Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(persikute511 @ 2010 01 01, 17:44)
Laba diena gavau Nikon D5000 su dviem objektyvais vienas tai standratas AF-S NIKKOR 18 -55mm, o kitas AF-S NIKKOR 55-200mm.

būsi mano kolege drinks_cheers.gif toks pats pas mane mirksiukas.gif
radau miške porą žaliuojančių mėlynių daigelių... bet turbūt per tamsiai čia... g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(deiido @ 2010 01 01, 17:14)
radau miške porą žaliuojančių mėlynių daigelių... bet turbūt per tamsiai čia... g.gif

Man tai ne per tamsi, bet šiaip nelabai įdomi. Tiesiog tvarkinga, pakankamai kokybiška nuotrauka ir tiek 4u.gif
Atsakyti
Su naujaisiai visas, geros nuotaikos ir daug sveikatos

fotkinta ir rankos ir su vaiku ant ranku, siaip, nekomentarams, o vietoj sveikinimo atvirutes, nes pati zinau kad vaizdas padribes
blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liamuna: 01 sausio 2010 - 18:05
Miarginos su Naujais visas♥♥♥♥!!!

as vakar ir fejerverkus papyskinau, ir menuli.Oi su juo buvo linksa istorija lotuliukas.gif

Kai pamatem su visais fotiko ekranelyje, atrode pradzioj kad menulio uztemima pagavau. Buvau laiminga kaip livaras, o siandien ir taip ir taip ziurau, kad ten berots bus tik menulio atvaizdas sudrebejus fotikui lotuliukas.gif

user posted image

Sita foto mano megiamiausia is vakaryksciu....

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ievosiau nenustebciau jei pagautum uztemima, nes kiek girdejau, tik neprisimenu ar vakar ar uzvakar, tirai vyko menulio uztemimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Su Naujaisiais visas! Daug jums laimės, meilės ir sveikatos!!!

O mane šį rytą pasveikino pražydus orchytė:

user posted image

Turbūt iš 20 kadrų vienas pakenčiamo ryškuo gavosi.... doh.gif Reikia man veidrodžio, ir ne kitaip.... verysad.gif
Atsakyti
Sveiki,
Visu pirma su Naujausiais Jus visus! O visu antra noriu prisijungti prie fotografijos megeju burelio ax.gif
Taigi, Jusu teismui mano foto.... labai noreciau suzinoti Jusu nuomone mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

Papildyta:
Gal pasirodysiu nemoksa, bet tokia ir esu ax.gif Ziuriu forume mano foto milziniskos, kaip man jas sumazinti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aukseliuke @ 2010 01 01, 20:53)

sveika prisijungusi smile.gif

foto reiktu sumazini pries ikeliant cia smile.gif neimanoma vaizdo pamatyti,
nuimk data smile.gif
foto per tamsios 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zana4: 01 sausio 2010 - 20:05
Sveikos, dar sykį su Naujais 4u.gif

Mano fejerverkai
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 01 sausio 2010 - 22:36
QUOTE(solo @ 2010 01 01, 22:33)
Sveikos, dar sykį su Naujais 4u.gif

Mano fejerverkai

Gražu solo 4u.gif Su stovu fotkinai?
Atsakyti
Sveikos, sveikinu visas su Naujaisiais metais, kad ateinantys 2010 metai jums visoms butu kurybiskai dosnus, nestygtu ideju, atradimu ir tobulejimo smile.gif

Taip pat sveikinu naujas nestuke.gif , lengvo jums nesiojimo 4u.gif 4u.gif 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurx: 02 sausio 2010 - 00:16
QUOTE(deiido @ 2010 01 01, 17:14)

deiido, man visai nieko tavo ziemines melynes, gal pabandyk kitaip pakadruot? jeigu yra kur aisku, nes siaip kazko truksta, nesudomina toks kadravimas... bandyk visokius variantus, gal kazkas idomiau iseis?
QUOTE(Ievosius @ 2010 01 01, 18:57)

Tai cia jau su nauju fotiku? Smagus fejerverkai bigsmile.gif

QUOTE(Valkiria @ 2010 01 01, 19:43)
Su Naujaisiais visas! Daug jums laimės, meilės ir sveikatos!!!
O mane šį rytą pasveikino pražydus orchytė:

Grazi orchideja ir pakankamai ryskiai gavosi smile.gif

QUOTE(aukseliuke @ 2010 01 01, 19:53)
Taigi, Jusu teismui mano foto.... labai noreciau suzinoti Jusu nuomone mirksiukas.gif

Sveika prisijungus 4u.gif apie data jau parase. Pirma foto nebloga, sviesiau ir ryskiau norisi, sakeles desineje nereiktu, pradziai visai gerai:) antroji per tamsi ir nieko neiziuriu, nes man susilieja vaizdas, pabandyk pasviesinti (cia ta pataria, kuri pati nelabai ka gero parodo tongue.gif )
QUOTE(solo @ 2010 01 01, 22:33)

Solo, wow, fainiai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uogienė: 02 sausio 2010 - 09:30