Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

user posted image

Labas vakaras 4u.gif gavau dovanu fotoaprata bandau fotkinti na mokinuosi tai butu faina jei kas parasytu kaip man gaunasi smile.gif

Su NAUJAISIAIS METAIS JUS VISAS DAUG MEILES, LAIMES, SUPRATIMO IR SILUMOS.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo persikute511: 31 gruodžio 2009 - 21:37
QUOTE(persikute511 @ 2009 12 31, 21:33)

Labas vakaras  4u.gif gavau dovanu fotoaprata bandau fotkinti na mokinuosi tai butu faina jei kas parasytu kaip man gaunasi smile.gif

Su NAUJAISIAIS METAIS JUS VISAS DAUG MEILES, LAIMES, SUPRATIMO IR SILUMOS.

Labas rytas. Ačiū už sveikinimus ir sveika prisijungusi. Pasipasakok, kokį fotoaparatą gavai, koks objektyvas smile.gif
Paprastai mes čia pradedame nuo namų darbų. Pažiūrėk pirmoje žinutėje yra surašyta, kokius ND reikia atlikti smile.gif Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Su Naujaisiais 4u.gif

user posted image

user posted image

Fotkinta "iš rankos" tai kokybės deja nėra smile.gif

Atsakyti
Su Naujaisiais!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ploja.gif ploja.gif ploja.gif

Labai fainas pirmasis, rarity mirksiukas.gif
Atsakyti
Su Naujaisiais,brangiosios koleges 4u.gif 4u.gif Linkiu neissenkanciu kurybos klodu 4u.gif

QUOTE(Ievukis @ 2009 12 30, 23:43)
Sveikos.Labai noriu pasigirti blush2.gif jau turiu pentax k20d,taip pat 16-45mm f4,bei 50mm f1.4 clap.gif  yahoo.gif

Ot cia tai dovana bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif Sveikinu 4u.gif Lauksim kadru bigsmile.gif

QUOTE(rarity @ 2009 12 31, 19:14)
Su artėjančiais Naujais Metais brangiosios. Kūrybinės sėkmės Jums visoms. Myliu Jus ir džiaugiuosi, kad esate.
Čia paskutinės šių metų dienos vaizdai

user posted image

sita labai patiko bigsmile.gif

Uogiene, labai grazus nuklonuotas variantas,bet man maiso sakele antram plane rolleyes.gif

Taip pat sveikinu Armana ir Ievuki su nestuke.gif wub.gif Ot turesit modeliukus wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 01 sausio 2010 - 12:52

Visas sveikinu su 2010 !!! Naujuju metu proga linkiu draugu be kakiu,zmogaus,kuri noretusi vel ir vel apkabinti,vaikisko juoko ir tikru asaru ! Linkiu duoti ir gauti,aukotis ir siekti,naiviai tiketi stebuklais...linkiu to,ka galima jausti,bet negalima apsakyti zodziais !Linkiu lakios vaizduotes ,kuribiniu minciu ir nuostabiu karu ! Tiesiog visa ko sirdis troksta, kad siais 2010 metais Jums viskas issipilditu !!!

Labai labai aciu mano kaledu slapukui wub.gif vakar gavau tik niko nepasirase 4u.gif
Atsakyti

Visas sveikinu su 2010 !!! Naujuju metu proga linkiu draugu be kakiu,zmogaus,kuri noretusi vel ir vel apkabinti,vaikisko juoko ir tikru asaru ! Linkiu duoti ir gauti,aukotis ir siekti,naiviai tiketi stebuklais...linkiu to,ka galima jausti,bet negalima apsakyti zodziais !Linkiu lakios vaizduotes ,kuribiniu minciu ir nuostabiu kadru ! Tiesiog visa ko sirdis troksta, kad siais 2010 metais Jums viskas issipilditu !!!

Labai labai aciu mano kaledu slapukui wub.gif vakar gavau tik niko nepasirase 4u.gif
Atsakyti
Labas,

Su Naujais metais, mielos kolegės tongue.gif Gerų kadrų thumbup.gif

Nėštukėms- lengvo laukimo ir smagaus fotkinimo, taip norėčiau dabar pafotkint mažą mažučiuką ... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu uz sveikinimus ir Jus visas sveikinu sulaukus Naujuju! Tegul jie buna dosnus gerio, silumos ir meiles!

Aciu uz nuomones del mano leduku, bandziau taisyti, kaip man patarete, tikrai, kai isgryninta sakele, tai visai kitas vaizdas, bet kodel as pati to nesugalvojau blush2.gif doh.gif

user posted image

bandziau deti balta remeli, bet nesigauna padaryti taip, kaip as noriu, tai nedejau visai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2010 01 01, 15:26)
Aciu uz sveikinimus ir Jus visas sveikinu sulaukus Naujuju! Tegul jie buna dosnus gerio, silumos ir meiles!

Aciu uz nuomones del mano leduku, bandziau taisyti, kaip man patarete, tikrai, kai isgryninta sakele, tai visai kitas vaizdas, bet kodel as pati to nesugalvojau  blush2.gif  doh.gif

bandziau deti balta remeli, bet nesigauna padaryti taip, kaip as noriu, tai nedejau visai  g.gif

Gražu dabar labai 4u.gif Nereikia tų rėmelių schmoll.gif
Gerų ir sėkmingų Tau Naujų metų
Atsakyti
Su Naujaisiais Metais visas!!!! Gerų kadrų!!!

QUOTE(kerolli @ 2010 01 01, 14:35)
Labai labai aciu mano kaledu slapukui  wub.gif vakar gavau  tik niko nepasirase  4u.gif

čia aš tas slapukas, džiaugiuosi, kad gavai dar šventėms nepraėjus 4u.gif tikiuosi patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 01 01, 11:46)
Labas rytas. Ačiū už sveikinimus ir sveika prisijungusi. Pasipasakok, kokį fotoaparatą gavai, koks objektyvas  smile.gif
Paprastai mes čia pradedame nuo namų darbų. Pažiūrėk pirmoje žinutėje yra surašyta, kokius ND reikia atlikti smile.gif Sėkmės  4u.gif

Laba diena gavau Nikon D5000 su dviem objektyvais vienas tai standratas AF-S NIKKOR 18 -55mm, o kitas AF-S NIKKOR 55-200mm. Dar dvi knygas SCOTT KELBY skaitmene fotografija, tai su vyru bandome viska skaityti 4u.gif labai noretusi pirmos fotkes kometaru kas gi cia gavosi labai idomu ar ipudimus fotkinu o gal gyslele turiu biggrin.gif . Tai dar visas su sventem. O pamokeles butinai skaitysiu ir desiu jums komentuoti. thumbup.gif
Atsakyti