Įkraunama...
Įkraunama...

Individualių namų projektai - 5 dalis

QUOTE(Šilko Namai @ 2010 01 22, 16:24)
Ačiū už nuorodą. Žiūrinėjuosi, daug kas jau matyta. Kol kas pirmauja stai kas:

user posted image

tik visiskai neaisku kieno tai darbas (www.3dgrafika.lt).

sitas namas stovi valakampiuose, vaziuojant i pliazus matosi smile.gif. man atrodo kazkuriais metais delfi rinkimuose jis isrinktas metu namu. man ir jis krites i aki smile.gif bet kas projektavo tai tikrai nepasakysiu
Atsakyti
QUOTE(zarmenas @ 2010 01 22, 12:54)
Hehe. Galim, aišku pasiūlyti  lotuliukas.gif

Jei rimtai - gerai lanaa pasakė - žiūrėkite detalųjį planą (jei jau toks yra padarytas), savo poreikius. Visiems tai kartoju - atsisėskit su šeimyna ir susirašykite punktais, kokių patalpų jums reikia, kokių norit ir kokių norėtumėt, jei būtų galimybė. Viską susumavus+susiteminus, turėsite jau kažkokią mini programėlę, kuria jau galima remtis ieškant sau projekto arba pagal kurią jau galima pradinius eskizus kažkokius daryti.

Sklypas 19x39 nei ilgas, nei siauras. Aišku, labai daug įtakos turi aplinka, kaimynai, leidžiama užstatyti teritorija, intensyvumas.

Sėkmės  drinks_cheers.gif

jei is tikruju tai nupirkome si sklypa kartu su patvirtintu namo projektu, beda ta, kad viskas lyg ir tiktu bet vietoj garazo padaryta stogine, o mums noretusi tureti garaza, tada automatiskai keiciasi iejimo i nama vieta ir tuo paciu pirmo auksto isdestymas, tai ir nezinome kas geriau ( tuo paciu ir pigiau nes nesusidure su tokiais dalykais) butu ar isvis projekta keisti ar taisyti ta pati
Atsakyti
QUOTE(Elinga @ 2010 01 25, 00:00)
jei is tikruju tai nupirkome si sklypa kartu su patvirtintu namo projektu, beda ta, kad viskas lyg ir tiktu bet vietoj garazo padaryta stogine, o mums noretusi tureti garaza, tada automatiskai keiciasi iejimo i nama vieta ir tuo paciu pirmo auksto isdestymas, tai ir nezinome kas geriau ( tuo paciu ir pigiau nes nesusidure su tokiais dalykais) butu ar isvis projekta keisti ar taisyti ta pati

Na viskas priklauso nuo situacijos. Paprasčiau, greičiausiai, būtų daryti projekto korektūrą. Ir pigiau, be abejo. Tačiau reikia žiūrėti, nes gal ta korektūra pakeis viską taip, kad automatiškai gausis naujas projektas smile.gif

Sėkmės
Atsakyti
QUOTE(_AGOTA_ @ 2010 01 24, 17:27)
sitas namas stovi valakampiuose, vaziuojant i pliazus matosi smile.gif. man atrodo kazkuriais metais delfi rinkimuose jis isrinktas metu namu. man ir jis krites i aki smile.gif bet kas projektavo tai tikrai nepasakysiu

aga, jis tikrai valakampiuose. kai mes pradejom dometis namo projektais, tai jis buvo irgi i aki krites biggrin.gif o projektavo ne Lape?... kazkaip man uzsifiksavuz jo pavarde... g.gif
Atsakyti
O kokius trūkumus šitame projekte matote?
http://www.namuplana..._text=ametistas
Atsakyti
QUOTE(BonBons @ 2010 01 27, 13:47)

Hm... g.gif Išplanavimas man visai patiko. Gal tik sanmazgus kiek keisčiau - prie miegamojo pagrindinio daryčiau didesnį. Namo "išvaizda" - skonio reikalas. Man, asmeniškai, nelabai patiko pateikti variantai (nors tikrai galima ir gerai padaryti, manau).
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(BonBons @ 2010 01 27, 13:47)

ir as zvilgtejejau i jusu pasirinkta projektuka,- tai atkreipiau demesi, kad 2 miegamieji gana dideli ~23 ir ~26 kv/m. Jei juose tik miegama, tai mano nuomone, tokiu dideliu nereiktu (galvojant apie ekonomiskuma). Pvz, musu vaikai, nors ir turi nemaza savo
kambari, vistiek zaidzia svetaineje. Gal kai paaugs iki paaugliu, gal jau prireiks savos individualios erdves.. cia siaip pamastymai smile.gif dar man truksta normalios drabuzines, nes batai metysis svetaineje smile.gif tambure rengtis irgi nebus patogu, nes jis mazas, ner kur prisesti smile.gif. Labai patogu didele uzdaroma drabuzine..
Atsakyti
man gal labiausiai užkliuvo svetainėje minkšta dalis palei vitrininį langą - kažkaip galvojau, kad vitrinos ir daromos tam kad pro jas grožėtis, o ne sofom užstatyti ax.gif
Ir kai pagalvoji, nelabai kaip ją perstatyti.., sienų čia mažoka palei kurias kažkokie korpusiniai baldai ar TV įsikurtų.

Dar nelabai racionalu atrodo tas pereinamas kambariukas - drabužinė - patalpa Nr.2. Teoriškai, tai 3.3m2, o realiai - viena ankšta spinta...

bet visumoje, jei tenkina atvira virtuvės-svetainės erdvė, tai neblogas išplanavimas!
Atsakyti
QUOTE(BonBons @ 2010 01 27, 12:47)

mano nuomone kaip tokiai svetainei per dideli miegamieji turint tokius miegamuosius turetu ir svetaine buti bent 60 m2 su virtuve kartu ir garazas aiskiai permazas dviem masinom vienai tai tiktu, cia aisku nera dideles bedos biggrin.gif
Atsakyti
Prasau ivertinti ir musu projektuka. Architektas siulo standarta, bet sunku isivaizduoti ar viskas bus taip patogu ir grazu kaip atrodo ant breziniu. smile.gif
Fasadas
1 aukstas
2 aukstas
Rusys
Atsakyti
QUOTE(warlock @ 2010 01 27, 22:58)
Prasau ivertinti ir musu projektuka. Architektas siulo standarta, bet sunku isivaizduoti ar viskas bus taip patogu ir grazu kaip atrodo ant breziniu.  smile.gif
Fasadas
1 aukstas
2 aukstas
Rusys

o kam siais laikais rusio reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(kamzelka @ 2010 01 27, 23:16)
o kam siais laikais rusio reikia  g.gif

pagrinde del pirties ir dar kokio sporto kambario smile.gif
Atsakyti