DI, liamuna .. Tamsios nes diena tokia tamsi
ir kambari apsvietimas nei sis nei tas ..
SU SVENTEMIS VISUS!
Truputėlis vaišių
Su Šv. Kalėdom, mielosios virtualiosios kolegės [COLOR=blue]
Solo, suoliukas
Uogiene, skanios tos krevetės
Citra, ačiū už klaėdinę dovanėlę
Smalsutėms: iš Citros gavau Žiemos pastelių
Solo, suoliukas
Uogiene, skanios tos krevetės
Citra, ačiū už klaėdinę dovanėlę
Smalsutėms: iš Citros gavau Žiemos pastelių
QUOTE(Stiklinė @ 2009 12 24, 13:45)
Aš išsiunčiau savo foto vakar, tai žmogiukas aišku gaus tik po Kalėdų reik man diržo, kad vis vėluoju visur ir visada
Jaukių jums šv. Kalėdų
Jaukių jums šv. Kalėdų
as jau nuo Spanguoles gavau
su sventem visus
Sveikos,
su šventėmis visas
Elmiuke, graži tavo eglušė išėjo
Uogiene, kaip skania viskas atrodo
su šventėmis visas
Elmiuke, graži tavo eglušė išėjo
Uogiene, kaip skania viskas atrodo
QUOTE(Uogienė @ 2009 12 26, 18:30)
niu skanios kokios vaises mmmmm ....
dar Elmiukes eglute pamirsau pagirti... tokia paslaptinga ji, kaip per syda.
QUOTE(Uogienė @ 2009 12 26, 17:30)
Truputėlis vaišių
as irgi fotkijau stala bet pas mus jis buvo toks tradiciskas .. balta mirsaine ir pan meginsiu kazka siandien sumeistrauti jei iseis is tu nuotrauku kalbant apie tavo koliaza tai man truksta tauriu kojeliu visu ... apatine foto idomiau atrodytu jei matytusi visi saukstu galiukai t.y. fotoparata reikejo pasukti kiek kairiau ir del spalvu as neesu tikra nes man skiriasi atspalviai kairiuju foto ir tos desineje
Labas rytas
Aciu uz mano vaisiu pastebejima
del spalvu koliaziuke, tai man visada kildavo ir dar vis kyla klausimas, kaip man padaryti vienodas spalvas? Nes as foto po viena koreguoju atsidarius, tai kaip tokiu atveju man visas jas matyti? del tauriu koju, tai cia jau del skubejimo pykst ir viskas net negalvojau kad kazka darysiu po to su ta foto
del spalvu koliaziuke, tai man visada kildavo ir dar vis kyla klausimas, kaip man padaryti vienodas spalvas? Nes as foto po viena koreguoju atsidarius, tai kaip tokiu atveju man visas jas matyti? del tauriu koju, tai cia jau del skubejimo pykst ir viskas net negalvojau kad kazka darysiu po to su ta foto
QUOTE(Uogienė @ 2009 12 27, 09:25)
Labas rytas
uzsirasyk visus zingsnius ant lapelio bent jau as taip darau ... o jei taip neiseina, tuomet spalvas tvarkyk jau sudejus tas foto i koliaza
ir db dar cia ne spalvos skiriasi o wb
QUOTE(boruzka @ 2009 12 27, 09:32)
uzsirasyk visus zingsnius ant lapelio bent jau as taip darau ... o jei taip neiseina, tuomet spalvas tvarkyk jau sudejus tas foto i koliaza
cia as matyt su PS padariau vienai foto auto color, o kitoms gal nedariau, va, dabar bandysiu su lapuku rasytis ka darau