Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rarity @ 2010 01 02, 17:11)
Tikrai sunkiau, nei atrodo iš pirmo žvilgsnio. Bet tau pasiseks, pamatysi wink.gif Beje, pamiršk, kad blykstė yra fotike

aga, sita zinau smile.gif kai skaitau teorija, tai atrodo, lyg ir viskas aisku, pasiimu fotika, tai atrodo, kad jis visai maistauja ir priestarauja teorijai biggrin.gif na, bet gal kaip nors susikalbesim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(deiido @ 2010 01 02, 17:58)
ačiū, Ievosius 4u.gif
šiandien "pričiupau" miške žvalgą  ax.gif  lauksiu kritikos ir pastabų...

atsiprasau,as dar visai zalia, bent man kazkaip pauksteliui ryskumo truksta ax.gif o gal as klystu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukseliuke: 02 sausio 2010 - 17:27
sveikos smile.gif

kazka naujametinio isperejau biggrin.gif kritikai 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zana4: 02 sausio 2010 - 23:40
Sveikutes,
i kadangi gyvu modeliu siandien negavau, tai teko tenkintis negyvais smile.gif
laukiu komentaru, kritikos ir viso kito 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikutes,

Zana, nemoku as tokiu kritikuot biggrin.gif Grazios ugeneles, gal nebent graziau ziuretusi jei abi butu pilnai tilpusios, dabar kazkaip biski kompoziciskai nelabai g.gif

Di, pirma patiko kompozicickai, kadras kadre, antra nzn, grazu, bet nekabina g.gif 6 sakeliu galiuku truksta rolleyes.gif Siaip visos idomios, bet kazkaip nera temos, visos sitos fotkes butu labai grazu koliazuose kaip detales, pvz kazkas ale arbata geria lauke, ar pns. Dabar jos bent jau man nieko nepapasakoja...nu nzn ar supratai cia mano paistalus biggrin.gif 4u.gif

O siaip kompoziciskai tai labai patiko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melodi: 03 sausio 2010 - 16:20
Melodi, aciu labai uz komentarus 4u.gif
Nu ir man lyg kazko trukstu joms g.gif dar po detale kiekvienoj... Tada gal kazkokia mintis susiristu. O dabar tokios gavosi atvirukines.
o del sestos kad sakeliu truksta tai zinok specialiai taip nukirpau doh.gif man graziau atrode.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 03 sausio 2010 - 16:49
Zana4, gražios ugnelės, tik neįsivaizduoju, kaip tokius dalykus nufotkint įdomiu kampu biggrin.gif

DI, 3 ir4 patiko labai, bet pritarčiau Melodi, kad koliaže tokios gražiau žiūrėtųs 4u.gif

Čia kažkurį rytą... foto tik kirptos
user posted image

Atsakyti
QUOTE(solo @ 2010 01 03, 17:50)

* DI, 3 ir4 patiko labai, bet pritarčiau Melodi, kad koliaže tokios gražiau žiūrėtųs 4u.gif

** Čia kažkurį rytą... foto tik kirptos

* meginau ir koliaza det, bet nesilipde jos man.... Aciukas uz komentara wink.gif

** pirma mintis WOW bigsmile.gif nu labai fainiai cia !!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 03 sausio 2010 - 16:54
DI man ryskumo truksta, actionas matyt pavoge, kai kuriuose nuotraukose net susilieja : pvz 3-tai lyg ikistas puodukas i sniego kupeta, 4-noretusi matyt suoliuko kontura, ta ryba kur sniegas ant suoliuko baiges, o kuris guli ant zemes, nes dabar man atrodo, kad ir suoliukas lyg pakibes tam sniege, labai pokscias, 6-kampas nevykes man, paskutinei reikejo gal siek tiek paeiti kairiau, kad labiau matytusi tas takelis, jo gylis/ilgumas, butent daugiau kelio tam slidininkui, pasiruosusiam ilgai kelionei, gal net siek tiek pritupti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2010 01 03, 18:43)
DI man ryskumo truksta, actionas matyt pavoge, kai kuriuose nuotraukose net susilieja : pvz 3-tai lyg ikistas puodukas i sniego kupeta, 4-noretusi matyt suoliuko kontura, ta ryba kur sniegas ant suoliuko baiges, o kuris guli ant zemes, nes dabar man atrodo, kad ir suoliukas lyg pakibes tam sniege, labai pokscias,  6-kampas nevykes man, paskutinei reikejo gal siek tiek paeiti kairiau, kad labiau matytusi tas takelis, jo gylis/ilgumas, butent daugiau kelio tam slidininkui, pasiruosusiam ilgai kelionei, gal net siek tiek pritupti. 4u.gif

Liamuna aciu 4u.gif

Del ryskumo, man lyg normaliai viskas... aisku actiona dejau. Ten podelis ne ant suoliuko, o ant tureklo rankoms laikytis padetas, man kazkaip to krasto netruksta g.gif
o del 6 man kaip tik labai patiko toks kampas lotuliukas.gif doh.gif

Atsakyti
Sveikutes,

Labai noreciau prisijungti prie jusu ir pasimokyti fotografijos.... Fotografijos liga susirgau pries koki pusmeti ( na jau taip rimtai susirgau) ir iki siu kaledu vis bandydavau isspausti ir mokytis su savo muilinuku... Kaledu senelis buvo geras ir gavau dovanu canon 450d su 50mm objektyvu.... Taigi pradziai jau ir pirma namu darbeli padariau...
Tikiuosi, kad priimsite i savo rateli ir duosite patarimu ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Gal siek tiek per dideles foto sudejau? iki kokio dydzio mazinate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 03 sausio 2010 - 19:16
QUOTE(Akasha @ 2010 01 03, 19:15)
Sveikutes,

Labai noreciau prisijungti prie jusu ir pasimokyti fotografijos.... Fotografijos liga susirgau pries koki pusmeti ( na jau taip rimtai susirgau) ir iki siu kaledu vis bandydavau isspausti ir mokytis su savo muilinuku... Kaledu senelis buvo geras ir gavau dovanu canon 450d su 50mm objektyvu.... Taigi pradziai jau ir pirma namu darbeli padariau...
Tikiuosi, kad priimsite i savo rateli ir duosite patarimu ax.gif 
Gal siek tiek per dideles foto sudejau? iki kokio dydzio mazinate?

sveika prisijungusi drinks_cheers.gif
ND geras, tik labai keista Velykas po Kalėdų matyti tongue.gif
Atsakyti