liamuna, taip, fotki blogina kokybe, o sias foto maciau efoto ir gyriau jau cia islaikymas ilgas padarytas?
Nepykit, įkišau savo trigrašį
Uogiene, pirmoje tavo foto man nelabai patinka rėmelis juodas, nemanau, kad jo reikia, tokia šviesi nuotrauka ir toks judas rėmas. O antrojoj tavo ledukų nuotraukoje viskas būtų gerai, bet man kažkaip kadravimo kitokio norėtųsi.
Liamuna, gražios foto.
Deiido, sorry, bet šios nei viena kompoziciškai neįdomios.
QUOTE(Uogienė @ 2009 12 30, 16:32)
liamuna, taip, fotki blogina kokybe, o sias foto maciau efoto ir gyriau jau cia islaikymas ilgas padarytas?
Kad pati reguliuot negaliu tuo islaikymo, tai fotikas pats rinkosi, tik padejus buvau ant stabilaus pavirsiaus.
Vis pamirstu pagirti tavo ledukus, antra labiau patiko
Baccardi, aciu uz nuomone, si karta turiu 2 variantus - suremeliu ir be. Ir su remeliu man labiau patinka, sukoncentruoja vaizda, nesipjauna man
o va su kadravimu ka patartum? Istrizai gal pabandyt?
Man taip graziau
o va su kadravimu ka patartum? Istrizai gal pabandyt?
Man taip graziau
Liamuna, man antroji super
QUOTE(Baccardi @ 2009 12 30, 19:18)
Deiido, sorry, bet šios nei viena kompoziciškai neįdomios.
ačiū, Baccardi, ieškosim įdomesnių juk pirmi blynai gali būti prisvilę?...
QUOTE(Baccardi @ 2009 12 30, 17:54)
Gal tas kadravimas ir gerai, man vis norisi tą šakelės dalį kampinę nuklonuot. Net nežinau kodėl Šiaip gražūs ledukai be reikalo kabinėjuos matyt
del klonavimo ir man
o siaip uogiene, nu smagu tas veidrodis matau
QUOTE(bonda @ 2009 12 30, 20:22)
pabandysiu nuklonuoti, bet as tik sugadinsiu
na, patinka man labai veidrodukas, bet kad as jo dar nemoku isnaudoti, po truputi gal ivaldysiu bonda, o tu gal irgi ziurinejiesi?
laba, pirmokelius renkat po 30 temu, ar klystu?
QUOTE(brumbrumai @ 2009 12 30, 21:13)
laba, pirmokelius renkat po 30 temu, ar klystu?
laba
negirdejau as tokio dalyko manau, gali jungtis
prisiklonavau jau ar bent ta ka reikia nutryniau?
QUOTE(Uogienė @ 2009 12 30, 21:18)
laba
ai, tai nereikia laukt, kol susirinks daug nemoksisku kaip as? galiu daryt namu darbus ir deti, o paskui jau det pagal temas ir pan? jei taip, tai dar pirma ilgai ir nuobodziai kalsiu instrukcija ir ziuresiu, kas ten kur nors jau 5 metai fotkinu be teorijos..