Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Boruzka, man pirmos spalvos liuks, bet pats objektas pasimetes nuotraukoje.Nebent toks uzmanymas buvo....
Deiido, ar galima pas tave atsispausdinti kalendoriu? tikiuosi nieko nemaisau, bet berots tu uzsiimi maketavimu su spausdinimu...
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 12 28, 16:33)
Deiido, ar galima pas tave atsispausdinti kalendoriu? tikiuosi nieko nemaisau, bet berots tu uzsiimi maketavimu su spausdinimu...

Ievosius, ne, nieko nemaišai... mirksiukas.gif pas mane gali atsispausdinti viską ir ant visko...nuo magnetuko iki drobės...tame tarpe ir kalendorius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deiido @ 2009 12 28, 14:58)
Ievosius, ne, nieko nemaišai...  mirksiukas.gif  pas mane gali atsispausdinti viską ir ant visko...nuo magnetuko iki drobės...tame tarpe ir kalendorius  4u.gif

deiido, o iš kur tu? Man jau greit kils noras ką nors didelio ir gražaus atsispausdinti wink.gif Nereikėtų ieškoti, kur tai padaryti.
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2009 12 28, 17:08)
deiido, o iš kur tu? Man jau greit kils noras ką nors didelio ir gražaus atsispausdinti wink.gif Nereikėtų ieškoti, kur tai padaryti.

Vilnius 4u.gif galiu pagelbėti kam reikia, nes žinau kas tai yra surasti geriausios kokybės ir kainos santykį...
Atsakyti
QUOTE(deiido @ 2009 12 28, 15:01)
beje, mano kalėdinis senelis su mainų atviruku kažkur labai turbūt užstrigo... niekaip nesulaukiu  g.gif

bigsmile.gif as siandien gavau thumbup.gif aciu labai kazkam thumbup.gif tik pagal varda neatseku nicko doh.gif blush2.gif

Uogiene, wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olive*: 28 gruodžio 2009 - 15:32
Sveikutes ax.gif tai su sventem 4u.gif

noriu padekoti will uz nuostabiai fantastiskas mainu foto thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deiido @ 2009 12 28, 15:20)
Vilnius  4u.gif galiu pagelbėti kam reikia, nes žinau kas tai yra surasti geriausios kokybės ir kainos santykį...

Vilnius nėra gerai g.gif Bet reiks ką nors galvoti, kai jau prisireiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deiido @ 2009 12 28, 14:58)
Ievosius, ne, nieko nemaišai...  mirksiukas.gif  pas mane gali atsispausdinti viską ir ant visko...nuo magnetuko iki drobės...tame tarpe ir kalendorius  4u.gif

Tu man skype savo duok, jei gali, bus lengviau jei ko reiks susikalbeti.
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 12 28, 18:30)
Tu man skype savo duok, jei gali, bus lengviau jei ko reiks susikalbeti.

fotoalias 4u.gif o gal ir mane priimsite i jūsų bendrą skype forumą?.. ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenė. @ 2009 12 28, 15:33)
Sveikutes  ax.gif tai su sventem  4u.gif

noriu padekoti will uz nuostabiai fantastiskas mainu foto  thumbup.gif  wub.gif  4u.gif

Džiaugiuosi, kad patiko 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, su praejusiom sventem visas 4u.gif

QUOTE(Armana @ 2009 12 24, 20:16)
Malonu girdėti  wub.gif Aš dar savosios negavau, bet labai labai laukiu  rolleyes.gif Ten ne mano auto, toje foto mano sesuo.

Citra, sveikinu su laimėjimu, labai graži tavoji nuotraukytė, ir iš manęs gavo balselį  ax.gif

aciu uz balsesi-dziugu kad patiko 4u.gif O tavo foto dabar mastau kurioj vietoj pakabint mirksiukas.gif

Uogiene-patiko tavo stalas,skaniai atrodo tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 28 gruodžio 2009 - 23:42
Su šventėm, merginos 4u.gif

Ketti, ačiū Tau labai 4u.gif wub.gif šiandien MB paskambino į darbą, kad atėjo siuntinukas, tai vos darbe išsėdėjau biggrin.gif labai patiko wub.gif

aš savo mainų fotkę į fotopro siunčiau, kad padarytų kartu su kitom 60vnt foto, kurios buvo skirtos šeimyniniam albumui. Administratorė sugebėjo sumaišyti mano užsakymą ir albumines nuotraukas padarė dideles, o mainų foto mažą doh.gif vos neatsisėdau pamačiusi ir atsisakiau paimti, liepiau perdaryti. o dar tas fotopro visai kitam miesto gale nei namai ir darbas doh.gif jaučiuosi truputį nuskriaudus Will, nes tik didelėj foto pasimatė pikseliukų, maža visai fainai atrodė blush2.gif o perdaryti jau visai laiko nebeturėjau. ta nuotrauka dar su muilinyčia daryta, bet viena labiausiai man patinkančių, todėl ir išrinkau ją doh.gif daba kažkaip nefaina blush2.gif
Atsakyti