Mano orchidėjos
QUOTE(rarity @ 2009 12 28, 23:11)
geles tai
tik man sita geltona susiieja su zaliu lapu uz nugaros, gal geriau atrodytu ziedas tik juodam fone.
Na bet cia tik mano fukses nuomone
QUOTE(<emigrante> @ 2009 12 29, 00:35)
geles tai
tik man sita geltona susiieja su zaliu lapu uz nugaros, gal geriau atrodytu ziedas tik juodam fone.
Viskas gerai su ta nuomone bandžiau fotkinti taip, kaip tu sakai, bet pakankamai sudėtingas reikalas gaunasi dėl pačios gėlės formos. Taigi, nutariau nerizikuoti gėlyte Kai pražys kiti pumpurai, jie bus aukščiau, tai gal dar pabandysiu ką nors išlaužti.
QUOTE(*Citra* @ 2009 12 28, 23:40)
Sveikos, su praejusiom sventem visas
aciu uz balsesi-dziugu kad patiko O tavo foto dabar mastau kurioj vietoj pakabint
Uogiene-patiko tavo stalas,skaniai atrodo
aciu uz balsesi-dziugu kad patiko O tavo foto dabar mastau kurioj vietoj pakabint
Uogiene-patiko tavo stalas,skaniai atrodo
Beje, noriu pridurtu, nuosirdziai keista,kad tavo foto net i desimtuka nepateko- man labai patiko
Pasiemiau ir as mainu nuotrauka jau vakar vakare tiesa pasakius .. iki pat dabar sedziu amo netekusi As spygavau is laimes ant ipakavimo pavarde pamaciusi, o kai ispakavau isvis nebeturejau ka pridurti ... galvojau miegosiu apsikabinusi
Zitlali tikiuosi , kad dar perskaitysi ... esu begalo tau dekinga man nuosirdziai truksta zodziu apsakyti sukeltiems jausmams isreiksti
Zitlali tikiuosi , kad dar perskaitysi ... esu begalo tau dekinga man nuosirdziai truksta zodziu apsakyti sukeltiems jausmams isreiksti
Gavau ir as vienas maloniausiu ivykiu per sias sventes labai labai dekui, stikline
Sveikos
Spygaujat, ania? Tai gal verta ir Velykinius mainus daryti iki kitu mainu dar tiek ilgai laukti
vakar fotkinau vaikuciu svente raw, ir dabar kariauju su juo, nelabai moku ji tvarkyti, kai salinu triuksmus, tai bijau, kad kokybes nenuimtu tuo paciu. Prisidariau sau vargo iso nuo sventes vidurio 1600 teko uzkelti isjunge sviesas... kas man gali pagelbet del to raw koregavimo? patarimais ta prasme
Spygaujat, ania? Tai gal verta ir Velykinius mainus daryti iki kitu mainu dar tiek ilgai laukti
vakar fotkinau vaikuciu svente raw, ir dabar kariauju su juo, nelabai moku ji tvarkyti, kai salinu triuksmus, tai bijau, kad kokybes nenuimtu tuo paciu. Prisidariau sau vargo iso nuo sventes vidurio 1600 teko uzkelti isjunge sviesas... kas man gali pagelbet del to raw koregavimo? patarimais ta prasme
QUOTE(boruzka @ 2009 12 29, 12:04)
man tokie rytai patys nuostabiausi, kai sunkaus sniego kepures pasidengia ant tvoru, medziu, stogu kaip gaila kad reikejo skubeti i darba
boruzka, man patinka tokios minimalistines foto, bet lyg ryskumo truksta remelis man labiau patiktu kiek plonesnis, bet cia tik man taip turbut is kaires kur foto, tai man desines puses daugiau noretusi,kur ta sakele veda
QUOTE(boruzka @ 2009 12 29, 11:04)
Ievuska, grazios foto, patiko, tik antroj norisi visa sakute ryskia matyti.
QUOTE(rarity @ 2009 12 29, 01:11)
man grazu patynka ryskumas ir visa kita, paprasta, grazu
QUOTE(boruzka @ 2009 12 29, 09:24)
Pasiemiau ir as mainu nuotrauka jau vakar vakare tiesa pasakius .. iki pat dabar sedziu amo netekusi As spygavau is laimes ant ipakavimo pavarde pamaciusi, o kai ispakavau isvis nebeturejau ka pridurti ... galvojau miegosiu apsikabinusi
gal parodysi ka gavai?
labai idomu
QUOTE(boruzka @ 2009 12 29, 12:04)
man remeslis juodas visai nepatinka. Jis toks neziemiskas ir grubus. O pacios sakutes gan idomiai, tik turbut rankytes nuo salcio drebejo Ar klystu?