Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

rarity, is antrojo uzejimo man 1 ir 3, jeigu antra butu sviesesne, tai ji man butu labiausiai patikusi del spindulio i ledine snaigele ax.gif pabandyk gal pasviesintu truputi? rolleyes.gif
is pirmojo uzejimo man 4 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 12 29, 20:40)
rarity, is antrojo uzejimo man 1 ir 3, jeigu antra butu sviesesne, tai ji man butu labiausiai patikusi del spindulio i ledine snaigele  ax.gif pabandyk gal pasviesintu truputi?  rolleyes.gif
is pirmojo uzejimo man 4  smile.gif

Ačiukas 4u.gif Man irgi ta su snaigele labai miela. Pašviesinti su Picasa normaliai nepavyko, o su PS nebandžiau blush2.gif Reikės pabandyti.
Atsakyti
Rarity, man irgi 1 ir 3 labai.
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2009 12 29, 18:50)
Antras užėjimas į lauką smile.gif

man trečia thumbup.gif
kažkaip praleidau flickr, reikia pasitaisyti pioneer.gif

Aš šiandien irgi šiek tiek pabraidžiojau po pusnis, čia keli pvz iš to, ką spėjau perversti iš raw atšilinėdama ir gerdama coldrex'ą doh.gif lotuliukas.gif Dauguma jau turbūt matė ax.gif

Gėlytė, kurią vasarą labai keikiu, o žiemą, pasirodo bigsmile.gif , ji visai puikiai pozuoja lotuliukas.gif
user posted image

Medis
user posted image

Baltais takais ateis Kalėdos...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 12 29, 23:07)
man trečia  thumbup.gif
kažkaip praleidau flickr, reikia pasitaisyti pioneer.gif

Aš šiandien irgi šiek tiek pabraidžiojau po pusnis, čia keli pvz iš to, ką spėjau perversti iš raw atšilinėdama ir gerdama coldrex'ą  doh.gif  lotuliukas.gif  Dauguma jau turbūt matė  ax.gif

Gėlytė, kurią vasarą labai keikiu, o žiemą, pasirodo  bigsmile.gif  , ji visai puikiai pozuoja  lotuliukas.gif

Dėkui Will, Viksvaite 4u.gif
tavo gėlytė labai fotogeniška, o medį gražiai detalizavai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 29 gruodžio 2009 - 23:45
Will, pirma man labai patiko, o gal galima truputi virsaus daugiau blush2.gif as sedziu namie su sirguliuojanciu maziuku ir neislendu niekur, ner ka fotkint biggrin.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif

ir pas mane atkeliavo kalėdiniai mainai clap.gif clap.gif clap.gif
ačiū Solo labai labai labai.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 12 29, 23:07)

Aš šiandien irgi šiek tiek pabraidžiojau po pusnis,

man pirmoji patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 12 30, 00:07)

Gėlytė, kurią vasarą labai keikiu, o žiemą, pasirodo  bigsmile.gif  , ji visai puikiai pozuoja  lotuliukas.gif

man irgi pirmoji labiausiai patinka 4u.gif .
Antras koliazas labai sunkus... man nesiziuri unsure.gif
treciam, jau flirke sakiau, kad ta antra nuotraukele jame geriau ziurisi viena budama.

as irgi is namu neislendu sad.gif
Atsakyti
Will, pirma man vienareiksmiskai liuks, antras koliazas kazkoks pe daug detaliu, labai begioja akis, nezinia kur sustoti.O trecias jauciu tikrai geriau po viena, nes kazko nesiziuri dvi vienodos krypties foto.Niu bet grazia ziema pas save turi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(deiido @ 2009 12 30, 09:17)
labukas  4u.gif

ir pas mane atkeliavo kalėdiniai mainai  clap.gif  clap.gif  clap.gif
ačiū Solo labai labai labai....  wub.gif

Nu pagaliau bigsmile.gif bais ilgai keliavo 4u.gif
Atsakyti
Boruzka, parodyk cia ka gavai ax.gif
Atsakyti