Na kaip suprantu pirma namu darba uzskaitet, tai bandau deti antraji... Nezinau ar teisingai dariau, bet zaizdama su ryskumo zona fotografavau ant Av rezimo... Tikiuos, kad taip ir reikejo.... Nors buvo bandymu ir ant M....
Taigi F/1.8
F/8
ir F/20
Beje kadangi sugedinot, vel velikiniu foto, tai si karta jau parinkau siek tiek kalediskesni objekta
O cia dar papildomai mano vakaryksciai pasiterliojimai su smilkalais
Marile, aš užskaitau
Akasha, Marile, geri ND
per tas sventes ir kitus reikalus ner laiko kada cia paskaito
per tas sventes ir kitus reikalus ner laiko kada cia paskaito
QUOTE(Akasha @ 2010 01 04, 15:12)
Na kaip suprantu pirma namu darba uzskaitet, tai bandau deti antraji... Nezinau ar teisingai dariau, bet zaizdama su ryskumo zona fotografavau ant Av rezimo... Tikiuos, kad taip ir reikejo.... Nors buvo bandymu ir ant M....
Man du paskutiniai nelabai Matau aš skirtumą, bet tik ant sienos. Šio ND prasmė ryškiau atsiskleidžia, kai fonas yra ne vienspalvis ir toliau nuo objekto .
Fainas dūmas
QUOTE(Marile @ 2010 01 04, 15:29)
Sveikos,
Skaitau jus nuo vasaros , ir pagaliau nusprendžiau pabandyti įsijungti
Namų darbas Nr.1:
Skaitau jus nuo vasaros , ir pagaliau nusprendžiau pabandyti įsijungti
Namų darbas Nr.1:
Gerai
Akasha, man tavo dumas patiko
Marile, man tinka tavo antrasis ND
Marile, man tinka tavo antrasis ND
QUOTE(Marile @ 2010 01 04, 16:14)
oi kaip smagu kad užskaitėt
tada Nr.2 :
tada Nr.2 :
Tinka
Marile, man irgi tinka
QUOTE(rarity @ 2010 01 04, 16:52)
Man du paskutiniai nelabai Matau aš skirtumą, bet tik ant sienos. Šio ND prasmė ryškiau atsiskleidžia, kai fonas yra ne vienspalvis ir toliau nuo objekto .
Fainas dūmas
Fainas dūmas
Na esme as supratau Tik va apie margesni fona nepagalvojau... Na bet apdraskytos katino sienos tai matosi Beje ir ant blizguciu ryskumo zona skiriasi... Na gerai jau gerai nesigincysiu ir pasistengsim padaryti, kad jums labiau tiktu.... Eisiu dar bandytis su WB namu darbais susitvarkyti...
Aciu uz komentarus visoms...
QUOTE(Melodi @ 2010 01 04, 11:08)
na va, viskas aisku su tiek langu ir rezultatai kitokie as su 1/125 ne per kur negaliu fotkint, pas mane namie buna tik koks 1/50 ir iso, kuris is kart triuksma nerealu duoda
QUOTE(Ievosius @ 2010 01 04, 11:11)
oi
na tikai man nepasirode numireliskos jos..... bet del actiono supratau, daugumai nepatinka
QUOTE(bonda @ 2010 01 04, 15:46)
Di, man dauguma foto kompoziciskai net pavydetinos gal..bet va spalviskai ir tas rukas kokybe ziauriai nuvoges -bet cia nieko negali sakyt -skonio gi reikalas -kazkada vos knfliktas neissirutuliojo
aha, turbut prasoviau as su tuo actionu..... reik is vis ju nebenaudot...
aciu uz nuomone
QUOTE(Akasha @ 2010 01 04, 16:12)
man liuks
ir dumas sauniai gavosi
QUOTE(Akasha @ 2010 01 04, 21:20)
Na esme as supratau Tik va apie margesni fona nepagalvojau... Na bet apdraskytos katino sienos tai matosi Beje ir ant blizguciu ryskumo zona skiriasi... Na gerai jau gerai nesigincysiu ir pasistengsim padaryti, kad jums labiau tiktu.... Eisiu dar bandytis su WB namu darbais susitvarkyti...
tai akd fonas tikrai pakankamai margas as manau kad tikrai nereik perdarinet
Papildyta:
Marile, geri ND
Marile as cia dar tik naujoke, bet manau tavo ND gerai padaryti....
DI aciu uz palaikyma
O as dedu WB ND...... Kolkas idedu prie dirbtinio apsvitimo, o rytoj idesiu prie dieninio...
AWB
Tungsten
Custom WB
Laukiu komentaru.... Perverciau praejusia temele, tai labai jau graziu derbeliu pridejusios saunuoles jus visos.... Tikiuosi ir as vcia su jumis pazanga padarysiu....
DI aciu uz palaikyma
O as dedu WB ND...... Kolkas idedu prie dirbtinio apsvitimo, o rytoj idesiu prie dieninio...
AWB
Tungsten
Custom WB
Laukiu komentaru.... Perverciau praejusia temele, tai labai jau graziu derbeliu pridejusios saunuoles jus visos.... Tikiuosi ir as vcia su jumis pazanga padarysiu....