Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Na kaip suprantu pirma namu darba uzskaitet, tai bandau deti antraji... Nezinau ar teisingai dariau, bet zaizdama su ryskumo zona fotografavau ant Av rezimo... Tikiuos, kad taip ir reikejo.... Nors buvo bandymu ir ant M....
Taigi F/1.8
user posted image
F/8
user posted image
ir F/20
user posted image
Beje kadangi sugedinot, vel velikiniu foto, tai si karta jau parinkau siek tiek kalediskesni objekta blush2.gif ax.gif

O cia dar papildomai mano vakaryksciai pasiterliojimai su smilkalais smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 04 sausio 2010 - 15:21
Sveikos,

Skaitau jus nuo vasaros 4u.gif , ir pagaliau nusprendžiau pabandyti įsijungti smile.gif

Namų darbas Nr.1:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Marile, aš užskaitau mirksiukas.gif
Atsakyti
Akasha, Marile, geri ND 4u.gif

per tas sventes ir kitus reikalus ner laiko kada cia paskaito doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 01 04, 15:12)
Na kaip suprantu pirma namu darba uzskaitet, tai bandau deti antraji...  Nezinau ar teisingai dariau, bet zaizdama su ryskumo zona fotografavau ant Av rezimo... Tikiuos, kad taip ir reikejo.... Nors buvo bandymu ir ant M....

O cia dar papildomai mano vakaryksciai pasiterliojimai su smilkalais smile.gif

Man du paskutiniai nelabai smile.gif Matau aš skirtumą, bet tik ant sienos. Šio ND prasmė ryškiau atsiskleidžia, kai fonas yra ne vienspalvis ir toliau nuo objekto mirksiukas.gif .
Fainas dūmas 4u.gif

QUOTE(Marile @ 2010 01 04, 15:29)
Sveikos,

Skaitau jus nuo vasaros  4u.gif  , ir  pagaliau nusprendžiau pabandyti įsijungti  smile.gif

Namų darbas Nr.1:

Gerai 4u.gif
Atsakyti
oi kaip smagu kad užskaitėt bigsmile.gif 4u.gif

tada Nr.2 :

f4.5
user posted image

f8
user posted image

f14
user posted image
Atsakyti
Akasha, man tavo dumas patiko thumbup.gif
Marile, man tinka tavo antrasis ND 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uogienė: 04 sausio 2010 - 16:22
QUOTE(Marile @ 2010 01 04, 16:14)
oi kaip smagu kad užskaitėt  bigsmile.gif  4u.gif

tada Nr.2 :

Tinka
Atsakyti
Marile, man irgi tinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 01 04, 16:52)
Man du paskutiniai nelabai smile.gif Matau aš skirtumą, bet tik ant sienos. Šio ND prasmė ryškiau atsiskleidžia, kai fonas yra ne vienspalvis ir toliau nuo objekto  mirksiukas.gif .
Fainas dūmas  4u.gif

Na esme as supratau smile.gif Tik va apie margesni fona nepagalvojau... Na bet apdraskytos katino sienos tai matosi ax.gif Beje ir ant blizguciu ryskumo zona skiriasi... Na gerai jau gerai nesigincysiu ir pasistengsim padaryti, kad jums labiau tiktu.... blush2.gif Eisiu dar bandytis su WB namu darbais susitvarkyti...
Aciu uz komentarus visoms... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 04 sausio 2010 - 20:20
QUOTE(Melodi @ 2010 01 04, 11:08)

O fotkinu taip, kad islaikmas butu bent 1/125, kitaip man paplauke buna smile.gif

na va, viskas aisku smile.gif su tiek langu ir rezultatai kitokie 4u.gif as su 1/125 ne per kur negaliu fotkint, pas mane namie buna tik koks 1/50 ir iso, kuris is kart triuksma nerealu duoda sad.gif

QUOTE(Ievosius @ 2010 01 04, 11:11)
Pilksvai melsvas atspalvis man is tikro asocijuojaasi tik su amzinu poilsiu....

oi unsure.gif
na tikai man nepasirode numireliskos jos..... bet del actiono supratau, daugumai nepatinka smile.gif

QUOTE(bonda @ 2010 01 04, 15:46)

Di, man dauguma foto kompoziciskai net pavydetinos gal..bet va spalviskai  schmoll.gif  schmoll.gif ir tas rukas kokybe ziauriai nuvoges schmoll.gif -bet cia nieko negali sakyt -skonio gi reikalas -kazkada vos knfliktas neissirutuliojo tongue.gif

aha, turbut prasoviau as su tuo actionu..... reik is vis ju nebenaudot...
aciu uz nuomone 4u.gif

QUOTE(Akasha @ 2010 01 04, 16:12)

man liuks 4u.gif
ir dumas sauniai gavosi thumbup.gif

QUOTE(Akasha @ 2010 01 04, 21:20)
Na esme as supratau smile.gif  Tik va apie margesni fona nepagalvojau... Na bet apdraskytos katino sienos tai matosi  ax.gif Beje ir ant blizguciu ryskumo zona skiriasi...  Na gerai jau gerai nesigincysiu ir pasistengsim padaryti, kad jums labiau tiktu....  blush2.gif Eisiu dar bandytis su WB namu darbais susitvarkyti...
Aciu uz komentarus visoms... mirksiukas.gif

tai akd fonas tikrai pakankamai margas smile.gif as manau kad tikrai nereik perdarinet 4u.gif
Papildyta:
Marile, geri ND 4u.gif
Atsakyti
Marile as cia dar tik naujoke, bet manau tavo ND gerai padaryti.... smile.gif

DI aciu uz palaikyma 4u.gif

O as dedu WB ND...... Kolkas idedu prie dirbtinio apsvitimo, o rytoj idesiu prie dieninio...
AWB
user posted image
Tungsten
user posted image
Custom WB
user posted image

Laukiu komentaru.... Perverciau praejusia temele, tai labai jau graziu derbeliu pridejusios thumbup.gif saunuoles jus visos.... Tikiuosi ir as vcia su jumis pazanga padarysiu.... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 04 sausio 2010 - 23:50