Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Zitlali, pirma nerealiii!!!!!!!!! bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Sveikinimai su studija!
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2010 01 05, 22:30)
dar nera jos, bet pasiryzusi jau esu greitu metu kazkur bazuotis, tikiuosi isdegs planas chuliganas smile.gif spygas ryt laikykit biggrin.gif aciu  4u.gif
skatmenines tos?
user posted image

nerialus portretukai wub.gif bigsmile.gif tu saunuole ir su studija jau busi drinks_cheers.gif
senai ka bepasakau nors nuolatos seku tema blush2.gif reik rimciau uzsiimti fotografija doh.gif nors per tuos darbus ner kadu doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Tikrai nemažai naujokių, smagu!
Zitlali, smagu, kad gryžai mirksiukas.gif Nuotraukas jau mačiau, visos gražios, bet arkliukas ir tavo autoportretas wub.gif thumbup.gif
Laikau špygas dėl studijos thumbup.gif
Atsakyti
Abi, Ich 4u.gif

Tiomama man geltonuoja custom, bet gal mano monitorius grybauja, juo nepasitikiu pilnai g.gif

Padange kaip ner laiko, o sventes kas buvo tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 05 sausio 2010 - 22:51
Zit, karsta.gif daugiau taip baisiai nebludink, jei iseisi, tai pazadek sugryzti biggrin.gif 4u.gif Su studija sveikinimai, laikom kumscius, kad isdegtu viskas, o tada leksim pozuot biggrin.gif Kadrus jau visus iskomentavau kur tik radau biggrin.gif Arklys tai man kaip is kokiu Narnijos kroniku, pasakiskas wub.gif Galetum dar ta princa del kurio visos lydemes ant jo uzsodint lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2010 01 05, 23:30)
dar nera jos, bet pasiryzusi jau esu greitu metu kazkur bazuotis, tikiuosi isdegs planas chuliganas smile.gif spygas ryt laikykit biggrin.gif aciu  4u.gif
skatmenines tos?
user posted image

Bet tai kiek naujokiu, puses nepazystu...  ax.gif

KOKIA NUOSTABI FOTO wub.gif wub.gif wub.gif Isduosi nustatymus? rolleyes.gif

Beja, smagu kad sugryzai 4u.gif

visas kitas jau flirke maciau smile.gif wub.gif

p.s. del studijos laikysiu kumscius wink.gif tikiuos papasakosi apie viska placiau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 05 sausio 2010 - 23:43
Zitlali , be tavęs neliktų pusės šios temutės žavesio 4u.gif Tegul nesupyksta, kitos merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2010 01 05, 23:54)
Galetum dar ta princa del kurio visos lydemes ant jo uzsodint lotuliukas.gif

Ziuriu jau legendos apie ji biggrin.gif bandysim!

QUOTE(DI @ 2010 01 06, 00:42)
  Isduosi nustatymus? 

Islaikymas 1/80 , ISO 100, F1.4 del to toks minkstas vaizdas.. siaip jeigu noriu daugiau detalumo ar daugiau astrumo fotografuoju ant 2 smile.gif

QUOTE(Jurgitukas123 @ 2010 01 06, 01:11)
Zitlali ,

4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, kaip smagu, kad Zit grizo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ir as su kumsciais sedesiu biggrin.gif
Arklys net uzburia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2010 01 06, 09:12)

Islaikymas 1/80 , ISO 100, F1.4 del to toks minkstas vaizdas.. siaip jeigu noriu daugiau detalumo ar daugiau astrumo fotografuoju ant 2 smile.gif
4u.gif

Jau buvau įtikinusi save, kad man NEREIKIA 50 mm, F1,4 objektyvo, kad reikia pirma išmokti iš kitinio viską išspausti. Bet atėjo Zitlali ir sugriovė mano ramybę.

Nugi taip norisi nors truputį priartėti prie tavo lygio mirksiukas.gif

Sveika sugrįžus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2010 01 05, 22:30)
skatmenines tos?
user posted image

labai grazi sita! 4u.gif
su 1.4f taip nufotkint man dar kazkoks... mmmm... kaip cia pasakius.. NEIMANOMA! blink.gif
Atsakyti
Aisku, kad imanoma smile.gif tik turi toje ryskumo zonoje atsirasti smile.gif
Atsakyti