Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Mano orchidėjos smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2009 12 28, 23:11)

geles tai wub.gif
tik man sita geltona susiieja su zaliu lapu uz nugaros, gal geriau atrodytu ziedas tik juodam fone.
Na bet cia tik mano fukses nuomone biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <emigrante>: 29 gruodžio 2009 - 00:36
QUOTE(<emigrante> @ 2009 12 29, 00:35)
geles tai  wub.gif
tik man sita geltona susiieja su zaliu lapu uz nugaros, gal geriau atrodytu ziedas tik juodam fone.
Na bet cia tik mano fukses nuomone  biggrin.gif

Viskas gerai su ta nuomone mirksiukas.gif bandžiau fotkinti taip, kaip tu sakai, bet pakankamai sudėtingas reikalas gaunasi dėl pačios gėlės formos. Taigi, nutariau nerizikuoti gėlyte ax.gif Kai pražys kiti pumpurai, jie bus aukščiau, tai gal dar pabandysiu ką nors išlaužti.
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 12 28, 23:40)
Sveikos, su praejusiom sventem visas  4u.gif
aciu uz balsesi-dziugu kad patiko  4u.gif O tavo foto dabar mastau kurioj vietoj pakabint  mirksiukas.gif

Uogiene-patiko tavo stalas,skaniai atrodo  tongue.gif

Beje, noriu pridurtu, nuosirdziai keista,kad tavo foto net i desimtuka nepateko- man labai patiko unsure.gif
Atsakyti
Pasiemiau ir as mainu nuotrauka wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif jau vakar vakare tiesa pasakius .. iki pat dabar sedziu amo netekusi wub.gif bigsmile.gif As spygavau is laimes ant ipakavimo pavarde pamaciusi, o kai ispakavau isvis nebeturejau ka pridurti ... galvojau miegosiu apsikabinusi wub.gif wub.gif

Zitlali tikiuosi , kad dar perskaitysi ... esu begalo tau dekinga 4u.gif 4u.gif man nuosirdziai truksta zodziu apsakyti sukeltiems jausmams isreiksti wub.gif wub.gif
Atsakyti
Gavau ir as thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif vienas maloniausiu ivykiu per sias sventes wub.gif wub.gif wub.gif labai labai dekui, stikline wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif
Spygaujat, ania? biggrin.gif Tai gal verta ir Velykinius mainus daryti lotuliukas.gif iki kitu mainu dar tiek ilgai laukti doh.gif
vakar fotkinau vaikuciu svente raw, ir dabar kariauju su juo, nelabai moku ji tvarkyti, kai salinu triuksmus, tai bijau, kad kokybes nenuimtu tuo paciu. Prisidariau sau vargo biggrin.gif iso nuo sventes vidurio 1600 teko uzkelti doh.gif isjunge sviesas... kas man gali pagelbet del to raw koregavimo? blush2.gif patarimais ta prasme biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uogienė: 29 gruodžio 2009 - 09:59
as katik is lauko ...

paskubom va ka padariau ...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 12 29, 12:04)
as katik is lauko ...

wub.gif man tokie rytai patys nuostabiausi, kai sunkaus sniego kepures pasidengia ant tvoru, medziu, stogu wub.gif kaip gaila kad reikejo skubeti i darba verysad.gif
Atsakyti
boruzka, man patinka tokios minimalistines foto, bet lyg ryskumo truksta g.gif remelis man labiau patiktu kiek plonesnis, bet cia tik man taip turbut biggrin.gif is kaires kur foto, tai man desines puses daugiau noretusi,kur ta sakele veda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 12 29, 11:04)
as katik is lauko ...

Ievuska, grazios foto, patiko, tik antroj norisi visa sakute ryskia matyti.
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2009 12 29, 01:11)

man grazu smile.gif patynka ryskumas ir visa kita, paprasta, grazu smile.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 12 29, 09:24)
Pasiemiau ir as mainu nuotrauka  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  jau vakar vakare tiesa pasakius .. iki pat dabar sedziu amo netekusi  wub.gif  bigsmile.gif As spygavau is laimes ant ipakavimo pavarde pamaciusi, o kai ispakavau isvis nebeturejau ka pridurti ... galvojau miegosiu apsikabinusi  wub.gif  wub.gif 

Zitlali tikiuosi , kad dar perskaitysi ... esu begalo tau dekinga  4u.gif  4u.gif man nuosirdziai truksta zodziu apsakyti sukeltiems jausmams isreiksti  wub.gif  wub.gif

gal parodysi ka gavai? blush2.gif
labai idomu

QUOTE(boruzka @ 2009 12 29, 12:04)
as katik is lauko ...

man remeslis juodas visai nepatinka. Jis toks neziemiskas ir grubus. O pacios sakutes gan idomiai, tik turbut rankytes nuo salcio drebejo smile.gif Ar klystu?
Atsakyti