Keliu ir as snieguota foto, daryta dar su senuoju fotiku
Žolė kėlė rasą žiemos patale
Ačiū visoms
nelabai, nes kojas sušlapus gultis ant sniego nebesinorėjo
Įkėliau ir ją vieną
aha, nesiskundžiu , kol į pusnį nenuslystu
Labai įdomiai pateikta Bet be rėmelio man geriau žiūrisi
QUOTE(Uogienė @ 2009 12 30, 08:46)
Will, pirma man labai patiko, o gal galima truputi virsaus daugiau
nelabai, nes kojas sušlapus gultis ant sniego nebesinorėjo
QUOTE(DI @ 2009 12 30, 09:46)
treciam, jau flirke sakiau, kad ta antra nuotraukele jame geriau ziurisi viena budama.
Įkėliau ir ją vieną
QUOTE(Ievosius @ 2009 12 30, 10:17)
Niu bet grazia ziema pas save turi
aha, nesiskundžiu , kol į pusnį nenuslystu
QUOTE(Uogienė @ 2009 12 30, 13:23)
Labai įdomiai pateikta Bet be rėmelio man geriau žiūrisi
Sveikutes
Ir mane pastininkas aplanke dekui uz dovanas
tik nepasirase kas
Kaip ir spejau... Dekui, Ievosiau
tik reikia tave flikre susirasti
Ir mane pastininkas aplanke dekui uz dovanas
tik nepasirase kas
Kaip ir spejau... Dekui, Ievosiau
tik reikia tave flikre susirasti
didesnej foto tie ledukai net zeri
QUOTE(Uogienė @ 2009 12 30, 15:23)
Keliu ir as snieguota foto, daryta dar su senuoju fotiku
labai grazu
QUOTE(Uogienė @ 2009 12 30, 17:34)
didesnej foto tie ledukai net zeri
fainos man tokios foto...labai labai...
atiduodu ir aš savuosius bandymus jūsų teismui labai labai reikia patarimų, nes tik pradedu tą kompoziciją bandyt išsiaiškint....
QUOTE(deiido @ 2009 12 30, 15:55)
atiduodu ir aš savuosius bandymus jūsų teismui labai labai reikia patarimų, nes tik pradedu tą kompoziciją bandyt išsiaiškint....
na pirmoj sniegas labai isdeges, net skauda akis i ji ziurint, del antros gal reikejo siek tiek daugiau virsaus ir maziau apacios, kad visa ta sakele tilptu , trecia- zalia spalva atsiduoda, ir riskumo truksta man, gal del tos zalios spalvos
kaip pas mus dangus nusvito....
Papildyta:
labai tau aciu, liamuna
Papildyta:
QUOTE(liamuna @ 2009 12 30, 18:08)
na pirmoj sniegas labai isdeges, net skauda akis i ji ziurint, del antros gal reikejo siek tiek daugiau virsaus ir maziau apacios, kad visa ta sakele tilptu , trecia- zalia spalva atsiduoda, ir riskumo truksta man, gal del tos zalios spalvos
labai tau aciu, liamuna
dar leduku
Aciu, deiido.
Kai keli cia foto atskiras, tai tarpelius tarp ju palik, kad nesusilietu, as pati taip keldavau, kol kazkas manes nepaprotino
as nuo komentaru susilaikysiu, nes nezinau ka pakomentuoti
buvau pradjus rasyt deiido komentarus foto, bet paskui nutariau nieko nerasyt, kad nenusikalbeciau, bet liamuna viska pasake kaip vienas prie vieno
o dangus tavo geras
QUOTE(Uogienė @ 2009 12 30, 18:12)
dar leduku
buvau pradjus rasyt deiido komentarus foto, bet paskui nutariau nieko nerasyt, kad nenusikalbeciau, bet liamuna viska pasake kaip vienas prie vieno
o dangus tavo geras
taip ir norisi lyžtelt, kaip vaikystėje
o dėl komentarų, tai prašyčiau nesilaužyt man viską drėbkit kas galvoje, kiekvieną pastebėjimą i galvą dedu ir labai vertinu
QUOTE(Uogienė @ 2009 12 30, 16:12)
*buvau pradjus rasyt deiido komentarus foto, bet paskui nutariau nieko nerasyt, kad nenusikalbeciau, bet liamuna viska pasake kaip vienas prie vieno
**o dangus tavo geras
**o dangus tavo geras
*butinai rasyk ka manai ir matai, nes ir mano nuomone gali skirtis nuo kitu
**dangus fantastiskas
pati toki stebiu kaskart kai sauleta diena buna, tik gaila kad namai labai trukdo grozetis iki galo.
QUOTE(deiido @ 2009 12 30, 16:17)
taip ir norisi lyžtelt, kaip vaikystėje
o dėl komentarų, tai prašyčiau nesilaužyt man viską drėbkit kas galvoje, kiekvieną pastebėjimą i galvą dedu ir labai vertinu
as kai aejoju, tai nerasau, nes as dar per zalia patarineti, bet nesusilaikau daznai ir ikisu trigrasi savo