QUOTE(Juozelija @ 2010 03 02, 15:39)
Paieškok - geresnių rasi. Padaryti pakeitimai man patiko: gavosi virtuvė su valgomuoju, kur šeima kasdien valgytų ir svetainė, retiems svečiams.
O tas akvariumas, kai iš trijų pusių vitrinos, tik foto albumuose gerai atrodo, nei baldo pastatysi, nei su chalatu (peniuaru) kavos išgersi. Aišku siena galės ir vėliau atsirasti, bet jei jos norisi, tai kodėl ne projektavimo stadijoje ją nupiešti?
Ta drabužinė, kur tarp vaikų kambarių, netinkamos formos. Tas pats, kas spinta su į vidų atidaromis durimis.
Dėl tėvų drabužinės irgi reikia pagalvoti. Mano namuose tokia drabužine naudojuosi aš, o vyro drabužiai guli šalia lovos esančioje spintoje. Užeinu aš į savo drabužinę ir šiurpas krato - skudurynas (visi rūbai skirtingų ilgių, fasonų, spalvų, tekstūrų).
Kai spintoje, tai tas margumynas paslėptas.
Dėl vonios kambarių irgi didelis klausimas. Reikėtų padėlioti santechniką, nepamirštant tarpų.
O ir gulint lovoje žiūrėti į dvejomis durimis įrėmintą TV?
Matosi, kad dar reikia padirbėti su šiuo projektu.
Namas stoves kaimo vietoveje tai tik karves ir tematys kas su chalatu, o kas be jo. nors to lango tarp svetaines ir valgomojo, gal ir nelabai reiketu, svieos ir taip pakaks.
Jei nepastebejote tai cia zmones vejo blaskomi, pasakei taip daryti ir jau jiems atrodo kad taip super, daug stereotipu, tai as manau jog geriau pasidaryti be jokiu nereikalingu sienu ir tik labai prireikus jas dastatyti, jug tai ne super darbas, jei suprojektuoti siena ir jos nestatyti, tai bus bedu su pridavimu, geriau ir pigiau dastatyti kai reikia nei nugriauti kai nereikia.
Tarp vaiku kambariu ne drabuzine, o sandeliukas, koks skirtumas kokios jis formos? duris galima daryti i bet kuria puse, ten nebus jokio srauto, tai durys niekam nemaisys.
Del betvarkes tikrai kalta ne drabuzine
o ir siaip, koks skirtumas kaip atrodo sukabinti rubai drabuzineje?
cia gal kokia nauja meno saka?
Tuom ir geriau rubine nei spinta, jog iejes matai viska ka turi "margumynas" ir nereikia per visas spintas knistis, jei jau nepatinka tai, tai kas trugdo isistatyti stumdomas duris drabuzineje.
Vonios kambariai kaip suprantu jums kliuva del dydzio? na cia sitas projektas tik "pirminis" planelis su patalpu isdestymu, bet ne su ju dydziais, nors BonBons sako jog jai patalpu dydziai super tinka.
O ka blogo daro is TV sonu esancios durys? pas mus buvusiam name taip buvo ir durys tikrai mums netrugde, net susimastes nebuvau, kad cia kazkoks keistas vaizdelis
Jei jau jums uzkliuva dvejos durys tai kaip jums netrugdo tarkim 6 ar 8 spintos durys? Kazkur nete maciau miegamaji kuriame buvo padaryta spinta per visa siena ir jos vienos durys buvo i vonia, o kitos i rubine.
Pritariu jog su situo projektu dar reikia padirbeti, bet pries einant pas architekta jau kazkokie norai bus, o ne tik nuejus prasyti namo.
Papildyta:
QUOTE(BonBons @ 2010 03 02, 15:57)
3. Dėl to ir buvau pasukusi lovą kitaip
As tai esu pries TV miegamajame. anksciau jis pas mus buvo tai ir drybsodavom savaitgaliais iki pietu kol isalkdavom, o dabar isspyrem ji lauk, miegamajam tik dviem vietos yra
Atsibundi pasirazai ir keliesi, turiningiau praleidi diena, daugiau pajudi, ne tiek tinginiavimo, o vakare jei ziuri TV ir nori miego tai jungi lauk eini ir miegi, o kai TV miegamajam tai dar atsigules vepsai iki isnaktu, o ryte raudonom akim! Kiekvienas tinginys turetu spirti TV is miegamojo.