Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

tiesa, pamiršau Melodi komplimentus pasakyt - nuostabi serija. Ar tavo namai tokie šviesūs ar nustatymai? Aš bandžiau vidudienį atittaukus visas užuolaidas tai šūdas, max f ir ilginu išlaikymą - susilieja. Norėčiau draugę besilaukiančią pafotkint, bet namie jaučiu bus labai sudėtinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 03 sausio 2010 - 23:49
Ievosiau, Solo, Zana, Dasik, šaunūs jūsų fejerverkai thumbup.gif

QUOTE(Akasha @ 2010 01 03, 20:15)
Sveikutes,

Labai noreciau prisijungti prie jusu ir pasimokyti fotografijos.... Fotografijos liga susirgau pries koki pusmeti ( na jau taip rimtai susirgau) ir iki siu kaledu vis bandydavau isspausti ir mokytis su savo muilinuku... Kaledu senelis buvo geras ir gavau dovanu canon 450d su 50mm objektyvu.... Taigi pradziai jau ir pirma namu darbeli padariau...
Tikiuosi, kad priimsite i savo rateli ir duosite patarimu ax.gif 

Gal siek tiek per dideles foto sudejau? iki kokio dydzio mazinate?

Sveika prisijungusi. Kibk į sekantį ND, nes pirmasis užskaitomas, surinkus tris UŽ.
Fotkes į SM mes dauguma keliam iš www.Flickr.com. Jei neklystu dydį imu medium (500*332)

Di, nepyk, bet man puodelio fotosesija sniege nesižiūri. Labai jau dirbtina situacija. Kaip mergaitės sakė, gal koliaže kokiam kaip detalės geriau būtų. Užtat patiko paskutinioji su vienišu keleiviu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(solo @ 2010 01 04, 00:49)
tiesa, pamiršau Melodi komplimentus pasakyt - nuostabi serija. Ar tavo namai tokie šviesūs ar nustatymai? Aš bandžiau vidudienį atittaukus visas užuolaidas tai šūdas, max f ir ilginu išlaikymą - susilieja. Norėčiau draugę besilaukiančią pafotkint, bet namie jaučiu bus labai sudėtinga.

Nugi ir aš pamiršau Melodi pagirti blush2.gif Aš net originalų Melodi braižą įžvelgiu smile.gif Tikrai nuostabu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2010 01 04, 00:49)

as Melodi flirke gyriau 4u.gif

vat ir man idomu kaip gaunasi toks ryskumas ir sviesumas namuose?.... man ne per kur schmoll.gif Jauciu reikes imt pamokas pas Melodi blush2.gif

QUOTE(Viksvaite @ 2010 01 04, 00:53)

Di, nepyk, bet man puodelio fotosesija sniege nesižiūri. Labai jau dirbtina situacija. Kaip mergaitės sakė, gal koliaže kokiam kaip detalės geriau būtų. Užtat patiko paskutinioji su vienišu keleiviu  4u.gif
Papildyta:
Nugi ir aš pamiršau Melodi pagirti  blush2.gif Aš net originalų Melodi braižą įžvelgiu smile.gif Tikrai nuostabu  wub.gif

Nepykstu smile.gif Aciu uz nuomone 4u.gif
del dirbtinumo tai tokia ideja ir buvo. Nesinorejo man vien tik gamtos, norejosi kazkokiu detaliu, neiprastumo. Sutinku kad mintis neisbaigta. Kazko joms truksta.
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2010 01 03, 14:52)
Di, man šitos labai patiko, tik labai norėtųsi karštos, garuojančios arbatos tuose puodeliuose. Arba atvirkščiai - sušalusios į ledą.

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Valkiria @ 2010 01 04, 01:22)

Aciu, Valkirija. Zinok turejau tokia minti, bet namie neturim termoso. Aisku galejau ent spalvoto kokio gerimo ipilt, na bet...

p.s. As vis galvoju i ka ta moteris panasi tavo avatare, o gi i Boso zmona Bosiene bigsmile.gif vis paziuriu ir galvoju na kur ji man matyta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2010 01 03, 23:49)

QUOTE(Viksvaite @ 2010 01 03, 23:53)

Papildyta:
Nugi ir aš pamiršau Melodi pagirti  blush2.gif Aš net originalų Melodi braižą įžvelgiu smile.gif Tikrai nuostabu  wub.gif

QUOTE(DI @ 2010 01 04, 00:02)
as Melodi flirke gyriau  4u.gif

vat ir man idomu kaip gaunasi toks ryskumas ir sviesumas namuose?.... man ne per kur  schmoll.gif  Jauciu reikes imt pamokas pas Melodi  blush2.gif

Aciu aciu uz pagyras 4u.gif blush2.gif Paskutine serija tai pas drauge namuose. Siaip ir pas ja ir pas mane kadangi namas, o ne butas tai pakenciama su sviesa. Pas mane langai is 3 pusiu, vienas is ju panoraminis, sienos sviesios ir lubos 5 m aukscio svetainej, reiktu kur baldus visus ismes tai butu geriausia tada lotuliukas.gif

O fotkinu taip, kad islaikmas butu bent 1/125, kitaip man paplauke buna smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
di, labiausia patiko su puodeliu 3 ir 4, bet spalvinis pasirnkimas visas foto man suprastino, vien del to kad toks atspalvis primeta sunkuma nuotraukomis, jos net kazko negyvos tampa. Pilksvai melsvas atspalvis man is tikro asocijuojaasi tik su amzinu poilsiu....

