rarity, is antrojo uzejimo man 1 ir 3, jeigu antra butu sviesesne, tai ji man butu labiausiai patikusi del spindulio i ledine snaigele pabandyk gal pasviesintu truputi?
is pirmojo uzejimo man 4
QUOTE(Uogienė @ 2009 12 29, 20:40)
rarity, is antrojo uzejimo man 1 ir 3, jeigu antra butu sviesesne, tai ji man butu labiausiai patikusi del spindulio i ledine snaigele pabandyk gal pasviesintu truputi?
is pirmojo uzejimo man 4
is pirmojo uzejimo man 4
Ačiukas Man irgi ta su snaigele labai miela. Pašviesinti su Picasa normaliai nepavyko, o su PS nebandžiau Reikės pabandyti.
Rarity, man irgi 1 ir 3 labai.
QUOTE(rarity @ 2009 12 29, 18:50)
man trečia
kažkaip praleidau flickr, reikia pasitaisyti
Aš šiandien irgi šiek tiek pabraidžiojau po pusnis, čia keli pvz iš to, ką spėjau perversti iš raw atšilinėdama ir gerdama coldrex'ą Dauguma jau turbūt matė
Gėlytė, kurią vasarą labai keikiu, o žiemą, pasirodo , ji visai puikiai pozuoja
Medis
Baltais takais ateis Kalėdos...
QUOTE(Will @ 2009 12 29, 23:07)
man trečia
Aš šiandien irgi šiek tiek pabraidžiojau po pusnis, čia keli pvz iš to, ką spėjau perversti iš raw atšilinėdama ir gerdama coldrex'ą Dauguma jau turbūt matė
Dėkui Will, Viksvaite
tavo gėlytė labai fotogeniška, o medį gražiai detalizavai
Will, pirma man labai patiko, o gal galima truputi virsaus daugiau as sedziu namie su sirguliuojanciu maziuku ir neislendu niekur, ner ka fotkint
labukas
ir pas mane atkeliavo kalėdiniai mainai
ačiū Solo labai labai labai....
ir pas mane atkeliavo kalėdiniai mainai
ačiū Solo labai labai labai....
QUOTE(Will @ 2009 12 29, 23:07)
man pirmoji patiko
QUOTE(Will @ 2009 12 30, 00:07)
man irgi pirmoji labiausiai patinka .
Antras koliazas labai sunkus... man nesiziuri
treciam, jau flirke sakiau, kad ta antra nuotraukele jame geriau ziurisi viena budama.
as irgi is namu neislendu
Will, pirma man vienareiksmiskai liuks, antras koliazas kazkoks pe daug detaliu, labai begioja akis, nezinia kur sustoti.O trecias jauciu tikrai geriau po viena, nes kazko nesiziuri dvi vienodos krypties foto.Niu bet grazia ziema pas save turi
QUOTE(deiido @ 2009 12 30, 09:17)
Nu pagaliau bais ilgai keliavo
Boruzka, parodyk cia ka gavai