Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(antajo @ 2010 01 06, 13:57)
su 1.4f taip nufotkint man dar kazkoks... mmmm... kaip cia pasakius.. NEIMANOMA!  blink.gif

O man vis dar neįmanoma savo auto pasidaryt su nauju fotiku biggrin.gif juokas net jama biggrin.gif su anuo viskas gaudavos ciki...reik pultelio matyt.
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2010 01 06, 13:10)
Aisku, kad imanoma smile.gif tik turi toje ryskumo zonoje atsirasti smile.gif

Zitlali, o koks mazdaug atstumas tarp taves ir fotiko buvo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2010 01 06, 14:18)
O man vis dar neįmanoma savo auto pasidaryt su nauju fotiku biggrin.gif juokas net jama  biggrin.gif  su anuo viskas gaudavos ciki...reik pultelio matyt.

pultelis tikrai patogu smile.gif net ir ne vien del autoportretu, bet su ilgesniu islaikymu fotografuojant labai pravercia smile.gif

QUOTE(Melodi @ 2010 01 06, 14:18)
Zitlali, o koks mazdaug atstumas tarp taves ir fotiko buvo? smile.gif

um... gal apie metra, maziau... tiksliai nepasakysiu, cia nekadruota nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 01 06, 13:57)
labai grazi sita!  4u.gif
su 1.4f taip nufotkint man dar kazkoks... mmmm... kaip cia pasakius.. NEIMANOMA!  blink.gif

man cia irgi mision inposible biggrin.gif

QUOTE(Zitlali @ 2010 01 06, 14:10)
Aisku, kad imanoma smile.gif tik turi toje ryskumo zonoje atsirasti smile.gif

hmmm bet ji vis tiek buna siaura prie 1.4.... net fotkinant viena veiduka pvz, akytes buna ryskios, o jau lupos pvz isplaukia siek tiek...

QUOTE(Zitlali @ 2010 01 06, 14:19)
pultelis tikrai patogu smile.gif net ir ne vien del autoportretu, bet su ilgesniu islaikymu fotografuojant labai pravercia smile.gif
um... gal apie metra, maziau... tiksliai nepasakysiu, cia nekadruota nuotrauka

o cia su pulteliu fotografuota?

mergaites, siandien va toki per ebay nusipirkau
user posted image tik klausimas ar jis tik nufotografuoja, ar ir sufokusuoja pries tai? unsure.gif niekur nerandu informacijos...
Atsakyti
Sveikutės,

Lendu ir aš iš pogrindžio - šventės visą laiką atėmė, nebuvo kada į SM lįsti....

Tiesa, labai noriu padėkoti Loretoidui už tokią puikią kalėdinę dovaną wub.gif
Įdomu kaip ji nujautė, kad tos dvi foto man pačios pačiausios ir jos archyvo bigsmile.gif . Arba tai tiesiog sutapimas thumbup.gif

reikia eiti paskaityti, kad čia pas jus dedasi....

Peržvelgiau tik paskutiniuose puslapiuose Zitlali sudėtas foto - jos stulbinančios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2010 01 06, 15:01)
1. hmmm bet ji vis tiek buna siaura prie 1.4.... net fotkinant viena veiduka pvz, akytes buna  ryskios, o jau lupos pvz isplaukia siek tiek... 
2.o cia su pulteliu fotografuota?

1. Tai viskas nuo kampo priklauso smile.gif nepaaiskinsiu, reik parodyt smile.gif
2 koki fokusa nustatysi toks ir bus smile.gif ar AF-C, AF-A ar AF-S smile.gif pultelis pats nefokusuoja, su juo tik ijungi fotika, o jame nusistatai kaip nori, kad pultelis veiktu, ar kad po tam tikro laiko nufotografuotu (f-ja taimeris+pultelis) ar iskart sautu (tik pultelis) paziek manuale smile.gif pulteli toki ir turiu koki imetei smile.gif visiskai elementaru ten, visi nustatymai fotike smile.gif

ketti aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 06 sausio 2010 - 14:13
QUOTE(Zitlali @ 2010 01 05, 22:48)
Padange kaip ner laiko, o sventes kas buvo tongue.gif

