE(Akasha @ 2010 01 07, 14:56)
Uogiene, labai nuotaikinga.... 4u.gif  as tai gal kontrasto biski daugiau deciau....

Tiomama, nu man si karta jau tinka  drinks_cheers.gif

Ievukas, puikus kadras sveikinimams ir atvirutems smile.gif

Na dedu ir as sios dienos durninejimus smile.gif... Pas mus namuose taip tamsu o dar su 50lakstau, tai vietos vis per mazai... tuoj uzsimanysiu ir buta keisti  lotuliukas.gif

user posted image
user posted image

smagus kadrai ,del erdves prisidedu prie kitu,akytes kabina ,bet antroje matyt ranka padrebejo smile.gif
Atsakyti
imetu pora kadru,kad nebuciau begede kritikuojanti nekritikuojama 4u.gif
idomi nuomone jusu ...
user posted image

seimyniniam albumui ax.gif
cia nepatinka man spalvos ,bet neturiu kolkas PS kad pakoreguot unsure.gif
user posted image

user posted image

labos
Atsakyti
kerolli, man 1 wub.gif
Atsakyti
Aciu uz komentarus mano foto.
ND su WB nieko nesakysiu, sunkoka man su WB blush2.gif
Akasha, turi graziu foto efoto mirksiukas.gif del tavo cia idetu pritariu issakytom nuomonem, man pirmoji tokia silta, jauki wub.gif nors ir truksta erdves, nors ir rankyte netilpo, bet vistiek 4u.gif o antroji emociskai labai patiko wink.gif
kerolli, pirmoji labai faina, vakarejantis dangus, atsisveikinanti saule, romantika wub.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaitės,

gal žodelį kitą apie namų darbus mūsų galėtumėt tarti? blush2.gif 4u.gif ar eit kartot, ar jau kitų galima imtis 4u.gif (psl 34)
Atsakyti
QUOTE(Marile @ 2010 01 08, 10:17)
Labas rytas mergaitės,

gal žodelį kitą apie namų darbus mūsų galėtumėt tarti?  blush2.gif  4u.gif  ar eit kartot, ar jau kitų galima imtis  4u.gif  (psl 34)

Man tinka smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, hi.gif
JAu pora savaiciu skaitau jusu tema, nes laukiau atvaziuojant savo kaledu stebuklo biggrin.gif

Ir iskart su namu darbais blush2.gif

user posted image
user posted image
user posted image

p.s. gal kas susidurete, atvaziavo fotikas is USA ir pakrovejas aisku netinka, ar reikia tik perejimo ar kazko sudetingesnio? g.gif unsure.gif
Atsakyti
Kerolli,

Pirmoji tai man labai patinka. Spalvytės ypač. Galėtų vėlgi tos smilgos vos vos žemiau būt, bet šiaip gerai. Antrojoj, tai wb nugrybavęs (namie prie lempos, taip? wink.gif, gaila, kad neturi ps- sutvarkytum, aš taip tik ir gelbėjuos kai tenka namie fotografuot smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baccardi: 08 sausio 2010 - 11:07
sveikos, gal kuri zinot... numete man fotiko kuprine vaikas ant grindu, isduzo 50 uko stiklas. vilbra sako, kad jie vietoj nekeicia, siustu i uzsieni, ten remontuot, kaina NUO 350 prasideda... gal kas susiduret kur galima dar remontuot?? man jis 500 kainavo tik tai remontuot uz tokia pacia kaina...
Atsakyti