Nu atrodo geresne, nei dealextreme Va dabar jau bus problematiska apsispresti Beje, o kaip su muitu? Ar muitine mokescius uzdejo? nes kaina kaip matau jau didesne...
Asanti, man costum atrodo biski per geltona... Kaip suprantu ir sienu spalva pas tave siek tiek kitokia?
Mrile, as dar situ namu darbu nedariau, bet man atrodo, kad gerai...... Na paklauksim ka kitos pasakys
O gal kas žino, ką reiškia flirke, kad mano nuotrauką įtraukė į grupės galeriją? Liabai patiko, ar kaip?
Ir dar, kuo labiau gilinuosi, tuo labiau pasimetu Kas nors tuo flirko upe (flickriver) naudojatės?
Tegul, Mazyli, Tavo vardas bus pats gražiausias iš visų.
Na, o pradėtas Tavo kelias tevirs labai plačiu keliu.
Tegul globos vaikystės guolį mažieji Dievo Angelai
Ir pasakų nykštuką trolį nakčia atves šilti sapnai.
Tegul nepašykštės likimas gerumo, meilės ir sparnų
Kad kiltumei aukščiau už paukštį, kad būtumei žmogum geru!
Sveikos.Zit smagu kad gryzai nuotrauka su arkliuku tai dar dabar akyse stovi,atrodo taip ir jauti ta vejeli kur plaukus arkliui kedena Labai neturiu laiko draugauti su fotiku,o taip sirdi skauda ziuret kaip jis dulka sesija visu groziu uzpuole,bet imetu nedideli pasibandyma.Nieko daugiau nedaryta
Man tai erdvės trūksta abiejose nuotraukose. Pirmoje ir rankytės gaila, kam nukirtai. Norėtųsi, kad vos vos iš tolėliau būtų fotografuota. Tikiuosi, nepykstat, kad užsuku retkarčiais
Man tai erdvės trūksta abiejose nuotraukose. Pirmoje ir rankytės gaila, kam nukirtai. Norėtųsi, kad vos vos iš tolėliau būtų fotografuota.
Tikiuosi, nepykstat, kad užsuku retkarčiais
Akasha, pritariu baccardi, man ir abiejose nuotraukose truksta erdves. Pirmoje rankyte nukirsta, antroje noretusi matyti daugiau kaires ir virsaus. O siaip grazus modeliukas