oi sventes tai pats darbymetis doh.gif ner kada fotiko i rankas paimt doh.gif verysad.gif
ir per sventes tenka dirbt nekalbant apie savaitgalius blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2010 01 06, 14:12)
1. Tai viskas nuo kampo priklauso smile.gif nepaaiskinsiu, reik parodyt smile.gif
2 koki fokusa nustatysi toks ir bus smile.gif ar AF-C, AF-A ar AF-S smile.gif pultelis pats nefokusuoja, su juo tik ijungi fotika, o jame nusistatai kaip nori, kad pultelis veiktu, ar kad po tam tikro laiko nufotografuotu (f-ja taimeris+pultelis) ar iskart sautu (tik pultelis) paziek manuale smile.gif pulteli toki ir turiu koki imetei smile.gif visiskai elementaru ten, visi nustatymai fotike smile.gif

ketti aciu  4u.gif

o toks pultelis tinka visiems nikonams ar nelabai g.gif as saviskui ieskau d300 ir kazkaip neaptinku doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padangė: 06 sausio 2010 - 14:33
Dėl Zitlali šeimyninio portertuko, tai išties ji ir vaikiukas labia gražiai į vieną liniją sustojo thumbup.gif , nes jei vaikiukas nors kiek į priekį būtų išsikišęs, tai jau vienas iš modeliukų būtų ne fokuse. Tačiau Zitlali veidas šiek tiek šonu pasisukęs, todėl manau jog realiai tik kadro dešinėje esanti jos akis ryški, o kita pasharpinta ir dėl to ryškumo įgyja. Nuotraukos originale antroji akytė realiai turėtų kažkiek būti išplaukusi jei F tikrai 1.4, ypač jei stovėta arčiau nei per metrą ir veidai necropinti mirksiukas.gif . Nes f1.4 ryškumo zona labai jau maža, o kuo arčiau fotiko objektas - tuo ryskumo zona siauresnė mirksiukas.gif

p.s. Zitlali vaikiuko akys įspūdingos - jas tik fotografuot ir fotografuot wub.gif
ir šiaip veidukas išraiškingas - antakiai ryškūs. Pasisekė tokį fotogeniką modeliuką turėt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ketti: 06 sausio 2010 - 14:42
Uzsukau paziuret kaip Zitlali sekes del patalpu, bet dar nebuvai, ane? smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Nu mistika man kazkokia su tais WB, vis kokie atspalviai islenda. Vakaryksciai meskiai tokios gelsvos spalvos, tai doh.gif O dar sienu spalva (bet tai sviesiausia namu vieta) doh.gif Del to gale uzdejau lapus, is kuriu nustatinejau WB. Custom gavosi lygiai tokia sienu spalva, kokia ir yra is tikro, bet va auto ir kita doh.gif Zodziu, sakykit, jei reikia perdaryt, gal dar spesiu, kol nesutemo blush2.gif

WB NATURALIAM APSVIETIME

Auto
user posted image

Debeselis
user posted image

Custom
user posted image
Papildyta:
Gavau siandien perejima HELIOS linzei prie savo fotiko. Nelabai dar zinau, kas tai per linze, kazkada skaiciau apie ja, bet jjau nepamenu ka....... Bet rezultatas mane nustebino bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiomama: 06 sausio 2010 - 15:58
Sveikos!

Smagu, kad kas žadėjo išeiti - neišėjo, o sugrįžo smile.gif Zitlali, nuotraukos kaip visada - fantastiškos 4u.gif

O aš stovą švenčių gavau, alia jo taip ir nepanaudojau vis dar... Nėra jokių minčių fotografavimui, jokio skatinimo... Į lauką kišt nosį bijau - man gal ir nieko, o vargšeliui fotikui gali kalt tiesiai į objektyvą. Paskutinę metų dieną buvau Palangoj, tik prietema tebuvo, tai nieko iš ten neparodysiu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wite @ 2010 01 06, 16:58)
Sveikos!

Smagu, kad kas žadėjo išeiti - neišėjo, o sugrįžo  smile.gif Zitlali, nuotraukos kaip visada - fantastiškos  4u.gif

O aš stovą švenčių gavau, alia jo taip ir nepanaudojau vis dar... Nėra jokių minčių fotografavimui, jokio skatinimo... Į lauką kišt nosį bijau - man gal ir nieko, o vargšeliui fotikui gali kalt tiesiai į objektyvą. Paskutinę metų dieną buvau Palangoj, tik prietema tebuvo, tai nieko iš ten neparodysiu...  unsure.gif

o lialia biggrin.gif as dabar svajoju atsidurti prietemos laiku Palangoje bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti