Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(bonda @ 2009 12 31, 09:27)
Armana, ievukis, wow wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif bus labai derlingi metai - kaip matau wub.gif  sveikinu is visos sirdies wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Ačiū ačiū smile.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 12 31, 09:38)
cia as  mirksiukas.gif  4u.gif labai dziaugiouos , kad patiko  mirksiukas.gif  o daugiu nieko vokelyje neradai ?  biggrin.gif

Radau Loto bilietukus rolleyes.gif trečią staigmenėlę, kuri labai maloniai nustebino thumbup.gif Dėkui, Boruzka, esu baisiai apsipatenkinus gauta dovana wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2009 12 31, 00:43)
Sveikos.Labai noriu pasigirti blush2.gif jau turiu pentax k20d,taip pat 16-45mm f4,bei 50mm f1.4 clap.gif  yahoo.gif

bigsmile.gif sveikinimai su dovana ir objektyvai du thumbup.gif ir su nestuke.gif sveikinimai
QUOTE(Armana @ 2009 12 31, 10:09)
Labas rytas  ax.gif

nestuke.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos gyvos bigsmile.gif
visas su artejanciais NAUJAISIAIS wub.gif

kiek daug pamaciau grozybiu ziemos cool.gif

as atitrukau siek tiek smile.gif kas pasakys kokia tema sios savaites? ziema? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos.Labai aciu uz sveikinimus visus wub.gif Armana tave taip pat nestuke.gif sveikinu,kad metai derlingi tai be kalbu doh.gif Zana,ziema kiek pamenu iki nauju(tai turbut ir dar savaite g.gif )
Atsakyti
Ir aš atsiėmiau savo mainų foto ax.gif Ačiū labai Olive, nuostabi žieminė nuotrauka wub.gif Tai sakai, atvirukus gaminai? biggrin.gif

Nuo fotografavimo ilsiuosi, turim svečių šventėms, vietoj to, kad visus fotkinčiau, neimu fotiko į rankas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2009 12 31, 12:09)
Ir aš atsiėmiau savo mainų foto  ax.gif Ačiū labai Olive, nuostabi žieminė nuotrauka  wub.gif Tai sakai, atvirukus gaminai?  biggrin.gif

kad zinok, cia ekspromtu taip gavosi, nes buvau isrinkus kita foto, bet kiek nusivyliau pamacius atspausdinta(per mazai pixeliu turbut buvo), tai tada taip ir gavosi blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Su artėjančiais Naujais Metais brangiosios. Kūrybinės sėkmės Jums visoms. Myliu Jus ir džiaugiuosi, kad esate.

Čia paskutinės šių metų dienos vaizdai

user posted image user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Na koleges, Su artejanciais Naujais!
Atsakyti
Visas su Naujaisiais metukais. 4u.gif

Mane siandien efoto ir pasveikino - zurnala pasto dezutej radau, Laukiu nesulaukiu laisvos minutes paskaityti.Antajo, liuks tau butu, nes beveik visas zurnalas mados fotografijai skirtas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 12 31, 19:30)

Mane siandien efoto ir pasveikino - zurnala pasto dezutej radau, Laukiu nesulaukiu laisvos minutes paskaityti.Antajo, liuks tau butu, nes beveik visas zurnalas mados fotografijai skirtas  bigsmile.gif

jauciu reik prasyti ko kad siustu ax.gif
Atsakyti
Bandžiau gaudyt blikus šiandien...

user posted image
Atsakyti
Su artejanciais, mielosios oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif

Atsakyti