Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Peledike @ 2009 12 28, 23:47)
aš savo mainų fotkę į fotopro siunčiau, kad padarytų kartu su kitom 60vnt foto, kurios buvo skirtos šeimyniniam albumui. Administratorė sugebėjo sumaišyti mano užsakymą ir albumines nuotraukas padarė dideles, o mainų foto mažą  doh.gif  vos neatsisėdau pamačiusi ir atsisakiau paimti, liepiau perdaryti.  o dar tas fotopro visai kitam miesto gale nei namai ir darbas  doh.gif  jaučiuosi truputį nuskriaudus Will, nes tik didelėj foto pasimatė pikseliukų, maža visai fainai atrodė blush2.gif o perdaryti jau visai laiko nebeturėjau.  ta nuotrauka dar su muilinyčia daryta, bet viena labiausiai man patinkančių, todėl ir išrinkau ją doh.gif daba kažkaip nefaina  blush2.gif

Viskas gerai mirksiukas.gif Už vargelį baliončikas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(rarity @ 2009 12 29, 00:11)
Mano orchidėjos smile.gif

Kokios spalvos ryškios bigsmile.gif

QUOTE(Uogienė @ 2009 12 29, 09:56)
Spygaujat, ania?  biggrin.gif Tai gal verta ir Velykinius mainus daryti  lotuliukas.gif iki kitu mainu dar tiek ilgai laukti  doh.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 12 29, 11:04)
as katik is lauko ...

paskubom va ka padariau ...

Gražu, tik, kaip jau minėjo, truputį trūksta ryškumo ir rėmelis nelabai, nes per sunkus blush2.gif Bet pačios šakelės wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyrimus mano orchidėjoms 4u.gif
O čia tai, ką pavyko užfiksuoti per tokį žiaurų vėją doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Visas bendramintes su Šventem !!!
Aš noriu palinkėti Jums žvaigždėtų metų ir tyro,
Nuostabaus dangaus,
Kad meilė eitų laimės laiptais,
Juk laimės niekada nebus per daug.

Tiny Tai as buvau tas slapukas,kazkaip pamirsau pasirasyt ir atviruka idet tai atviruka siunciau atskirai ,tikiuosi labai nenusivylei nuotrauka blush2.gif

As dar savo slapuko laukiu tikiuosi nepasimete tarp daugybes sveikinimu 4u.gif

Smagu girdeti boruzka apie tokias dovadas ,lauksim rezultatu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kerolli: 29 gruodžio 2009 - 14:14
O man remelis pas Boruzka labai liuks, prie minimalistiniu foto tinka, nei ju apsunkina nieko, net dar storesnio noretusi, kad foto pacios tik kone viduryje gautusi, toks alia stilizuotas "portretas" sakeliu gautusi.
Rarity, orchidejos kazkokios nenaturalios spalvos, sintetines, jauciu su ps persistengta. O paskutines man tamsokos.Tiesa pirmos spalvos gan liuks, tik erdves truksta, kaip ir kitose, geriausia mano manymu paskutine, na gal is principo noretusi kad visas kankoreziukas su kepure butu ryskus, bet ir db gerai atrodo, tik pasviesinti reik.
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2009 12 29, 14:07)
O čia tai, ką pavyko užfiksuoti per tokį žiaurų vėją  doh.gif

man labiausiai 1 ir 4 patiko. 4u.gif o su arhidejom dar padirbek, nuostabios geles
Atsakyti
QUOTE(kerolli @ 2009 12 29, 15:12)
Tiny Tai as buvau tas slapukas,kazkaip pamirsau pasirasyt ir atviruka idet tai atviruka siunciau atskirai ,tikiuosi labai nenusivylei nuotrauka  blush2.gif

Nu va, pagaliau suzinojau bigsmile.gif Aciu, kerolli 4u.gif Kaip galima nusivilti Kaledine dovana wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 12 29, 15:34)
Rarity, orchidejos kazkokios nenaturalios spalvos, sintetines, jauciu su ps persistengta. O paskutines man tamsokos.Tiesa pirmos spalvos gan liuks, tik erdves truksta, kaip ir kitose, geriausia mano manymu paskutine, na gal is principo noretusi kad visas kankoreziukas su kepure butu ryskus, bet ir db gerai atrodo, tik pasviesinti reik.

QUOTE(liamuna @ 2009 12 29, 16:27)
man labiausiai 1 ir 4 patiko.  4u.gif o su arhidejom dar padirbek, nuostabios geles

Ačiū už nuomones ir pastabas 4u.gif
Orchidėjos tik truputuką paryškintos su Picasa. Kairiosios spalvos natūralios, dešinioji šiek tiek per skaisti smile.gif
Dėl lauko - man pačiai pirma labiausiai patinka. Erdvės ten dar būtų kažkiek, bet nukirpau. Man taip labiau patiko smile.gif
Antras užėjimas į lauką smile.gif
Dar kankorėžių
user posted image
Šita man labai miela
user posted image

user posted image

Paskutinės yra keli variantai. Jei netingit, žvilgtelkit į flickr'ą. Neišsirenku, kuri man labiausiai patinka smile.gif

http://www.flickr.com/photos/irmoske/

Atsakyti
rarity, 1 ir 3 superinės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2009 12 29, 18:50)

man 3, nes tokia turi uzbaigtumo, matosi kotas "geles" 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už nuomones ir pastabas  4u.gif

as is tos paskutines ir esancios flicre deciau koliaza mirksiukas.gif kaireje puseje "Nuzidejusi3" desineje "Nuzidejusi2"

apie mano sakeles ... del ryskumo sutinku, bet pacios zinot koks vejas buvo siandien .. man tas juodas remas visai netrukdo netgi patinka g.gif o del antrod nuotraukos erdves desineje, specialiai ja taip kadravau .. cia ta pati sakele tik grynai is virsaus fotkinta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 29 gruodžio 2009 - 19:08

Antras užėjimas į lauką smile.gif

trecioji wow thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 12 29, 18:52)
rarity, 1 ir 3 superinės  bigsmile.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 12 29, 18:56)
man 3, nes tokia turi uzbaigtumo, matosi kotas "geles"  4u.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 12 29, 19:05)
as is tos paskutines ir esancios flicre deciau koliaza  mirksiukas.gif kaireje puseje "Nuzidejusi3" desineje "Nuzidejusi2"

QUOTE(bonda @ 2009 12 29, 19:22)
trecioji wow thumbup.gif

Ačiū mergaitės 4u.gif
Boruzka, sudėjau koliažiuką mirksiukas.gif
Atsakyti