Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

DI, liamuna 4u.gif .. Tamsios nes diena tokia tamsi
ir kambari apsvietimas nei sis nei tas smile.gif..
Atsakyti
user posted image

SU SVENTEMIS VISUS!
Atsakyti
as kaip visad paveluotai, bet kuo nuosirdziausiai su sventem jus visas 4u.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Truputėlis vaišių
user posted image
Atsakyti
Su Šv. Kalėdom, mielosios virtualiosios kolegės smile.gif[COLOR=blue]

Solo, suoliukas thumbup.gif

Uogiene, skanios tos krevetės bigsmile.gif

Citra, ačiū už klaėdinę dovanėlę 4u.gif

Smalsutėms: iš Citros gavau Žiemos pastelių bigsmile.gif
Atsakyti

QUOTE(Stiklinė @ 2009 12 24, 13:45)
Aš išsiunčiau savo foto vakar, tai žmogiukas aišku gaus tik po Kalėdų  blush2.gif  reik man diržo, kad vis vėluoju visur ir visada  rolleyes.gif 

Jaukių jums šv. Kalėdų smile.gif

as jau nuo Spanguoles gavau tongue.gif

su sventem visus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
su šventėmis visas 4u.gif
Elmiuke, graži tavo eglušė išėjo smile.gif
Uogiene, kaip skania viskas atrodo bigsmile.gif essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 12 26, 18:30)
Truputėlis vaišių
user posted image

niu skanios kokios vaises ax.gif mmmmm ....

dar Elmiukes eglute pamirsau pagirti... tokia paslaptinga ji, kaip per syda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 27 gruodžio 2009 - 09:03
QUOTE(Uogienė @ 2009 12 26, 17:30)
Truputėlis vaišių

as irgi fotkijau stala biggrin.gif bet pas mus jis buvo toks tradiciskas .. balta mirsaine ir pan smile.gif meginsiu kazka siandien sumeistrauti jei iseis is tu nuotrauku ax.gif kalbant apie tavo koliaza tai man truksta tauriu kojeliu visu ... apatine foto idomiau atrodytu jei matytusi visi saukstu galiukai t.y. fotoparata reikejo pasukti kiek kairiau 4u.gif ir del spalvu as neesu tikra g.gif nes man skiriasi atspalviai kairiuju foto ir tos desineje g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Aciu uz mano vaisiu pastebejima biggrin.gif
del spalvu koliaziuke, tai man visada kildavo ir dar vis kyla klausimas, kaip man padaryti vienodas spalvas? Nes as foto po viena koreguoju atsidarius, tai kaip tokiu atveju man visas jas matyti? blush2.gif del tauriu koju, tai cia jau del skubejimo pykst ir viskas doh.gif net negalvojau kad kazka darysiu po to su ta foto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 12 27, 09:25)
Labas rytas  4u.gif
Aciu uz mano vaisiu pastebejima  biggrin.gif
del spalvu koliaziuke, tai man visada kildavo ir dar vis kyla klausimas, kaip man padaryti vienodas spalvas? Nes as foto po viena koreguoju atsidarius, tai kaip tokiu atveju man visas jas matyti?  blush2.gif del tauriu koju, tai cia jau del skubejimo pykst ir viskas  doh.gif net negalvojau kad kazka darysiu po to su ta foto  blush2.gif

uzsirasyk visus zingsnius ant lapelio mirksiukas.gif bent jau as taip darau ... o jei taip neiseina, tuomet spalvas tvarkyk jau sudejus tas foto i koliaza mirksiukas.gif

ir db dar cia ne spalvos skiriasi o wb g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 27 gruodžio 2009 - 09:36
QUOTE(boruzka @ 2009 12 27, 09:32)
uzsirasyk visus zingsnius ant lapelio  mirksiukas.gif  bent jau as taip darau ... o jei taip neiseina, tuomet spalvas tvarkyk jau sudejus tas foto i koliaza  mirksiukas.gif

ir db dar cia ne spalvos skiriasi o wb  g.gif

cia as matyt su PS padariau vienai foto auto color, o kitoms gal nedariau, va, dabar bandysiu su lapuku rasytis ka darau ax.gif
Atsakyti