Aciu, Citra, Boruzka, sutinku
Del erdves trukumo tai man daugumoj fotkiu su 50 tuku namie darytu jos truksta
Imetu dar vien is vakar, dejau actiona vien tam, kad tas sniegas jau taaaip akis reze, nesugalvojau kaip nuslopint nenutamsinant foto
Papildyta:
QUOTE(Ievosius @ 2010 01 02, 16:09)
Dekavoju merginos uz komentarus fotkem
MElodi, na del kokybes ir skaidrumo, estetikso tai tikrai uzpavydejau.Labai siuo aspektu liuks. O db del kompozicijos.Pirmam koliaze man tik siek tiek soninese fto truksta erdves. Anrtoje trukdo
snargliukas likes ( na tiesiog prie tokiu estetisku foto kazin ar tinkamas dalykas), taip pat erdves truksta,ypas is desnio sono ir virsaus. Trecioj gaila nukastu pirstuku.Ketvirta zinai, ji visa liuks iskyrus ta buitini fona galiniame fone, gali bandyti ji tamsinti, paemus tasia spalva ir kairio sono ir tiesiog visa galini fona toki padaryti, atrodytu solidziai ir isbaigtai. Penkta - trukdo nukirsta ranka per riesa, tada reikia erdves kaireje ir siek tiek apacioje, kad vaikucio kojytes bent siek tiek laisves turetu. Paskutinej truksta erdves siek tiek tik kairej pusej.
Ir turedama tokia knyga tingi ja atsiversti?
Einu as tau berzines virti...
Jep, su erdve sunku
Su tuo fono tamsinimu tai as bandziu, bet man nesigauna taip, kad natur atrodytu, kazkaip ranka atkalt reikia
Bet vis bandau bandau
Del knygos tai zinau, ale viena pasitesinima turiu...vaikai ir fotkiu tvarkymas, niekaip nerandu laiko ramiai atsisest pastudijuot