Ievosiau, Solo, Zana, Dasik, šaunūs jūsų fejerverkai
Sveika prisijungusi. Kibk į sekantį ND, nes pirmasis užskaitomas, surinkus tris UŽ.
Fotkes į SM mes dauguma keliam iš www.Flickr.com. Jei neklystu dydį imu medium (500*332)
Di, nepyk, bet man puodelio fotosesija sniege nesižiūri. Labai jau dirbtina situacija. Kaip mergaitės sakė, gal koliaže kokiam kaip detalės geriau būtų. Užtat patiko paskutinioji su vienišu keleiviu
Papildyta:
Nugi ir aš pamiršau Melodi pagirti Aš net originalų Melodi braižą įžvelgiu Tikrai nuostabu
QUOTE(Akasha @ 2010 01 03, 20:15)
Sveikutes,
Labai noreciau prisijungti prie jusu ir pasimokyti fotografijos.... Fotografijos liga susirgau pries koki pusmeti ( na jau taip rimtai susirgau) ir iki siu kaledu vis bandydavau isspausti ir mokytis su savo muilinuku... Kaledu senelis buvo geras ir gavau dovanu canon 450d su 50mm objektyvu.... Taigi pradziai jau ir pirma namu darbeli padariau...
Tikiuosi, kad priimsite i savo rateli ir duosite patarimu
Gal siek tiek per dideles foto sudejau? iki kokio dydzio mazinate?
Labai noreciau prisijungti prie jusu ir pasimokyti fotografijos.... Fotografijos liga susirgau pries koki pusmeti ( na jau taip rimtai susirgau) ir iki siu kaledu vis bandydavau isspausti ir mokytis su savo muilinuku... Kaledu senelis buvo geras ir gavau dovanu canon 450d su 50mm objektyvu.... Taigi pradziai jau ir pirma namu darbeli padariau...
Tikiuosi, kad priimsite i savo rateli ir duosite patarimu
Gal siek tiek per dideles foto sudejau? iki kokio dydzio mazinate?
Sveika prisijungusi. Kibk į sekantį ND, nes pirmasis užskaitomas, surinkus tris UŽ.
Fotkes į SM mes dauguma keliam iš www.Flickr.com. Jei neklystu dydį imu medium (500*332)
Di, nepyk, bet man puodelio fotosesija sniege nesižiūri. Labai jau dirbtina situacija. Kaip mergaitės sakė, gal koliaže kokiam kaip detalės geriau būtų. Užtat patiko paskutinioji su vienišu keleiviu
Papildyta:
QUOTE(solo @ 2010 01 04, 00:49)
tiesa, pamiršau Melodi komplimentus pasakyt - nuostabi serija. Ar tavo namai tokie šviesūs ar nustatymai? Aš bandžiau vidudienį atittaukus visas užuolaidas tai šūdas, max f ir ilginu išlaikymą - susilieja. Norėčiau draugę besilaukiančią pafotkint, bet namie jaučiu bus labai sudėtinga.
Nugi ir aš pamiršau Melodi pagirti Aš net originalų Melodi braižą įžvelgiu Tikrai nuostabu
QUOTE(solo @ 2010 01 04, 00:49)
tiesa, pamiršau Melodi komplimentus pasakyt - nuostabi serija. Ar tavo namai tokie šviesūs ar nustatymai? Aš bandžiau vidudienį atittaukus visas užuolaidas tai šūdas, max f ir ilginu išlaikymą - susilieja. Norėčiau draugę besilaukiančią pafotkint, bet namie jaučiu bus labai sudėtinga.
as Melodi flirke gyriau
vat ir man idomu kaip gaunasi toks ryskumas ir sviesumas namuose?.... man ne per kur Jauciu reikes imt pamokas pas Melodi
QUOTE(Viksvaite @ 2010 01 04, 00:53)
Papildyta:
Nepykstu Aciu uz nuomone
del dirbtinumo tai tokia ideja ir buvo. Nesinorejo man vien tik gamtos, norejosi kazkokiu detaliu, neiprastumo. Sutinku kad mintis neisbaigta. Kazko joms truksta.
QUOTE(DI @ 2010 01 03, 14:52)
Di, man šitos labai patiko, tik labai norėtųsi karštos, garuojančios arbatos tuose puodeliuose. Arba atvirkščiai - sušalusios į ledą.
QUOTE(Valkiria @ 2010 01 04, 01:22)
Aciu, Valkirija. Zinok turejau tokia minti, bet namie neturim termoso. Aisku galejau ent spalvoto kokio gerimo ipilt, na bet...
p.s. As vis galvoju i ka ta moteris panasi tavo avatare, o gi i Boso zmona Bosiene vis paziuriu ir galvoju na kur ji man matyta
QUOTE(solo @ 2010 01 03, 23:49)
QUOTE(Viksvaite @ 2010 01 03, 23:53)
Papildyta:
QUOTE(DI @ 2010 01 04, 00:02)
as Melodi flirke gyriau
vat ir man idomu kaip gaunasi toks ryskumas ir sviesumas namuose?.... man ne per kur Jauciu reikes imt pamokas pas Melodi
Aciu aciu uz pagyras Paskutine serija tai pas drauge namuose. Siaip ir pas ja ir pas mane kadangi namas, o ne butas tai pakenciama su sviesa. Pas mane langai is 3 pusiu, vienas is ju panoraminis, sienos sviesios ir lubos 5 m aukscio svetainej, reiktu kur baldus visus ismes tai butu geriausia tada
O fotkinu taip, kad islaikmas butu bent 1/125, kitaip man paplauke buna
Labas rytas
di, labiausia patiko su puodeliu 3 ir 4, bet spalvinis pasirnkimas visas foto man suprastino, vien del to kad toks atspalvis primeta sunkuma nuotraukomis, jos net kazko negyvos tampa. Pilksvai melsvas atspalvis man is tikro asocijuojaasi tik su amzinu poilsiu....
