[quote=laimingas,2010 01 19, 09:48]
[quote=biesas66,2010 01 19, 07:41]
Mano antras aukstas
[url=http://w
As ne architektas, tad... nepykit... I a tavo isplanavimas kaip ir man patiktu, bet nelabai patinka II a.... ypac WC isdestymai... jei jau didysis WC ieinamas is kolidoriaus ir visiems, tai kam reikia mazesnio wc? o jei nori miegamaji su asmeniniu WC turet (bent taip pas mane tures but) - tai gal tada durytes pasidaryk is miegamojo o ne is kolidoriaus... nera ko cia, kad sveciai uzeidinetu
[/quote]
O antras wc kur
? Pirmame aukste? Ar turite minty kita kambariuka (skalbykla) kurioje galbut bus ekstra dusas? Matote,nesu poniskas tai man atskiro wc nereikia Bet cia jau niuansai.
O wc irangos isdestyma pasiule architektas,bet nebutinai jis toks ir liks,nors as nematau problemos.
upssss, mano zioplumas.... tada ant skalbyklines pamaniau kad bus 2 wc, nes dusas pasivaideno...
as tai darysiu II a miegamasis +WC didesnis kad butu galima ir kazka panasaus i skalbykline padaryt kartu su WC... nors kiek tos skalbyklines reikia
blogiausiu atveju i sandeliuka imesi skalbenka, o isdziuvusius drabuziukus i balkona prasivedinti....
dabar gyvenu daugiabutyje, tai ir nelabai pasigendu skalbyklinio kambariuko
as tai darysiu II a miegamasis +WC didesnis kad butu galima ir kazka panasaus i skalbykline padaryt kartu su WC... nors kiek tos skalbyklines reikia
blogiausiu atveju i sandeliuka imesi skalbenka, o isdziuvusius drabuziukus i balkona prasivedinti....
Gal kazkam pasirodys ir izeidimas, bet turiu bendraja prasme klausima:
kam miegamajam wc? ar neuztektu koridoriuje?
Juk wc tai nera pastoviai marsrutuojama vieta prie kurios gyvos eiles, atsistojai is lovos, padarei kelis zingsnius - padirbai, grizai miegot.
Pateisinciau tik vienu atveju wc miegamajam - jei is ryto labai blogai ir staigiai reikia begti i wc
Juk wc tai nera pastoviai marsrutuojama vieta prie kurios gyvos eiles, atsistojai is lovos, padarei kelis zingsnius - padirbai, grizai miegot.
Pateisinciau tik vienu atveju wc miegamajam - jei is ryto labai blogai ir staigiai reikia begti i wc
QUOTE(Paliukas @ 2010 01 19, 10:53)
Nu matai kitiems norisi ypatingo komforto Kad galetu romantiskai atsipalaiduoti su antra puse ir vaikai netripciotu uz duru laukdami savo eiles Kad galima butu tiesiai is vonios be jokiu chalaciuku griuti i lova Na daug visko galima prigalvoti Na aisku tas sanmazgas vien klozetu neapsiriboja, nes vien tik jam daryti atskira patalpa miegamajame tai ir as nematau prasmes, o ir abejuoju ar kas darosi
QUOTE(Paliukas @ 2010 01 19, 10:53)
nei izeidimas nei ka, miegamajam sakykim dazniausia daromas ne wc, o vonios kambarys. tai yra komfortas ir patogumas. na ne visi tevai nori "po trusam" pries vaikus varinet daznai moteriskems tokiam vonios kambary labai patogu rytais sukuosenas darytis, dazytis ir pan. be to toks vonios kambarys jau yra "privat" zona.
biesai66, kiek uzmeciau aki 2a. viena vonios kambari jungciau prie miegamojo. del tu paciu priezasciu, ka parasiau auksciau.
pirmam aukste mano pastebejimas. ar jums nieko, kad tarkim nelabai matysit, kas pas jus ateina? cia toks psichologinis momentas daugiau, bet daugumai zmoniu tas yra gana svarbu.
QUOTE(lanaa @ 2010 01 19, 11:31)
nei izeidimas nei ka, miegamajam sakykim dazniausia daromas ne wc, o vonios kambarys. tai yra komfortas ir patogumas. na ne visi tevai nori "po trusam" pries vaikus varinet daznai moteriskems tokiam vonios kambary labai patogu rytais sukuosenas darytis, dazytis ir pan. be to toks vonios kambarys jau yra "privat" zona.
biesai66, kiek uzmeciau aki 2a. viena vonios kambari jungciau prie miegamojo. del tu paciu priezasciu, ka parasiau auksciau.
pirmam aukste mano pastebejimas. ar jums nieko, kad tarkim nelabai matysit, kas pas jus ateina? cia toks psichologinis momentas daugiau, bet daugumai zmoniu tas yra gana svarbu.
prie duru langelis bus. tad r matysis jeika. Na seip,man nesudaro problemu kad gatves nematysiu. mano pagrindinis vaizdas kury man aktualu matyti-ezeras uz lango,gamta. Maziau jausis kad mieste gyvenu. Mano zmona kategoriskai nenori jokiu jungimu miegamojo su vonia,o as ir nesiginciju.
