Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Uogienė @ 2010 01 02, 09:29)

Tai cia jau su nauju fotiku? Smagus fejerverkai  bigsmile.gif

Xi xi xi noreciau kad taip butu, bet maisai mane su Ievuku, ji gavo dovanu, ne as.O visai ne pro sali ir man tos dovanos bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Ievosius, Solo super jūsų fejerverkai thumbup.gif

žiauriai man trūksta žinių dėl kompozicijos blush2.gif ax.gif jau susiplanavus pirmadieninį žygį į biblioteką... gal galite rekomenduoti kokios geros literatūros?...dabar sėdžiu apsikrovus rusiškais žurnalais doh.gif
Atsakyti
Ačiū visoms 4u.gif
QUOTE(rarity @ 2010 01 01, 22:58)
Gražu solo  4u.gif  Su stovu fotkinai?

Nea, mes buvom 17 aukšte, tai terasoj ant stabilaus pagrindo pastačiau. Buvo įspūdinga bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 02 sausio 2010 - 11:02
tikrai sumaisiau doh.gif sorriukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(deiido @ 2010 01 02, 10:04)
Ievosius, Solo super jūsų fejerverkai  thumbup.gif

žiauriai man trūksta žinių dėl kompozicijos  blush2.gif  ax.gif  jau susiplanavus pirmadieninį žygį į biblioteką... gal galite rekomenduoti kokios geros literatūros?...dabar sėdžiu apsikrovus rusiškais žurnalais  doh.gif

Jei bus tik tai pirmiausia imk, "Fotografo akis", liuks knyga, po to "Susipazinkime ekspozicija" ir "Susipazinkime islaikymas".Aisku gali ir Kelby pavartyti.
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2010 01 02, 11:47)
Jei bus tik tai pirmiausia imk, "Fotografo akis", liuks knyga, po to "Susipazinkime ekspozicija" ir "Susipazinkime islaikymas".Aisku gali ir Kelby pavartyti.

Aš dabar visas keturias kartu skaitau lotuliukas.gif Niekaip neišsirenku, kas įdomiau, nes viskas įdomu. Kelbis labai paprastai viską aprašo su bajeriukais, kurie šiek tiek paskaičius pradeda užknisti, bet info vis tik daug yra jo knygose. Aš kalbu apie save ir tokius kaip aš - pakankamai žalius fotografijoje.
Klausykit, klausimas kita tema - esu kažkur girdėjusi, kad yra perėjimai nuo senų macro žiedų (Zenito), kad juo būtų galima naudoti pvz. su Nikon'u. M42 žiedai. Gal žinot ką nors?
Atsakyti
Labas,

QUOTE(rarity @ 2010 01 02, 11:54)
Aš dabar visas keturias kartu skaitau  lotuliukas.gif  Niekaip neišsirenku, kas įdomiau, nes viskas įdomu. Kelbis labai paprastai viską aprašo su bajeriukais, kurie šiek tiek paskaičius pradeda užknisti, bet info vis tik daug yra jo knygose. Aš kalbu apie save ir tokius kaip aš - pakankamai žalius fotografijoje.
Klausykit, klausimas kita tema - esu kažkur girdėjusi, kad yra perėjimai nuo senų macro žiedų (Zenito), kad juo būtų galima naudoti pvz. su Nikon'u. M42 žiedai. Gal žinot ką nors?

nu geras lotuliukas.gif Nesimaišo viskas lotuliukas.gif
Aš iš eilės stengiuosi- dabar skaitau antrą Kelbio, tada eilėj guli Akis (labai norisi ją irgi kartu skaityti, bet kenčiu lotuliukas.gif ), tada bandysiu ieškoti gal kurios iš kompozicijos/ išlaikymo ir pan g.gif
Yra, fotofabrike yra toks, apie 20-25 lt kainuoja 4u.gif Gal yra ir kitur, bet aš kitur nežiūrėjau blush2.gif

Dabar dar pažiūrėjau, gal sumaišiau kainas blush2.gif lyg apie 70 lt randu... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 02 sausio 2010 - 12:07
Aciu mergaites uz patarimus, reiks issiaiskinti kaip pasviesinti foto g.gif
Atsakyti
QUOTE(aukseliuke @ 2010 01 02, 13:29)
Aciu mergaites uz patarimus, reiks issiaiskinti kaip pasviesinti foto g.gif

Pirmiausia perskaityk pirmąją šios temos žinutę, daryk namų darbus, skaityk ten nurodytą info ir tikrai daug kas paaiškės. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Nu va, jau galvojau po naujako nebus fejerverku biggrin.gif Solo, Ievosiau thumbup.gif

As ikeliu kelis vaikiskus kadrus, drauges vaikus fotkinau smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Noreciau kritikos ir patarimu gal kaip su buitiakiskais fonais tvarkytis, minciu del apdirbimo gal kokiu turit? Nes as truputi uzstrigau su mintimis ir idejomis blush2.gif

Atsakyti
Labai grazios paskutines nuotraukos smile.gif

o as kaip naujoke, noreciau del ND paklaust.. ar pirman ND, kur reik fokusuoti i tris daiktus, galima naudoti Macro rezima? nes taip paprastai pasistacius pries savo fotika daikta, man i pirma niekaip nesufokusuoja:) ar fotkint is toliau ir apkirpt?biggrin.gif

skaiciau temas, bet kazkaip nemaciau, kad kam si problema butu iskilus biggrin.gif nu ir zioplavota as doh.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 01 02, 14:36)
Labai grazios paskutines nuotraukos smile.gif

o as kaip naujoke, noreciau del ND paklaust.. ar pirman ND, kur reik fokusuoti i tris daiktus, galima naudoti Macro rezima? nes taip paprastai pasistacius pries savo fotika daikta, man i pirma niekaip nesufokusuoja:) ar fotkint is toliau ir apkirpt?biggrin.gif

skaiciau temas, bet kazkaip nemaciau, kad kam si problema butu iskilus biggrin.gif nu ir zioplavota as  doh.gif

Kokiu fotiku fotkini? ND dariau dar su muiline, bet kažkaip be macro padariau. O jei su veidrodžiu, tai kaip ir klausimo nekyla.
Melodi, aš kritikuoti negaliu, nes neturiu ką - tokios ryškios, gražios, nuotaikingos, skaidrios nuotraukos wub.gif
Gal ir galima būtų kabinėti pvz. dėl fono 4 fotkėj, kad to baldo nesimatytų, gal dar kokios smulkmenos, bet visumoj tai puiku bigsmile.gif
Atsakyti