Sveikutes. SU NAUJAIS!!! Po svenciu maratono bandau vel sugrizti pas jus. Paskutiniai - WB mano namu darbai.
DIRDTINIS APSVIETIMAS
Custom
Lempute
Auto
NATURALUS APSVIETIMAS
Custom
Saulyte
Auto
Tiomama, man prie naturalaus apsvietimo custom nesa i gelsvuma ir auto daug baltesnis. Manau, kad negerai .
QUOTE(laurx @ 2010 01 05, 18:54)
Tiomama, man prie naturalaus apsvietimo custom nesa i gelsvuma ir auto daug baltesnis. Manau, kad negerai .
Nu nieko, bandysiu perdaryt. O kaip del dirbtinio apsvietimo?
QUOTE(Tiomama @ 2010 01 05, 19:59)
Dirbtinis man tinka, o dėl natūralaus pritariu laurx
Rarity, Melodi ir Laurx, aciu uz ND Uzskaityma Dziugu, kad pavyko.... Kaz lasiuku ND neprivalomi, tai zinau, tiesiog juos fotografuoti labai smagu... Tuo labiau, kad kol mazyle miega ar siaip neturint ka veikti, tai visai smagus uzsiemimas... O ir siaip pasipraktikavimui bandysiu ir daugiau jusu savaitiniu uzduoteliu padaryti Namai pas mane tamsus, tai mazaja gaudyti sunkoka, nors nenuleisiu ranku ir bandysiu... visgi nemokamas modeliukas .....
Tiomama man siaip ten atrodo, tik truputeli tos geltonos per daug, nes auto tai irgi pankamai iskraipytas ir per daug melsvos su rausvos.... Cia as apie naturalu apsviema...
Tiomama man siaip ten atrodo, tik truputeli tos geltonos per daug, nes auto tai irgi pankamai iskraipytas ir per daug melsvos su rausvos.... Cia as apie naturalu apsviema...
QUOTE(Tiomama @ 2010 01 05, 18:59)
Dirbtinis gerai
Sveikos audros pas mane aprimo, tai ikisiu vis nosi pas jus ryt lekiu patalpu ala studijai ziuretis, tai prasom prasom i svecius
Melodi tu saunuole sparciai i prieki judi..
Sveikos naujokes
Cia i ziemos tema truputis skaitmenos
Truputis juostos
Einu greit permesiu akim ka prikalbejot, pazadu taip nebedurniuot.. metu galas buvo
Melodi tu saunuole sparciai i prieki judi..
Sveikos naujokes
Cia i ziemos tema truputis skaitmenos
Truputis juostos
Einu greit permesiu akim ka prikalbejot, pazadu taip nebedurniuot.. metu galas buvo
QUOTE(Zitlali @ 2010 01 05, 22:10)
Tu niekada iš čia neišeisi You are just addicted
Malonu matyt
Pirma kaip atvirukas, labai smagiai spalvos susidėliojo...
QUOTE(Ievosius @ 2010 01 05, 23:15)
Tu niekada iš čia neišeisi You are just addicted
Malonu matyt
Malonu matyt
sadly but true
aciu
kaip gražu
visas kitas mačiau flikre, labai su veidroduku idėja liux. Sveikinu su studija, pagaliau
Sveikos audros pas mane aprimo, tai ikisiu vis nosi pas jus ryt lekiu patalpu ala studijai ziuretis, tai prasom prasom i svecius
Faina, kad nebekvailioji
Žirgas tavo nerealus, kaip iš pasakos. Juosta - super Dar vienos fotkės man čia trūksta - tavęs su Simoniuku :
QUOTE(solo @ 2010 01 05, 23:23)
Sveikinu su studija, pagaliau
dar nera jos, bet pasiryzusi jau esu greitu metu kazkur bazuotis, tikiuosi isdegs planas chuliganas spygas ryt laikykit aciu
QUOTE(rarity @ 2010 01 05, 23:24)
Žirgas tavo nerealus, kaip iš pasakos. Juosta - super Dar vienos fotkės man čia trūksta - tavęs su Simoniuku :
skatmenines tos?
Bet tai kiek naujokiu, puses nepazystu...