as manau, kad tamburas skirtas tik praejimui, o rengtis ir autis reiktu hole, kur yra drabuzine, spinta, atsisedimui vieta, veidrodis... Nes kam tada holas reikalingas??
Man keistai kartais atrodo, kai ateini i didziuli nama, o nusiaut reikia mazam tamburely striksint ant vienos kojos ir uzpakaliais besistumdant Ir dar ten batu kalnas prikrautas buna.. Tada jau reikia tambura dideli projektuot, kaip hola..
QUOTE(Stella Maris @ 2010 02 02, 20:34)
Sveiki gal ka galit pasakyt apie sito namuka, man asmeniskai jis lb tinka ir patinka, tik vietoj darbo kambario irengciau katiline, o 8 ir 9 visai pasalinciau, ir palikciau garaza vienai masinai...
http://www.haus.lt/i...Itemid=99999999
Idomu butu isgirst komentaru
Na, viena iš daugelio tokio išplanavimo variacijų. Ir visai gal ir nebloga, palyginus. Namo eksterjeras - šiaip sau, bet išplanavimas OK (iš primo žvilgsnio). Viską labai gali pakeisti sklypo konfigūracija ir orientacija, aišku.
Vietoj darbo kambario įrengus katilinę nemažai kas turės pasikeisti. Tačiau tai įmanoma ir nebūtų sudėtinga.
QUOTE(_AGOTA_ @ 2010 02 03, 00:00)
as manau, kad tamburas skirtas tik praejimui, o rengtis ir autis reiktu hole, kur yra drabuzine, spinta, atsisedimui vieta, veidrodis... Nes kam tada holas reikalingas??
Man keistai kartais atrodo, kai ateini i didziuli nama, o nusiaut reikia mazam tamburely striksint ant vienos kojos ir uzpakaliais besistumdant Ir dar ten batu kalnas prikrautas buna.. Tada jau reikia tambura dideli projektuot, kaip hola..
man tai nejuokinga. kur kas juokingiau, kai esu buvus sveciuose pas drauge, o ta vargse visa laika vietoj to, kad relaksuotus su sluota ta hola valineja, bo kai sveciu apie 20 ir dar su vaikais, kurie pastoviai iseina i lauka ir pareina, tai tas holas nuolat i purvyna virsta tokiu atveju tikrai manau geriau batus sumest tambure, o rubus pasikabint jau galima ir hole. kad svecias nestrikinetu tambure galima ir taburete padet o siltuoju metu tamburo nelabai ir reikia. tada eini tiesiai i hola.
QUOTE(lanaa @ 2010 02 03, 10:40)
man tai nejuokinga. kur kas juokingiau, kai esu buvus sveciuose pas drauge, o ta vargse visa laika vietoj to, kad relaksuotus su sluota ta hola valineja, bo kai sveciu apie 20 ir dar su vaikais, kurie pastoviai iseina i lauka ir pareina, tai tas holas nuolat i purvyna virsta tokiu atveju tikrai manau geriau batus sumest tambure, o rubus pasikabint jau galima ir hole. kad svecias nestrikinetu tambure galima ir taburete padet o siltuoju metu tamburo nelabai ir reikia. tada eini tiesiai i hola.
pritariu visu 100 proc
QUOTE(Stella Maris @ 2010 02 02, 19:34)
Sveiki gal ka galit pasakyt apie sito namuka, man asmeniskai jis lb tinka ir patinka, tik vietoj darbo kambario irengciau katiline, o 8 ir 9 visai pasalinciau, ir palikciau garaza vienai masinai...
QUOTE(zarmenas @ 2010 02 03, 08:08)
Na, viena iš daugelio tokio išplanavimo variacijų. Ir visai gal ir nebloga, palyginus. Namo eksterjeras - šiaip sau, bet išplanavimas OK (iš primo žvilgsnio). Viską labai gali pakeisti sklypo konfigūracija ir orientacija, aišku.
Vietoj darbo kambario įrengus katilinę nemažai kas turės pasikeisti. Tačiau tai įmanoma ir nebūtų sudėtinga.
Man irgi išplanavimas visai nieko , tik antram aukšte miegamasis turėtų būti arčiau tėvų miegamojo, čia mano asmeninė nuomonė, beja ir fasadai visai nieko, taigi sumažinus garažą, gali labai pasikeisti pastato bendras vaizdas, pasikeis tūriai ( atrodys taip lyg prie didelio tūrio prilipintas mažas tūris ) dabar tai viskas proporcinga, bet gal aš klystu, reiktų vizualizaciją pasipiešti. Aišku dar ir prie sklypo reiktų derinti, viename sklype jis gali būti , o kitame ....
sveiki
gavome papieštą projektuką, reiktų pašalinės nuomonės. trumpai apie pageidavimus:
vieno aukšto namas, su atskiromis "gyvenimo" ir miegojimo erdvėmis, su atskira vonia miegamajame. štai kas gavosi:
o taip atrodo "įpieštas" į sklypą
ką norėtume keisti, tai bendrą vonią skirti į dvi erdves, t.y. tualetą ir atskirai vonią.
laukiu pastebėjimų ir komentarų
gavome papieštą projektuką, reiktų pašalinės nuomonės. trumpai apie pageidavimus:
vieno aukšto namas, su atskiromis "gyvenimo" ir miegojimo erdvėmis, su atskira vonia miegamajame. štai kas gavosi:
ką norėtume keisti, tai bendrą vonią skirti į dvi erdves, t.y. tualetą ir atskirai vonią.
O kuo zadate kurenti? Nes katiline kazkaip toli nuo iejimo, du tamburai kazkaip .
QUOTE(Noriukas5 @ 2010 02 03, 21:54)
O kuo zadate kurenti? Nes katiline kazkaip toli nuo iejimo, du tamburai kazkaip .
geoterminis katilinėje bus ir skalbykla..
O kazkoks pastatas dar bus siame sklype, nes kur jus laikysite visokius irankius?
QUOTE(evelinute @ 2010 02 03, 22:24)
sveiki
<...>
<...>
Labai fainas planelis. Kad koridorius zigzagas - nieko tokio, dar geriau. Atsiskiria zonos aiškiau, kas yra pliusas. Galima kiemo pusės tambūro sienoje įrengti vadinamą "pocket" tipo stumdomą pertvarą, kurią uždarius "ūkinės" dalies koridorius išnyksta. Labai patiko vaikų kambarių lokacija. Bendrąją vonią tikrai būtų geriau skelti į WC svečiams ir į vonią vaikams (vaikų vonioj gali būti tik kriauklė, unitazas ir dušo kabina). O va tėvų vonioj vonios "bliūdą" tai įdėčiau...
Dar galima būtų pasididinti holą, nukerpant tą įėjimo į miegamąjį "kvadratuką". Tada patekimas į drabužinę persikeltų, bet drabužinė nelabai ženkliai nukentėtų. Turėtumėte tada didelį holą. Aišku, jei jums to reikia (nors reikia atsiminti, kad vaikai paprastai retai žaidžia tik savo kambary).
Bendrai - labai patiko namas.
QUOTE(evelinute @ 2010 02 03, 21:24)
sveiki
man tai atrodo nelabai komfortiska tureti miegamaji nukreipta i gatve-ivaziavima, jeigu drabuzine tambure tai manau butu gerai tureti ji didesni miegamamojo drabuzines siena sulyginus, valgomasis atrodo uzspaustas gal ji sujungti su virtuve ir atskirti viska nuo svetaines galima butu tambure spinta deti prie kitos sienos ir galetumete padaryti iejima i virtuve kad su pirkiniais nereiketu per svetaine eiti