Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2010 01 06, 19:42)
ziurint ko ieskai smile.gif ivairios.. kritusios pora simtu, bet visumoje ypatingos krizes kainose nuomos nepastebejau smile.gif

nu geras blink.gif

QUOTE(wite @ 2010 01 06, 22:14)
Aš du šimtus už savo stovą mokėjau. Nežinau, čia biudžetinis ar ne, bet faktas tas, kad stabilumas - neišpasakytas, nes kiti stovai vos paklibinus judėjo...

O kokią knygą rekomenduotumėt? Aš ir Kelbio tik pirmą dalį turiu.. Antrąją ketinu pirkt per knygų mugę litexpo į žiemos pabaigą, ten lyg pigiau. O dabar žiūriu į Fotografo Akį, atsiliepimai neblogi visai..

Koks pas tave? As kaip tik ziurineju uz tokia kiaina smile.gif

Del knygos tai" fotografo akis" gera, "Susipazinkime ekspozicija", "Susipazinkime islaikymas".

Akasha- o ta parde i lt siuncia? Ir koks shippingas?

Vat ziurineju ir as ta pulteli,bet paziurejau kad ju keliu rusiu yra, skiriasi markes raides,skaiciai. Zit,koks pas tave?
Atsakyti
Pas mane cullmann iš topo centro, trikojis ir vienakojis viename (kam man pastarasis gerai nė nežinau).
Tik kiek žiūrėjau internete, tokio pačio modelio, pavyzdžiui fotofabrike, kaina virš trijų šimtų..

Atsakyti
QUOTE(wite @ 2010 01 06, 22:49)
Pas mane cullmann iš topo centro, trikojis ir vienakojis viename (kam man pastarasis gerai nė nežinau).
Tik kiek žiūrėjau internete, tokio pačio modelio, pavyzdžiui fotofabrike, kaina virš trijų šimtų..

O konkreciau koks modeliukas? Nes as is Velbon ziurinejau, bet net nezinau kaip ju stabilumas, vistiek geriau ziuret pagal kitu praktika.
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2010 01 06, 23:35)
Koks pas tave? As kaip tik ziurineju uz tokia kiaina  smile.gif

Del knygos tai" fotografo akis" gera, "Susipazinkime ekspozicija", "Susipazinkime islaikymas".

Akasha- o ta parde i lt siuncia? Ir koks shippingas?

Vat ziurineju ir as ta pulteli,bet paziurejau kad ju keliu rusiu yra, skiriasi markes raides,skaiciai. Zit,koks pas tave?

I lt tikrai siuncia ir shipingas nemokamas, o uzsisakant iki 160 lt ir muitu nera.... smile.gif http://www.radiocool...d-prozektoriai/ va cia nemazai parasyta, kas ir kaip ten... Nu man patiko, dabar dar ziurineju blykste... Manau kaip man megejai turetu uztekti, nes kaina tikrai viliojanti, o bent jau atsiliepimai geri.... smile.gif Pulteliai ten tikrai visi panasus ir panasiai veikiantys, tik ziurek ten parasyta, kam tinka nikonams ar canonams... Principas tas pats pas visus, taigi manau del keliu baksu labai sukti galvos nereikia.... tuo labiau, kad sutaupysu apie 80Lt lyginant su lietuviskom kainom...

QUOTE(wite @ 2010 01 06, 23:49)

Na modeliukas ir man idomus.... Na as panasiai ir galvojau iki poros simtuku susisukti...
na jei tik vyras su visais mano norais neisvarys is namu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 01 07, 00:36)

o kokią blykstę galvoji pirkti? kad nelabai aš ten randu fotoreikmenų g.gif
Atsakyti
Siaip tai ten labai daug menkniekiu visokiu, bet yra ir geresniu idomesniu daigtu.... Va cia cisa foto kategorija http://www.dealextre...gory.806~page.4

O del blyksciu tai va pora variantu...
http://www.dealextre...ls.dx/sku.11398

http://www.dealextre...ls.dx/sku.11401

net nezinau kuria imti... ar verta brangesne... Nors ta brangesne sukinejasi i sonus, tai kaip ir privalumas.... smile.gif

http://www.dealextre...ls.dx/sku.12303
O cia dar viena, kuri rimciau atrodo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 07 sausio 2010 - 12:31
QUOTE(Akasha @ 2010 01 07, 12:28)

aš tai mėgėja tokių kinietiškų dalykiukų thumbup.gif lotuliukas.gif

Šitos blykstės kur rodei yra berods be TTL matavimo, tai veiks tik rankiniu rėžimu. Aš ką tik parsisiunčiau pigią blykstę su TTL, nežinau kiek ilgai man ji veiks ir kas jai atsitiks (kaip kinietiškam daiktui) bet kol kas aš ja labai patenkinta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2010 01 07, 13:50)
aš tai mėgėja tokių kinietiškų dalykiukų  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Šitos blykstės kur rodei yra berods be TTL matavimo, tai veiks tik rankiniu rėžimu. Aš ką tik parsisiunčiau pigią blykstę su TTL, nežinau kiek ilgai man ji veiks ir kas jai atsitiks (kaip kinietiškam daiktui) bet kol kas aš ja labai patenkinta  mirksiukas.gif

Is kur pirkai, gal nuorodele duosi? smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 01 07, 13:10)
Is kur pirkai, gal nuorodele duosi? smile.gif mirksiukas.gif

Čia pirkau yn465
Atsakyti
Sveikos,

Aš čia su namų darbais 4u.gif

Nr 3. zoom'inimas

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labukas.

Nugi kaip susigėdau, visos šaunuolės ND tik daro, reik ir man susiimti po švenčių. Taigi 5 ND pirma dalis natūraliam apšvietime.
1 auto
user posted image
2 debesėlis
user posted image
3 custom
user posted image

Lauksiu atsiliepimų.. rolleyes.gif

Atsakyti
Tai gal dedu ir Nr 4, artėjimą, tuo pačiu, kad iškart įvertintumėte smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image