Įkraunama...
Įkraunama...

Individualių namų projektai - 5 dalis

QUOTE(astaes @ 2010 03 08, 15:10)
labas , 4u.gif  pirmiausia su kovo-8aja,as noreciau,kad pakomentuotumet projekta Lazdynas 2,kokio dydzio reiketu sklypo ,kad liktu sodelis nedidelis.kokius matot pliusus ir minusus  mirksiukas.gif  dekui.

Lazdynas2... turbūt medinis... iš dviejų krūmų... blink.gif lotuliukas.gif

Linką įdėkit, gal tada ką ir pavyks protingiau suregzt, hehe. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zarmenas @ 2010 03 08, 14:32)
Lazdynas2... turbūt medinis... iš dviejų krūmų...  blink.gif  lotuliukas.gif

Linką įdėkit, gal tada ką ir pavyks protingiau suregzt, hehe.  doh.gif

bigsmile.gif rimtai ,kaip as cia g.gif http://www.youtube.c...h?v=pQw_iyUDogQ http://www.pabaltijo...j...=48&aukst=1
Atsakyti
QUOTE(astaes @ 2010 03 08, 15:50)

mano nuomone - nevykusio išplanavimo pavyzdys unsure.gif
viskas pereinama, 'ant praėjimo'.
svetainė ant praėjimo, valgomasis ant praėjimo doh.gif
Atsakyti
[quote=zarmenas,2010 03 08, 15:08]
SVEIKINU VISAS SKAITYTOJAS SU 8-ĄJA

Visada galvoji, kad savas variantas pats geriausias biggrin.gif , bet aciu uz kritika. Cia musu "zalias" variantas, tad laukia dar ilgas darbas su architektu bigsmile.gif .

Didelis dekui uz sveikinimus su sia grazia pavasario diena drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2010 03 08, 15:02)
mano nuomone - nevykusio išplanavimo pavyzdys  unsure.gif
viskas pereinama, 'ant praėjimo'.
svetainė ant praėjimo, valgomasis ant praėjimo  doh.gif

o man atrodo,kad svetaine ir valgomasis yra bendras visiems,o kambariai individualus ,mat zadama gyvent 5 zmones tame name ir visi suauge rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(astaes @ 2010 03 08, 16:11)
o man atrodo,kad svetaine ir valgomasis  yra bendras visiems,o kambariai individualus ,mat zadama gyvent 5 zmones tame name ir visi suauge  rolleyes.gif

Pritariu dėl praeinamų patalpų. Plotas namo tikrai nemažas, buvo gal galima ir racionaliau viską išdėstyti.
Jokio skirtumo, ar gyvens 5 suaugę, ar 2 suaugę su 5 vaikais. Sėdi vakare pavargęs po darbų, nori ramybės, o kažkas po nosimi šmėžuoja...
Nors negaliu sakyti, kad variantas labai blogas. Miegamasis namo flangas kelia klausimų. g.gif Dar man užkliuvo, kad stogas nedaug iškištas. Tokiam namui stilistiškai norisi labiau išsikišusio stogo, gal netgi 1m nuo sienos - vaizdas būtų visai kitas.
Bendrai paėmus - pusė velnio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 03 07, 23:08)
Na jei jau krosni galima kelti kur nori tai tikrai kelciau kur nors i matomesne vieta ir daryciau zidini. Pasiskaitykite apie zidinius su vandens konturu, jie skirti namams iki 160m2, naudingumo koeficientai irgi ne patys prasciausi.
Jei langas didelis tai cia nebeda perkelti duris, jug butuose visur i balkonus durys kartu su langu. tiesiog langa isimi, ismusi siena durims iki grindu ir istatai duris su stiklu.
Pagal jusu norus, gaunasi miegamasis tarp svetaines ir virtuves, kazkur kamputi ir norint nueit i tulika, teks praeiti visas "viesas" vienas kur gali buti sveciu. Nei kiek nepadidetu nei WC, nei virtuve.

Su tuo zidiniu tai tikrai labai sudominote thumbup.gif na reikes apsvarstyti jusu pasiulyma, bet va bent dabar dar gali keblumu su uosvene buti, nes ji ten tam kambary gyvena, tad gali nenoret "kraustytis" doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nu ačiū už kritiką.ieškom naujo.dar klausimas-aš kažkaip pagalvojau kad gražu būtų laiptai,išsikišantys per sieną kiaurai,tai iš vienos pusės-laiptai-iš kitos-kaip ir lentynėlės gautūsi.ar aš čia realiau mastau ar svaigstu nesąmones?aišku,siena jau rimtesnė turėtų būt,kaip suprantu.ar tai labai sudėtinga techniškai?nes būtent taip ir galvojom anam varijante-laiptai svetainėje,o lentyniukės valgomajam lieka.
Atsakyti
QUOTE(astaes @ 2010 03 08, 15:50)

Seip namukas is isvaizdos gal ir nieko,bet kai pamatau toki stoga iskart apsivercia skaiciukai kiek tokiam isleisciau pinigu.. Sues jum jis daug laiko ir pinigu. Ispalanavimo nekomentuosiu nes cia skonio dalykas.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 03 08, 18:59)
Seip namukas is isvaizdos gal ir nieko,bet  kai pamatau toki stoga iskart apsivercia skaiciukai kiek tokiam isleisciau pinigu..  Sues jum jis daug laiko ir pinigu.  Ispalanavimo nekomentuosiu nes cia skonio dalykas.

as maniau,kad vieno auksto namukas pigiau atsieitu ...nu atmetus laiptus,perdengimus visokius,manau,kad kompensuotus stogas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astaes @ 2010 03 08, 20:13)
as maniau,kad vieno auksto namukas pigiau atsieitu ...nu atmetus laiptus,perdengimus visokius,manau,kad kompensuotus stogas  ax.gif

Vieno auksto namukui stogo plotas didesnis. Pamatas ilgesnis. Vienzo. Praktiskai gaunasi taspats. na gal vienaaukstis siektiek pigiau. Nesu tiksliai skaiciaves.
Atsakyti
QUOTE(vaidulka 30 @ 2010 03 08, 19:39)
nu ačiū už kritiką.ieškom naujo.dar klausimas-aš kažkaip pagalvojau kad gražu būtų laiptai,išsikišantys per sieną kiaurai,tai iš vienos pusės-laiptai-iš kitos-kaip ir lentynėlės gautūsi.ar aš čia realiau mastau ar svaigstu nesąmones?aišku,siena jau rimtesnė turėtų būt,kaip suprantu.ar tai labai sudėtinga techniškai?nes būtent taip ir galvojom anam varijante-laiptai svetainėje,o lentyniukės valgomajam lieka.

Techniškai tai nėra sudėtinga. Bet pradžiai gal geriau susigalvoti "vinį", aplink kurią namas visas susisuktų, o ne laiptų detalę? Na, o jei visą namą "aplink" laiptus daryti, tai reikėtų kiek stipresnės idėjos nei lentynėlės kitoje sienos pusėje...
Atsakyti