Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kaktuke @ 2010 01 07, 14:23)
Čia pirkau yn465

Nu atrodo geresne, nei dealextreme thumbup.gif Va dabar jau bus problematiska apsispresti smile.gif Beje, o kaip su muitu? Ar muitine mokescius uzdejo? nes kaina kaip matau jau didesne...

Asanti, man costum atrodo biski per geltona... Kaip suprantu ir sienu spalva pas tave siek tiek kitokia? smile.gif

Mrile, as dar situ namu darbu nedariau, bet man atrodo, kad gerai...... ax.gif Na paklauksim ka kitos pasakys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 07 sausio 2010 - 14:23
QUOTE(*Citra* @ 2010 01 07, 01:55)
O konkreciau koks modeliukas? Nes as is Velbon ziurinejau, bet net nezinau kaip ju stabilumas, vistiek geriau ziuret pagal kitu praktika.

http://www.fotofabri...kojis-2800.html
vo šitas, cullmann 2800 smile.gif

O gal kas žino, ką reiškia flirke, kad mano nuotrauką įtraukė į grupės galeriją? Liabai patiko, ar kaip? unsure.gif
Ir dar, kuo labiau gilinuosi, tuo labiau pasimetu biggrin.gif Kas nors tuo flirko upe (flickriver) naudojatės?
Atsakyti
Mokomes toliau smile.gif prasau kritikos 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos. 3-as bandymas su WB namu darbais blush2.gif

Custom
user posted image

Auto
user posted image

Saulyte
user posted image

Debeselis
user posted image

Atsakyti
Sveikos.Zit smagu kad gryzai 4u.gif nuotrauka su arkliuku tai dar dabar akyse stovi,atrodo taip ir jauti ta vejeli kur plaukus arkliui kedena hihihi.gif Labai neturiu laiko draugauti su fotiku,o taip sirdi skauda ziuret kaip jis dulka doh.gif sesija visu groziu uzpuole,bet imetu nedideli pasibandyma.Nieko daugiau nedaryta mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos,

Zitlali, visos foto labai patiko, o su tavim ir suneliu tai is vis wub.gif . Sveikinimai su studija 4u.gif

Marile, gerai mirksiukas.gif .

Asanti, custom geltonuoja. Pabandyk dar karteli 4u.gif .

Tiomama, manau gerai smile.gif .

Ievukis, labai grazi foto, kaip atvirute thumbup.gif .

Uogiene, patinka J/B ir siaip labai liuks emocija thumbup.gif , tik man gal apacios daugiau noretusi 4u.gif .
Atsakyti
Uogiene, labai nuotaikinga.... 4u.gif as tai gal kontrasto biski daugiau deciau....

Tiomama, nu man si karta jau tinka drinks_cheers.gif

Ievukas, puikus kadras sveikinimams ir atvirutems smile.gif

Na dedu ir as sios dienos durninejimus smile.gif... Pas mus namuose taip tamsu o dar su 50lakstau, tai vietos vis per mazai... tuoj uzsimanysiu ir buta keisti lotuliukas.gif

user posted image
user posted image
Laukiu kritikos, patarimu, pataisymu...
Atsakyti
Akasha,

Man tai erdvės trūksta abiejose nuotraukose. Pirmoje ir rankytės gaila, kam nukirtai. Norėtųsi, kad vos vos iš tolėliau būtų fotografuota. 4u.gif
Tikiuosi, nepykstat, kad užsuku retkarčiais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2010 01 07, 18:19)
Akasha,

Man tai erdvės trūksta abiejose nuotraukose. Pirmoje ir rankytės gaila, kam nukirtai. Norėtųsi, kad vos vos iš tolėliau būtų fotografuota.  4u.gif
Tikiuosi, nepykstat, kad užsuku retkarčiais blush2.gif

Pirmoj man irgi rankytes gaila, bet jau ir taip i radiatoriu sulipus buvau smile.gif O antrojoj man erves uztenka...

O del uzsukimu, kuo daugiau tuo geriau 4u.gif
Atsakyti
O kaip dirbtiniam apšvietime 5 ND? Jau akyse raibuliuoja nuo to WB.. blink.gif
1 auto
user posted image
2 lemputė
user posted image
3 custom
user posted image
Atsakyti
Asanti, nuotraukos tamsokos, bet manau, kad gerai 4u.gif

Akasha, pritariu baccardi, man ir abiejose nuotraukose truksta erdves. Pirmoje rankyte nukirsta, antroje noretusi matyti daugiau kaires ir virsaus. O siaip grazus modeliukas 4u.gif
Atsakyti
Asanti, man irgi atrodo gerai...

Na o as toliau kankinsiu savo modeliuka, gi vistiek visada po ranka smile.gif Aciu mergaites uz kritika... mirksiukas.gif
Atsakyti