Zitlali, pirma nerealiii!!!!!!!!!
Sveikinimai su studija!
QUOTE(Zitlali @ 2010 01 05, 22:30)
dar nera jos, bet pasiryzusi jau esu greitu metu kazkur bazuotis, tikiuosi isdegs planas chuliganas spygas ryt laikykit aciu
skatmenines tos?
skatmenines tos?
nerialus portretukai tu saunuole ir su studija jau busi
senai ka bepasakau nors nuolatos seku tema reik rimciau uzsiimti fotografija nors per tuos darbus ner kadu
Sveikos
Tikrai nemažai naujokių, smagu!
Zitlali, smagu, kad gryžai Nuotraukas jau mačiau, visos gražios, bet arkliukas ir tavo autoportretas
Laikau špygas dėl studijos
Tikrai nemažai naujokių, smagu!
Zitlali, smagu, kad gryžai Nuotraukas jau mačiau, visos gražios, bet arkliukas ir tavo autoportretas
Laikau špygas dėl studijos
Zit, daugiau taip baisiai nebludink, jei iseisi, tai pazadek sugryzti Su studija sveikinimai, laikom kumscius, kad isdegtu viskas, o tada leksim pozuot Kadrus jau visus iskomentavau kur tik radau Arklys tai man kaip is kokiu Narnijos kroniku, pasakiskas Galetum dar ta princa del kurio visos lydemes ant jo uzsodint
QUOTE(Zitlali @ 2010 01 05, 23:30)
dar nera jos, bet pasiryzusi jau esu greitu metu kazkur bazuotis, tikiuosi isdegs planas chuliganas spygas ryt laikykit aciu
skatmenines tos?
Bet tai kiek naujokiu, puses nepazystu...
skatmenines tos?
Bet tai kiek naujokiu, puses nepazystu...
KOKIA NUOSTABI FOTO Isduosi nustatymus?
Beja, smagu kad sugryzai
visas kitas jau flirke maciau
p.s. del studijos laikysiu kumscius tikiuos papasakosi apie viska placiau
QUOTE(Melodi @ 2010 01 05, 23:54)
Galetum dar ta princa del kurio visos lydemes ant jo uzsodint
Ziuriu jau legendos apie ji bandysim!
QUOTE(DI @ 2010 01 06, 00:42)
Isduosi nustatymus?
Islaikymas 1/80 , ISO 100, F1.4 del to toks minkstas vaizdas.. siaip jeigu noriu daugiau detalumo ar daugiau astrumo fotografuoju ant 2
QUOTE(Jurgitukas123 @ 2010 01 06, 01:11)
Zitlali ,
Labas rytas, kaip smagu, kad Zit grizo
Ir as su kumsciais sedesiu
Arklys net uzburia
Ir as su kumsciais sedesiu
Arklys net uzburia
QUOTE(Zitlali @ 2010 01 06, 09:12)
Islaikymas 1/80 , ISO 100, F1.4 del to toks minkstas vaizdas.. siaip jeigu noriu daugiau detalumo ar daugiau astrumo fotografuoju ant 2
Jau buvau įtikinusi save, kad man NEREIKIA 50 mm, F1,4 objektyvo, kad reikia pirma išmokti iš kitinio viską išspausti. Bet atėjo Zitlali ir sugriovė mano ramybę.
Nugi taip norisi nors truputį priartėti prie tavo lygio
Sveika sugrįžus
QUOTE(Zitlali @ 2010 01 05, 22:30)
skatmenines tos?
skatmenines tos?
labai grazi sita!
su 1.4f taip nufotkint man dar kazkoks... mmmm... kaip cia pasakius.. NEIMANOMA!