Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikutes. SU NAUJAIS!!! Po svenciu maratono bandau vel sugrizti pas jus. Paskutiniai - WB mano namu darbai.

DIRDTINIS APSVIETIMAS
Custom
user posted image

Lempute
user posted image

Auto
user posted image

NATURALUS APSVIETIMAS
Custom
user posted image

Saulyte
user posted image

Auto
user posted image
Atsakyti
Tiomama, man prie naturalaus apsvietimo custom nesa i gelsvuma ir auto daug baltesnis. Manau, kad negerai schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(laurx @ 2010 01 05, 18:54)
Tiomama, man prie naturalaus apsvietimo custom nesa i gelsvuma ir auto daug baltesnis. Manau, kad negerai  schmoll.gif .

Nu nieko, bandysiu perdaryt. O kaip del dirbtinio apsvietimo?
Atsakyti
QUOTE(Tiomama @ 2010 01 05, 19:59)

Dirbtinis man tinka, o dėl natūralaus pritariu laurx
Atsakyti
Rarity, Melodi ir Laurx, aciu uz ND Uzskaityma smile.gif Dziugu, kad pavyko.... Kaz lasiuku ND neprivalomi, tai zinau, tiesiog juos fotografuoti labai smagu... Tuo labiau, kad kol mazyle miega ar siaip neturint ka veikti, tai visai smagus uzsiemimas... O ir siaip pasipraktikavimui bandysiu ir daugiau jusu savaitiniu uzduoteliu padaryti smile.gif Namai pas mane tamsus, tai mazaja gaudyti sunkoka, nors nenuleisiu ranku ir bandysiu... visgi nemokamas modeliukas smile.gif.....

Tiomama man siaip ten atrodo, tik truputeli tos geltonos per daug, nes auto tai irgi pankamai iskraipytas ir per daug melsvos su rausvos.... ax.gif Cia as apie naturalu apsviema...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 05 sausio 2010 - 21:09
QUOTE(Tiomama @ 2010 01 05, 18:59)

Dirbtinis gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif audros pas mane aprimo, tai ikisiu vis nosi pas jus tongue.gif ryt lekiu patalpu ala studijai ziuretis, tai prasom prasom i svecius blush2.gif

Melodi tu saunuole 4u.gif sparciai i prieki judi..

Sveikos naujokes 4u.gif

Cia i ziemos tema smile.gif truputis skaitmenos
user posted image

Truputis juostos smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Einu greit permesiu akim ka prikalbejot, pazadu taip nebedurniuot.. metu galas buvo mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2010 01 05, 22:10)

Tu niekada iš čia neišeisi bigsmile.gif You are just addicted mirksiukas.gif
Malonu matyt 4u.gif
Pirma kaip atvirukas, labai smagiai spalvos susidėliojo...
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2010 01 05, 23:15)
Tu niekada iš čia neišeisi  bigsmile.gif You are just addicted  mirksiukas.gif
Malonu matyt  4u.gif
Pirma kaip atvirukas, labai smagiai spalvos susidėliojo...

sadly but true doh.gif tongue.gif
aciu smile.gif
Atsakyti

blink.gif kaip gražu blink.gif

visas kitas mačiau flikre, labai su veidroduku idėja liux. Sveikinu su studija, pagaliau bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif audros pas mane aprimo, tai ikisiu vis nosi pas jus tongue.gif ryt lekiu patalpu ala studijai ziuretis, tai prasom prasom i svecius  blush2.gif

Faina, kad nebekvailioji biggrin.gif
Žirgas tavo nerealus, kaip iš pasakos. Juosta - super smile.gif Dar vienos fotkės man čia trūksta - tavęs su Simoniuku : mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2010 01 05, 23:23)
Sveikinu su studija, pagaliau   bigsmile.gif

dar nera jos, bet pasiryzusi jau esu greitu metu kazkur bazuotis, tikiuosi isdegs planas chuliganas smile.gif spygas ryt laikykit biggrin.gif aciu 4u.gif

QUOTE(rarity @ 2010 01 05, 23:24)
Žirgas tavo nerealus, kaip iš pasakos. Juosta - super smile.gif Dar vienos fotkės man čia trūksta - tavęs su Simoniuku : mirksiukas.gif

skatmenines tos?
user posted image

Bet tai kiek naujokiu, puses nepazystu... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 05 sausio 2010 - 22:33