Įkraunama...
Įkraunama...

Individualių namų projektai - 5 dalis

QUOTE(zarmenas @ 2010 03 07, 08:12)
Tačiau kam jums to erkerio?  g.gif

kad gražu būtų blush2.gif viršuj kaip tik balkonas, o vitrinų daugiau jokių neturim...
o kiemo pusėj pas mus bus gražus vaizdas...

Be to, tiek kartų jau galvojom, keitėm tą projektą, kad jau nusibodo ir mum, ir mes visiem nusibodom.. tikiuosi, kad bus gražu ir darysim jį ir majyšimtas.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(EcceHomo @ 2010 03 07, 10:07)
kad gražu būtų  blush2.gif viršuj kaip tik balkonas, o vitrinų daugiau jokių neturim...
o kiemo pusėj pas mus bus gražus vaizdas...

Be to, tiek kartų jau galvojom, keitėm tą projektą, kad jau nusibodo ir mum, ir mes visiem nusibodom.. tikiuosi, kad bus gražu ir darysim jį ir majyšimtas....  doh.gif

man tik uzkliuvo tamburas ir holas. Ieini i nama, tada praeini tambuta, tada tame kamputyje susiauni ir pakabini rubus. O jeigu 5 zmones ieina? O jeigu norisi apsiauti atsisedus, tai net kedutes ner kur pastatyti... g.gif
Atsakyti
sveiki,su vyru mastome statyti namuka,maziuka kadangi esame kol kas tik dviese,ateiti gal but planuojame koki vaikiuka(bet cia tolima ateitis dar) mastom namuka toki,kad butu realu pasistatyti nes finansine puse mus labai spaudzia ,sklypa gautume is uosvienes 5.5aru,staciakampio formos,elektros laidai viskas yra,kanalizacija pasijungt ir ne problema,zodziu del sklypo bedu nebutu.Tik del projekto va kyla klausimu kaip dauguma,norejau paklaust ka manote apie si namuka,gal kas jau ir statetes ka nors panasaus?sita namuka truputi norim keist,langu struktura,is virtuves tas duris naikint ir daryt langa,o langa virtuveje isvis panaikint,taip pat katiline su wc apkeist vietomis,ir didiji langa labiau pacentruot,kad butu daugiau sienos kampe smile.gif taip pat norim pasidaryt zidini,nes katiline butu wc vietoje ir galima butu kamina sujungt su zidiniu smile.gif aj pamirsau,stogo kontrukcija truputi pakeist,padidint kampa,kad nebutu toks visai gulscias vos ne :)kiek kalbejom s architektu,visa tai padaryt imanoma butu be dideliu problemu..

http://www.namuplana...tudija/Rimas_80

Atsakyti
O kam keisti stogo nuolydi, kad butu dvislaitis gal but ir taip, bet jeigu vienslaitis tai manau nereiketu to daryti, man tai asmeniskai nepatiktu, siaip su vidutinia apdaila brangiai pasistatyti nekainuos.
Atsakyti
na mes pamastem,kad ziema gali buti beda,kadangi tik 7 nuolydis jo,kai sniegas prades tirpt ir sunkus darysis,o kazka is tokiu kvadraturu nelabai daugiau ir randam ka.
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 03 07, 11:24)
man tik uzkliuvo tamburas ir holas.  Ieini i nama, tada praeini tambuta, tada tame kamputyje susiauni  ir pakabini rubus. O jeigu 5 zmones ieina? O jeigu norisi apsiauti atsisedus, tai net kedutes ner kur pastatyti... g.gif

prieky irgi "dalibdėm atsikišimą" rolleyes.gif (aišku viskas kol kas tik popieriuj). Tai tas prieangis kažkur virš 5 kv.m. gaunasi. Tai ten bus rūbų ir batų spinta, o suoliuko mautis batam nedėsim schmoll.gif tai kad ir be jo apsiauna...

Man tai mūsų projektas pats nuostabiausias iš visų matytų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diga @ 2010 03 07, 13:55)
sveiki,su vyru mastome statyti namuka,maziuka kadangi esame kol kas tik dviese,ateiti gal but planuojame koki vaikiuka(bet cia tolima ateitis dar) mastom namuka toki,kad butu realu pasistatyti nes finansine puse mus labai spaudzia ,sklypa gautume is uosvienes 5.5aru,staciakampio formos,elektros laidai viskas yra,kanalizacija pasijungt ir ne problema,zodziu del sklypo bedu nebutu.Tik del projekto va kyla klausimu kaip dauguma,norejau paklaust ka manote apie si namuka,gal kas jau ir statetes ka nors panasaus?sita namuka truputi norim keist,langu struktura,is virtuves tas duris naikint ir daryt langa,o langa virtuveje isvis panaikint,taip pat katiline su wc apkeist vietomis,ir didiji langa labiau pacentruot,kad butu daugiau sienos kampe smile.gif taip pat norim pasidaryt zidini,nes katiline butu wc vietoje ir galima butu kamina sujungt su zidiniu smile.gif aj pamirsau,stogo kontrukcija truputi pakeist,padidint kampa,kad nebutu toks visai gulscias vos ne :)kiek kalbejom s architektu,visa tai padaryt imanoma butu be dideliu problemu..