Solo, jei foto tik kirptos, tai spalvos ir kokybe tikrai geri.Man arciau sirdies ta su medziu, nors abime siem tiek erdves truksta.

Akasha, Nd gerai.

Dasik, trecia fejerverku vykusi labiausia, tik truksta galo.

Oi vakar apturejau juoko. Ieskojau intike valentino temai rankdarbiu, sirdeliu siutu ir pan.uzeinu i viena bloga, nu kokios grazios, ir foto ir patys darbai, tokie estetiski, tvarkingi.Ziu, kad viena foto tai tikrai esu maciusi jau anksciau. Nu ple galvoju ir vel kazkas Loteroido foto savinasi. Galvoju ateisiu i sm ir parasysiu Loretoidui, kad velkazkokia kopintoja atsirado, jau net supykt spejau.O galu gale ziu kad ten pacios Loretoido blogas lotuliukas.gif Vepla doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievosius: 04 sausio 2010 - 10:14
QUOTE(*Citra* @ 2009 12 22, 19:06)
Oo,kaip faina tau  thumbup.gif 
As labai noreciau turet maza leliuka modeliuka  wub.gif Laukiu kada kokia drauge su gandrais susitars  tongue.gif

As cia tokia dar tylioji skaitytoja, mokytis bandytoja,bet negalejau nesureaguoti smile.gif toks klausimas, na negi tikrai tokioms fotografems modeliuku truksta?? man atrodo, kad tik pasisakyk, kad nori, neatsiginsi smile.gif Va ir as klaipediete leliuke galiu pasiulyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2010 01 04, 07:34)
Aciu, Valkirija. Zinok turejau tokia minti, bet namie neturim termoso. Aisku galejau ent spalvoto kokio gerimo ipilt, na bet...

p.s. As vis galvoju i ka ta moteris panasi tavo avatare, o gi i Boso zmona Bosiene  bigsmile.gif  vis paziuriu ir galvoju na kur ji man matyta  lotuliukas.gif

Avatare mano pačios nuotrauka. Bet į Bosienę aš tikrai nesu panaši. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valkiria: 04 sausio 2010 - 14:20
QUOTE(Melodi @ 2010 01 04, 10:08)
Aciu aciu uz pagyras 4u.gif  blush2.gif  Paskutine serija tai pas drauge namuose. Siaip ir pas ja ir pas mane kadangi namas, o ne butas tai pakenciama su sviesa. Pas mane langai is 3 pusiu, vienas is ju panoraminis,  sienos sviesios ir lubos 5 m aukscio svetainej, reiktu kur baldus visus ismes tai butu geriausia tada :lotuliukas:

O fotkinu taip, kad islaikmas butu bent 1/125, kitaip man paplauke buna smile.gif

as ir galvoju apie ta pati tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Valkiria @ 2010 01 04, 15:14)
Avatare mano pačios nuotrauka. Bet į Bosienę aš tikrai nesu panaši.  unsure.gif

as kalbu apie naujaja Bosiene, ir man tu ja panasi smile.gif arba ji i tave wink.gif labai grazi esi
Atsakyti
sveikos naujais metais wub.gif wub.gif as biski pasyvesne tapau blush2.gif zodziu, knygas skaitau i tema..bet tik knygas ax.gif doh.gif
QUOTE(rarity @ 2009 12 31, 19:14)
Čia paskutinės šių metų dienos vaizdai

paskutinioji patiko bigsmile.gif
QUOTE(Ievosius @ 2010 01 01, 18:57)

Sita foto mano megiamiausia is vakaryksciu....

pirmi ferverkai tikrai thumbup.gif

QUOTE(Melodi @ 2010 01 02, 14:28)

As ikeliu kelis vaikiskus kadrus, drauges vaikus fotkinau smile.gif

as tai neturiu zodziu..tavo progresas nerealus wub.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Melodi @ 2010 01 02, 16:21)

Imetu dar vien is vakar, dejau actiona vien tam, kad tas sniegas jau taaaip akis reze, nesugalvojau kaip nuslopint nenutamsinant foto blush2.gif

eisiu i flirka ziuret be actionines sitos foto tongue.gif nes actionas itairu cia viska sugadino g.gif

Di, man dauguma foto kompoziciskai net pavydetinos gal..bet va spalviskai schmoll.gif schmoll.gif ir tas rukas kokybe ziauriai nuvoges schmoll.gif -bet cia nieko negali sakyt -skonio gi reikalas -kazkada vos knfliktas neissirutuliojo tongue.gif
Atsakyti