Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(*Citra* @ 2009 12 22, 17:10)
ooo, geras  thumbup.gif kaip faina  bigsmile.gif aciu  4u.gif Cia istorinis kadras- pirmas bandymas su 50-tuku (dar skolintu is drauges  smile.gif ).
  Siaip ir galvojau kad Stebukles ir 1 vietos autores bus laimetojos  smile.gif Bet ziuriu musiskiu nemazai ten dalyvavo  bigsmile.gif Dar man Armanos, sadi labai foto istrigo  smile.gif

Kur dalyvavot? Ir aš noriu pažiūrėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2009 12 22, 17:24)
Kur dalyvavot? Ir aš noriu pažiūrėt  ax.gif

Eik virsuj desiniam kampe "fotokonkursai" ten Gerber konkursas kur yra
Atsakyti
as tai kazkodel galvoju, kad DI man nesa atvirute, tai laukiu laukiu biggrin.gif jei ka duru kodas 7 lotuliukas.gif

Citra, sveikinu!!
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 12 22, 17:43)
as tai kazkodel galvoju, kad DI man nesa atvirute, tai laukiu laukiu  biggrin.gif jei ka duru kodas 7  lotuliukas.gif

Citra, sveikinu!!

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Aciu,kazkaip tiesa sakant nustebau kad i trejetuka pateko ta mano foto rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 12 22, 18:10)

Siaip ir galvojau kad Stebukles ir 1 vietos autores bus laimetojos  smile.gif Bet ziuriu musiskiu nemazai ten dalyvavo  bigsmile.gif Dar man Armanos, sadi, DI labai foto istrigo  smile.gif

Citra, sveikinu - labai graži nuotraukytė wub.gif O ta kur 1oj vietoj - tai mano fotkinta blush2.gif ax.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2009 12 22, 17:55)
Citra, sveikinu - labai graži nuotraukytė wub.gif O ta kur 1oj vietoj - tai mano fotkinta  blush2.gif  ax.gif  tongue.gif

Dekui. Na tai tave irgi tada sveikinu su prizine vieta 4u.gif biggrin.gif
O tu zinok as taip ir pagalvojau kad ten tavo- modelis matytas man biggrin.gif Bet ziuriu nikas ne tas-tai pamaniau kad sumaisiau. O stebukles foto iskart atpazinau is stiliaus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 22 gruodžio 2009 - 17:58
Stebuklės sunku neatpažinti - ir iš stiliaus, ir iš vaikučių mirksiukas.gif O tą manąją mamytė įdėjo - jai tyrelės dabar labai pravers, nes ketvirto vaikiuko laukiasi rolleyes.gif Bus man gražių modeliukų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2009 12 22, 18:02)
Stebuklės sunku neatpažinti - ir iš stiliaus, ir iš vaikučių  mirksiukas.gif O tą manąją mamytė įdėjo - jai tyrelės dabar labai pravers, nes ketvirto vaikiuko laukiasi rolleyes.gif Bus man gražių modeliukų thumbup.gif

Oo,kaip faina tau thumbup.gif
As labai noreciau turet maza leliuka modeliuka wub.gif Laukiu kada kokia drauge su gandrais susitars tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 12 22, 17:52)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aciu,kazkaip tiesa sakant nustebau kad i trejetuka pateko ta mano foto  rolleyes.gif

QUOTE(Loretoidas @ 2009 12 22, 17:55)
Citra, sveikinu - labai graži nuotraukytė wub.gif O ta kur 1oj vietoj - tai mano fotkinta  blush2.gif  ax.gif  tongue.gif

Sveikinu abi kuo nuoširdžiausiai 4u.gif
Už Citros gražuolę ir aš balsavau smile.gif
Atsakyti
Triskart valio Citrai ir Loretoidui drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wite: 22 gruodžio 2009 - 18:15
Sveikutes smile.gif

mano visa seimyna susirgo, aciu dievui jau sveikstam, tai negalejau net pabendraut su jumis normaliai lotuliukas.gif

QUOTE(žmogiukas @ 2009 12 22, 18:43)
as tai kazkodel galvoju, kad DI man nesa atvirute, tai laukiu laukiu  biggrin.gif jei ka duru kodas 7  lotuliukas.gif

Zmogiuk, deja ne as blush2.gif nors, gal ne deja lotuliukas.gif

aciu, Belgei, uz foto bigsmile.gif gavau, sveika, grazia, nesulamdyta, ir tokia rudeniska, kaip man patinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 22 gruodžio 2009 - 18:23
QUOTE(DI @ 2009 12 22, 17:22)
aciu, Belgei, uz foto  bigsmile.gif  gavau, sveika, grazia, nesulamdyta, ir tokia rudeniska, kaip man patinka  4u.gif

Nebuvau tikra del siuntimo, viskas tik vaikai ir portretai smile.gif Atrodo, kad rudeniska, bet is tiesu tai fotkinta pliaze per karscius smile.gif

As savo kaledines dovanos dar laukiu ax.gif

Giriant nuotraukas istrigo labai Zitlali akinukai thumbup.gif Ir Melodi fotosesija faina
Atsakyti