ačiū už komentarus
QUOTE(_AGOTA_ @ 2010 02 03, 22:06)
koridorius - zigzagas
man atrodo plana dar reikia tobulinti. o auto kur stoves?
tai galbūt turit pasiūlymų, kaip vieno aukšto name atskirti miegamojo ir svetainės zoną be koridorių?
auto planuojama lengvų konstrukcijų pavėsinė su sandėliuku.. dar nenuspręsta kur
QUOTE(Noriukas5 @ 2010 02 03, 22:07)
O kazkoks pastatas dar bus siame sklype, nes kur jus laikysite visokius irankius?
kaip ir rašiau aukščiau - planuojamas sandėliukas su pavėsine mašinai
QUOTE(zarmenas @ 2010 02 04, 10:44)
Labai fainas planelis. Kad koridorius zigzagas - nieko tokio, dar geriau. Atsiskiria zonos aiškiau, kas yra pliusas. Galima kiemo pusės tambūro sienoje įrengti vadinamą "pocket" tipo stumdomą pertvarą, kurią uždarius "ūkinės" dalies koridorius išnyksta. Labai patiko vaikų kambarių lokacija. Bendrąją vonią tikrai būtų geriau skelti į WC svečiams ir į vonią vaikams (vaikų vonioj gali būti tik kriauklė, unitazas ir dušo kabina). O va tėvų vonioj vonios "bliūdą" tai įdėčiau...
Dar galima būtų pasididinti holą, nukerpant tą įėjimo į miegamąjį "kvadratuką". Tada patekimas į drabužinę persikeltų, bet drabužinė nelabai ženkliai nukentėtų. Turėtumėte tada didelį holą. Aišku, jei jums to reikia (nors reikia atsiminti, kad vaikai paprastai retai žaidžia tik savo kambary).
Bendrai - labai patiko namas.
man kažkaip atrodo, kad vaikams geriau vonia, o mums dušas
dėl holo - labai nesinori,kad įėjimas į rūbinę būtų prieš lovą, o be to tas koridoriukas man fainai dėl to, kad vdrug kas įeis (kad ir vaikai) į miegamąjį, tai vis atsidarius duris neatsivers vaizdelis tiesiai į lovą
ačiū už tokį išsamų komentarą
QUOTE(cezas @ 2010 02 04, 11:15)
man tai atrodo nelabai komfortiska tureti miegamaji nukreipta i gatve-ivaziavima, jeigu drabuzine tambure tai manau butu gerai tureti ji didesni miegamamojo drabuzines siena sulyginus, valgomasis atrodo uzspaustas gal ji sujungti su virtuve ir atskirti viska nuo svetaines
galima butu tambure spinta deti prie kitos sienos ir galetumete padaryti iejima i virtuve kad su pirkiniais nereiketu per svetaine eiti
gatvė - tai mažyte gatvelė, kuria važinėsim mes ir dar du kaimynai, tad nemanau jog tai problema. be to kaip ir minėjo kažkas, miegamasis į gatvę reikalingas ir dėl to "saugumo" jausmo, jei kas vaikšto ar ką, kad galėtum akį užmesti.
dėl virtuvės ir valgomojo - būtent aš ir nenoriu, jog tai būtų kartu.. ten tik atrodo kad užgrūstas, nes per didelis stalas įpieštas
o dėl durų į virtuvę reiks pamąstyti