80kv.m. namas, tai laaaabai maziukas bus. Man atrodo geriau jau tada 3 kam buta pirktis, pigiau kainuos.
O ir 4kv.m. katelinej tik jeigu dujos. Nera neivieno tamsaus kambariuko name , ta pati siurbli kazkur reikia laikyti. Nekalbu apie zoliapjove ir t.t
projektu internete labai daug ir rasti galima tikrai. Beje paprasciau kreiptis i architekta ir individuoalu padaryti. Nekainuoja tai milijonu, tik paieskoti reikes.
mums apie 6.000lt kainavo individualus

archipelag projektu yra graziu, tik nezinau kas LT juos parduoda.

siap toks dizainas man mielesnis...
http://www.archipela...o...rm=1&Type=1
ir ant mazo sklypo gal geriau 2 a statyti...
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 03 05, 17:36)
As tai daryciau kazka panasaus i tai  ax.gif
user posted image

Nebent jums norisi atskiros svetaines. jei imanoma tai krosni perkelciau prie WC kampo ir pakeisciau ja i kampini zidini, kad puikiai matytusi is svetaines. Jei perstumti neiseina tada palikes ten dar truputi pastumciau i kampa (neabejoju jog tai imanoma) ir daryciau zidini
Jei imanoma, tai is miegamojo duris perkelciau i svetaine ir miegamajame padaryciau drabuzine.
Dar jei imanoma tai pagrindines duris pastumciau desiniau, kad iejus butu vietos batams ir rubams kaireje.
Toliau viskas kaip ir aisku.

aciu uz ideja, bet kazkaip nelabai galiu patiketi, negi zidinys gali atstoti ta pagrindine krosni, kuria sildomas visas butas ir vanduo? g.gif siaip jusu ideja gal ir gera, bet va balkono duru tai neitu perkelti, nes nebera durim vietos, yra nemazas langas smile.gif as galvojau i sandeliuka keli krosni ir vandens boileri, griauti koridoriu ir tada virtuve butu sujungta su tuo didziausiu kambaru... tada vonioj nebereiktu laikyti vandens boilerio r nebereiketu tiek daug duru. Na palikciau tik tokia nedidele siena prie svetaines, kad iejus i namus nesimatytu iskart svetaine... ta siena padaryti su "skylem" - keliom lentynom... kaip manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pagieza2: 07 kovo 2010 - 14:56
QUOTE(EcceHomo @ 2010 03 07, 15:40)
prieky irgi "dalibdėm atsikišimą"  rolleyes.gif  (aišku viskas kol kas tik popieriuj). Tai tas prieangis kažkur virš 5 kv.m. gaunasi. Tai ten bus rūbų ir batų spinta, o suoliuko mautis batam nedėsim  schmoll.gif  tai kad ir be jo apsiauna...

Man tai mūsų projektas pats nuostabiausias iš visų matytų  blush2.gif

aga, ir vaikas mano man nuostausias ir projektas man mano irgi labai geras, nes musu paciu piestas su musu norais ir pageidavimais, o ne pirktas gatavas tongue.gif mirksiukas.gif O kaip jau bus paskui kai gyvensit...tada visi minusai ir islenda...
Atsakyti
QUOTE(diga @ 2010 03 07, 13:55)

Dabar kol esat dviese, tai gal ir normaliai atrodo tokios kvadraturos namas, bet jei seima padides, tai man atrodo gailesites, ypac kai namas bus jau pastatytas ir atsiras pinigu. Jusu planuojamas namas yra buto dydzio. Tai gal is tikro geriau buta pirkti? Siaip namo isplanavimas paprastas, tik butinai reikia sandeliuko, kazkaip esu pries katiline tarp gyvenamuju patalpu, ypac jeigu bus apsildoma kietu kuru ( Dabar mes bute panasia situacija turim- ir dulkiu daugiau, ir dumu kvapo kartais buna).
Atsakyti
na mes apgalvojom apie katiline,todel norim pakeist vietom su wc ir padaryt duris i hola,kad katiline nebutu viduri namuko,seip del zoliapjoves ir pan bedu nera,nes kaimynesteje(namo pasoneje) uosviai gyvena ,tai yra ir sandelys ir panasiai,toki dalykai mum atkrenta,buto nenorim,nes db jau bute gyvenam ir tie mokesciai mus tiesiog jau zudo,ir klausyt uz sienos kaimynu dusavimu ir pastovei kovot del aiksteles g.gif del vietos stokos,taip jis nera didelis bet jau geriau tokios kvadraturos kaip butas,bet bent jau savas kiemas,ir ne gandralizdi gyvent,jei kas visada sklypo galimybe leidzia plestis,is kambario vieno,padaryt pereinama galima g.gif beda tame,kad galimybes labai suvarzytos del piniginio atzvilgio.Ziurim ir i paprastuma,vienslaitis stogas lengviau,kai daug maz patys viska darysim,nes uosvis statybininkas,moka ir kampus kelt ir statyt,ne vien nama states yra. g.gif su dvislaiciu jau sunkiau butu,patys nepadarytume niekaip tokio dalyko.. net nezinau...
Atsakyti
Lietuviai labai neturi estetinio isprusimo, dauguma serga gigantomanijos liga, kazkokiais fantaziju protrukiais.Nama susiprojektuoja taip, kad girtas namo gryzes, pasiklysta.O aplinkai demesio 0.
Atsakyti