QUOTE(persikute511 @ 2009 12 31, 21:33)
Labas vakaras gavau dovanu fotoaprata bandau fotkinti na mokinuosi tai butu faina jei kas parasytu kaip man gaunasi
Su NAUJAISIAIS METAIS JUS VISAS DAUG MEILES, LAIMES, SUPRATIMO IR SILUMOS.
Labas rytas. Ačiū už sveikinimus ir sveika prisijungusi. Pasipasakok, kokį fotoaparatą gavai, koks objektyvas
Paprastai mes čia pradedame nuo namų darbų. Pažiūrėk pirmoje žinutėje yra surašyta, kokius ND reikia atlikti Sėkmės
Su Naujaisiais
Fotkinta "iš rankos" tai kokybės deja nėra
Fotkinta "iš rankos" tai kokybės deja nėra
Su Naujaisiais!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Labai fainas pirmasis, rarity
Labai fainas pirmasis, rarity
Su Naujaisiais,brangiosios koleges Linkiu neissenkanciu kurybos klodu
Ot cia tai dovana Sveikinu Lauksim kadru
sita labai patiko
Uogiene, labai grazus nuklonuotas variantas,bet man maiso sakele antram plane
Taip pat sveikinu Armana ir Ievuki su Ot turesit modeliukus
QUOTE(Ievukis @ 2009 12 30, 23:43)
Sveikos.Labai noriu pasigirti jau turiu pentax k20d,taip pat 16-45mm f4,bei 50mm f1.4
Ot cia tai dovana Sveikinu Lauksim kadru
QUOTE(rarity @ 2009 12 31, 19:14)
Su artėjančiais Naujais Metais brangiosios. Kūrybinės sėkmės Jums visoms. Myliu Jus ir džiaugiuosi, kad esate.
Čia paskutinės šių metų dienos vaizdai
Čia paskutinės šių metų dienos vaizdai
sita labai patiko
Uogiene, labai grazus nuklonuotas variantas,bet man maiso sakele antram plane
Taip pat sveikinu Armana ir Ievuki su Ot turesit modeliukus
Visas sveikinu su 2010 !!! Naujuju metu proga linkiu draugu be kakiu,zmogaus,kuri noretusi vel ir vel apkabinti,vaikisko juoko ir tikru asaru ! Linkiu duoti ir gauti,aukotis ir siekti,naiviai tiketi stebuklais...linkiu to,ka galima jausti,bet negalima apsakyti zodziais !Linkiu lakios vaizduotes ,kuribiniu minciu ir nuostabiu karu ! Tiesiog visa ko sirdis troksta, kad siais 2010 metais Jums viskas issipilditu !!!
Labai labai aciu mano kaledu slapukui vakar gavau tik niko nepasirase
Visas sveikinu su 2010 !!! Naujuju metu proga linkiu draugu be kakiu,zmogaus,kuri noretusi vel ir vel apkabinti,vaikisko juoko ir tikru asaru ! Linkiu duoti ir gauti,aukotis ir siekti,naiviai tiketi stebuklais...linkiu to,ka galima jausti,bet negalima apsakyti zodziais !Linkiu lakios vaizduotes ,kuribiniu minciu ir nuostabiu kadru ! Tiesiog visa ko sirdis troksta, kad siais 2010 metais Jums viskas issipilditu !!!
Aciu uz sveikinimus ir Jus visas sveikinu sulaukus Naujuju! Tegul jie buna dosnus gerio, silumos ir meiles!
Aciu uz nuomones del mano leduku, bandziau taisyti, kaip man patarete, tikrai, kai isgryninta sakele, tai visai kitas vaizdas, bet kodel as pati to nesugalvojau
bandziau deti balta remeli, bet nesigauna padaryti taip, kaip as noriu, tai nedejau visai
Aciu uz nuomones del mano leduku, bandziau taisyti, kaip man patarete, tikrai, kai isgryninta sakele, tai visai kitas vaizdas, bet kodel as pati to nesugalvojau
bandziau deti balta remeli, bet nesigauna padaryti taip, kaip as noriu, tai nedejau visai
QUOTE(Uogienė @ 2010 01 01, 15:26)
Aciu uz sveikinimus ir Jus visas sveikinu sulaukus Naujuju! Tegul jie buna dosnus gerio, silumos ir meiles!
Gražu dabar labai Nereikia tų rėmelių
Gerų ir sėkmingų Tau Naujų metų
Su Naujaisiais Metais visas!!!! Gerų kadrų!!!
čia aš tas slapukas, džiaugiuosi, kad gavai dar šventėms nepraėjus tikiuosi patiko
QUOTE(kerolli @ 2010 01 01, 14:35)
čia aš tas slapukas, džiaugiuosi, kad gavai dar šventėms nepraėjus tikiuosi patiko
QUOTE(rarity @ 2010 01 01, 11:46)
Labas rytas. Ačiū už sveikinimus ir sveika prisijungusi. Pasipasakok, kokį fotoaparatą gavai, koks objektyvas
Paprastai mes čia pradedame nuo namų darbų. Pažiūrėk pirmoje žinutėje yra surašyta, kokius ND reikia atlikti Sėkmės
Laba diena gavau Nikon D5000 su dviem objektyvais vienas tai standratas AF-S NIKKOR 18 -55mm, o kitas AF-S NIKKOR 55-200mm. Dar dvi knygas SCOTT KELBY skaitmene fotografija, tai su vyru bandome viska skaityti labai noretusi pirmos fotkes kometaru kas gi cia gavosi labai idomu ar ipudimus fotkinu o gal gyslele turiu . Tai dar visas su sventem. O pamokeles butinai skaitysiu ir desiu jums komentuoti.