Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(wite @ 2010 01 06, 20:34)
O palangoj buvom labai nelaiku - prietema, bet įjungtos tik šviesos ir kavinukės, papuošimai nešvietė dar.. Tai nelabai kas...

Turiu klausimą, tikiuosi patarimo smile.gif
Kas labiau verta - prenumeruotis Foto žurnalą metams, ar nusipirkt kokią gerą knygą, skirtą fotografuojantiems?

as tai uz knyga smile.gif

Zit, kaip faina klausyk, cia mano svajone blush2.gif Rasyk adresa, vaziuosim pas tave fotkintis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(wite @ 2010 01 06, 19:34)
O palangoj buvom labai nelaiku - prietema, bet įjungtos tik šviesos ir kavinukės, papuošimai nešvietė dar.. Tai nelabai kas...

Kas labiau verta - prenumeruotis Foto žurnalą metams, ar nusipirkt kokią gerą knygą, skirtą fotografuojantiems?

Vienareiksmiskai knyga
Atsakyti
Di, veliau parasysiu, ne dabar adresa... smile.gif

As tai nzn.. ziurint koki foto zurnala smile.gif lt nelabai verta gal.. ziurint ko tu nori smile.gif kokios info... smile.gif o siaip visa info i-nete... smile.gif Na, bet kokiu atveju visur informacijos rasi, visur naudos bus smile.gif kokia knyga mastai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 06 sausio 2010 - 19:39
QUOTE(Zitlali @ 2010 01 06, 20:38)
Di, veliau parasysiu, ne dabar adresa... smile.gif

As tai nzn.. ziurint koki foto zurnala smile.gif lt nelabai verta gal.. ziurint ko tu nori smile.gif kokios info... smile.gif o siaip visa info i-nete... smile.gif Na, bet kokiu atveju visur informacijos rasi, visur naudos bus smile.gif kokia knyga mastai?

Zit, jei ne paslaptis kokios dabar nuomos kainos?
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2010 01 06, 20:40)
Zit, jei ne paslaptis kokios dabar nuomos kainos?

ziurint ko ieskai smile.gif ivairios.. kritusios pora simtu, bet visumoje ypatingos krizes kainose nuomos nepastebejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2010 01 06, 20:42)
ziurint ko ieskai smile.gif ivairios.. kritusios pora simtu, bet visumoje ypatingos krizes kainose nuomos nepastebejau smile.gif

Supratau 4u.gif
sekmes isirengiant 4u.gif
Atsakyti
Kuku 4u.gif

Zitlali, sveika sugrizus bigsmile.gif Malonu tave cia matyt wub.gif Ir kuo nuosirdziausiai linkiu sekmes pradedant nuosava versliuka, tau tikrai pavyks 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai Zit saunuole,kad sieki savo tikslo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elmiuke: 06 sausio 2010 - 20:50
QUOTE(Padangė @ 2010 01 06, 20:17)
kotai man neatidaro  doh.gif

Pabandyk suvesti www.dealextreme.com ..... Ten susirasi fotoskyreli....

QUOTE(wite @ 2010 01 06, 20:34)

Manau, kad knyga geriau... daugiau koncentruoros informacijos... As kolkas Kelby knygas perskaiciau, laukiu treciosios pasirodant.... O siaip dar labai noriu susipazinkim expozicija ir islaikymas nusipirkti....
O dar labai stovo noriu, bet neapsisprendziu koki biudzetini nusipirkti, kad daug nekainuotu....
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 01 06, 20:56)

O dar labai stovo noriu, bet neapsisprendziu koki biudzetini nusipirkti, kad daug nekainuotu....

paieškok sendaikčiuose - man vyras turguje nupirko už 50 Lt. Tiesa, sunkokas, bet labai stabilus ir tvirtas.
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2010 01 06, 19:17)
kotai man neatidaro  doh.gif

reik gale du tasku nutrint, ir atsidarys wink.gif
Atsakyti
Aš du šimtus už savo stovą mokėjau. Nežinau, čia biudžetinis ar ne, bet faktas tas, kad stabilumas - neišpasakytas, nes kiti stovai vos paklibinus judėjo...

O kokią knygą rekomenduotumėt? Aš ir Kelbio tik pirmą dalį turiu.. Antrąją ketinu pirkt per knygų mugę litexpo į žiemos pabaigą, ten lyg pigiau. O dabar žiūriu į Fotografo Akį, atsiliepimai neblogi visai..
Atsakyti