Solo, jei foto tik kirptos, tai spalvos ir kokybe tikrai geri.Man arciau sirdies ta su medziu, nors abime siem tiek erdves truksta.
Akasha, Nd gerai.
Dasik, trecia fejerverku vykusi labiausia, tik truksta galo.
Oi vakar apturejau juoko. Ieskojau intike valentino temai rankdarbiu, sirdeliu siutu ir pan.uzeinu i viena bloga, nu kokios grazios, ir foto ir patys darbai, tokie estetiski, tvarkingi.Ziu, kad viena foto tai tikrai esu maciusi jau anksciau. Nu ple galvoju ir vel kazkas Loteroido foto savinasi. Galvoju ateisiu i sm ir parasysiu Loretoidui, kad velkazkokia kopintoja atsirado, jau net supykt spejau.O galu gale ziu kad ten pacios Loretoido blogas Vepla
di, labiausia patiko su puodeliu 3 ir 4, bet spalvinis pasirnkimas visas foto man suprastino, vien del to kad toks atspalvis primeta sunkuma nuotraukomis, jos net kazko negyvos tampa. Pilksvai melsvas atspalvis man is tikro asocijuojaasi tik su amzinu poilsiu....
Solo, jei foto tik kirptos, tai spalvos ir kokybe tikrai geri.Man arciau sirdies ta su medziu, nors abime siem tiek erdves truksta.
Akasha, Nd gerai.
Dasik, trecia fejerverku vykusi labiausia, tik truksta galo.
Oi vakar apturejau juoko. Ieskojau intike valentino temai rankdarbiu, sirdeliu siutu ir pan.uzeinu i viena bloga, nu kokios grazios, ir foto ir patys darbai, tokie estetiski, tvarkingi.Ziu, kad viena foto tai tikrai esu maciusi jau anksciau. Nu ple galvoju ir vel kazkas Loteroido foto savinasi. Galvoju ateisiu i sm ir parasysiu Loretoidui, kad velkazkokia kopintoja atsirado, jau net supykt spejau.O galu gale ziu kad ten pacios Loretoido blogas Vepla
QUOTE(*Citra* @ 2009 12 22, 19:06)
Oo,kaip faina tau
As labai noreciau turet maza leliuka modeliuka Laukiu kada kokia drauge su gandrais susitars
As labai noreciau turet maza leliuka modeliuka Laukiu kada kokia drauge su gandrais susitars
As cia tokia dar tylioji skaitytoja, mokytis bandytoja,bet negalejau nesureaguoti toks klausimas, na negi tikrai tokioms fotografems modeliuku truksta?? man atrodo, kad tik pasisakyk, kad nori, neatsiginsi Va ir as klaipediete leliuke galiu pasiulyti
QUOTE(DI @ 2010 01 04, 07:34)
Aciu, Valkirija. Zinok turejau tokia minti, bet namie neturim termoso. Aisku galejau ent spalvoto kokio gerimo ipilt, na bet...
p.s. As vis galvoju i ka ta moteris panasi tavo avatare, o gi i Boso zmona Bosiene vis paziuriu ir galvoju na kur ji man matyta
Avatare mano pačios nuotrauka. Bet į Bosienę aš tikrai nesu panaši.
QUOTE(Melodi @ 2010 01 04, 10:08)
Aciu aciu uz pagyras Paskutine serija tai pas drauge namuose. Siaip ir pas ja ir pas mane kadangi namas, o ne butas tai pakenciama su sviesa. Pas mane langai is 3 pusiu, vienas is ju panoraminis, sienos sviesios ir lubos 5 m aukscio svetainej, reiktu kur baldus visus ismes tai butu geriausia tada :lotuliukas:
as ir galvoju apie ta pati
QUOTE(Valkiria @ 2010 01 04, 15:14)
as kalbu apie naujaja Bosiene, ir man tu ja panasi arba ji i tave labai grazi esi
sveikos naujais metais as biski pasyvesne tapau zodziu, knygas skaitau i tema..bet tik knygas
paskutinioji patiko
pirmi ferverkai tikrai
as tai neturiu zodziu..tavo progresas nerealus
Papildyta:
Imetu dar vien is vakar, dejau actiona vien tam, kad tas sniegas jau taaaip akis reze, nesugalvojau kaip nuslopint nenutamsinant foto
eisiu i flirka ziuret be actionines sitos foto nes actionas itairu cia viska sugadino
Di, man dauguma foto kompoziciskai net pavydetinos gal..bet va spalviskai ir tas rukas kokybe ziauriai nuvoges -bet cia nieko negali sakyt -skonio gi reikalas -kazkada vos knfliktas neissirutuliojo
QUOTE(rarity @ 2009 12 31, 19:14)
paskutinioji patiko
QUOTE(Ievosius @ 2010 01 01, 18:57)
pirmi ferverkai tikrai
QUOTE(Melodi @ 2010 01 02, 14:28)
as tai neturiu zodziu..tavo progresas nerealus
Papildyta:
QUOTE(Melodi @ 2010 01 02, 16:21)
Imetu dar vien is vakar, dejau actiona vien tam, kad tas sniegas jau taaaip akis reze, nesugalvojau kaip nuslopint nenutamsinant foto
eisiu i flirka ziuret be actionines sitos foto nes actionas itairu cia viska sugadino
Di, man dauguma foto kompoziciskai net pavydetinos gal..bet va spalviskai ir tas rukas kokybe ziauriai nuvoges -bet cia nieko negali sakyt -skonio gi reikalas -kazkada vos knfliktas neissirutuliojo