QUOTE(biesas66 @ 2010 01 19, 12:05)
prie duru langelis bus. tad r matysis jeika. Na seip,man nesudaro problemu kad gatves nematysiu. mano pagrindinis vaizdas kury man aktualu matyti-ezeras uz lango,gamta. Maziau jausis kad mieste gyvenu. Mano zmona kategoriskai nenori jokiu jungimu miegamojo su vonia,o as ir nesiginciju.
na nenori, tai nenori. na ziurejimas i gamta cia jau relaksacija, o matyti, kas ateina visai, kas kita siuo atveju uzmesti aki ir matyti savo kiema, daugiau saugumo faktorius, o ne relaksas. taciau jei norit atsiribot nuo pasaulio, tai jau jusu pasirinkimas
beje, jei norit ziuret i gamta is svetaines, tai man jusu baldu isdestymas kelia klausimu. turbut prie valgomojo stalo istisai nesedesit? o minkstoji dalis kiek matau nera labai orientuota i grazius gamtos vaizdus per langa.
O as noriu paklausti ir praktines puses Kaip jus naudojate tambura? Ar tai tiesiog pereinama patalpa, kurios paskirtis sulaikyti salti ar dar ir statote ten kokius prieskambario baldus ir nusiaunate batus, kabinate virsutinius rubus? Labai aktualu, nes pas mus tamburas suprojektuotas 3m2, bet yra galimybe ji pratesti (pasididinti) holo saskaita iki 6m2. Neapsisrendziam kur daryti pertvara. Man atrodo, kad patogiau butu didesnis tamburas i kuri ikisciau sienine spinta, kurios nereiketu hole, kuris dalinai jungiasi su svetaine. Tokiu atveju ta spinta negadintu vaizdo ir hole nesivoliotu batai Tambura sildoma darisime.
Gal kas pasidalins patirtimi?
QUOTE(laimingas @ 2010 01 19, 10:49)
upssss, mano zioplumas.... tada ant skalbyklines pamaniau kad bus 2 wc, nes dusas pasivaideno...
Na,del to skalbyklinio kamb..Cia nuo seimos priklauso-mes darom toki-tai vieta,kurioj turi tilpti ne tik skalbykle,bet ir deze nesvariems skalb, lyginimo lenta, dziovykle.. O ta viska kazin ar patogu butu tureti tuolete..
QUOTE(lanaa @ 2010 01 19, 12:11)
na nenori, tai nenori. na ziurejimas i gamta cia jau relaksacija, o matyti, kas ateina visai, kas kita siuo atveju uzmesti aki ir matyti savo kiema, daugiau saugumo faktorius, o ne relaksas. taciau jei norit atsiribot nuo pasaulio, tai jau jusu pasirinkimas
beje, jei norit ziuret i gamta is svetaines, tai man jusu baldu isdestymas kelia klausimu. turbut prie valgomojo stalo istisai nesedesit? o minkstoji dalis kiek matau nera labai orientuota i grazius gamtos vaizdus per langa.
del baldu tai cia architekto vizija kuri nevisiskai sutampa su musu Na,kadangi baldai stumdomi,beto mum tokio didelio stalo nereikia,tai gales koreguoti.. Cia ne siena pastumti..
QUOTE(Nasty Fairy @ 2010 01 19, 12:13)
O as noriu paklausti ir praktines puses Kaip jus naudojate tambura? Ar tai tiesiog pereinama patalpa, kurios paskirtis sulaikyti salti ar dar ir statote ten kokius prieskambario baldus ir nusiaunate batus, kabinate virsutinius rubus? Labai aktualu, nes pas mus tamburas suprojektuotas 3m2, bet yra galimybe ji pratesti (pasididinti) holo saskaita iki 6m2. Neapsisrendziam kur daryti pertvara. Man atrodo, kad patogiau butu didesnis tamburas i kuri ikisciau sienine spinta, kurios nereiketu hole, kuris dalinai jungiasi su svetaine. Tokiu atveju ta spinta negadintu vaizdo ir hole nesivoliotu batai Tambura sildoma darisime.
cia jau individualaus apsisprendimo klausimai. siaip as manau visai neblogai tureti truputeli didesni tambura, kur galima kabint virsutinius rubus, arba palikt kokius nors snieguotus ar molinus batus
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2010 01 19, 12:18)
del baldu tai cia architekto vizija kuri nevisiskai sutampa su musu Na,kadangi baldai stumdomi,beto mum tokio didelio stalo nereikia,tai gales koreguoti.. Cia ne siena pastumti..
na matot, is tikruju tie dalykai susije. ir juos reikia spresti kompleksiskai paskui gali buti velu, nes sienu nebeisgrausi
QUOTE(biesas66 @ 2010 01 19, 11:05)
labai patogus isplanavimas man tai atrodo visai gerai bendra vonia visi ryte susibega pasisveikina nieko cia baisaus ir pinigine prasme pigiau, jokiais budais nesiulau junkti skalbyklos prie miegamojo ji ir taip daug garsu skleidzia, o jei butu durys i miegamaji tai butu isvis blogai isore namuko gal truputi ir nuobodoka bet ne visiem patika iskirtinumas. labai saunus namukas bus gal tik iejimo zona ankstoka, spinta mazoka pas mane spinta hole apie 210 cm tai vos 4 asm. seima sutelpam ypac ziema