Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo ir gimdymo atostogos

QUOTE(Blue @ 2010 02 18, 23:18)
kokiu pagrindu teigiate, kad palies visas (ir seniai gaunamoms pasalpas)?

Blue, jūs jau ne pirmą kartą užduodate tą patį klausimą. Kiek dar kartų reikės pakartoti atsakymą kol patikėsite?

Atsakymas - 75 punktas.
Atsakyti
QUOTE(Blue @ 2010 02 18, 23:18)
kokiu pagrindu teigiate, kad palies visas (ir seniai gaunamoms pasalpas)?

įstatyminiu.
Atsakyti
Sveikutės, laukiuosi pirmo vaikelio, tai apie motinystės atostogas, dekretus žinau, kad praktiškai nieko nežinau smile.gif , iš sodros išsitraukiau medžiagos paskaityti apie visą tai. Tik nesuprantu, jei aš išeinu į dekretą apie birželio vidurį, tai manęs nepalies tos naujovės nuo liepos 1 d.?
Atsakyti
palies deja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(donna bella @ 2010 02 19, 09:06)
Sveikutės, laukiuosi pirmo vaikelio, tai apie motinystės atostogas, dekretus žinau, kad praktiškai nieko nežinau smile.gif , iš sodros išsitraukiau medžiagos paskaityti apie visą tai. Tik nesuprantu, jei aš išeinu į dekretą apie birželio vidurį, tai manęs nepalies tos naujovės nuo liepos 1 d.?

palies visus. nuo liepos bus perskaičiuojama tiems, kuriems pašalpos paskirtos anksčiau.
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 02 19, 19:09)
palies visus. nuo liepos bus perskaičiuojama tiems, kuriems pašalpos paskirtos anksčiau.

Nu tai šakės doh.gif O dabar dar biliotenyje sėdžiu, o nuo vasario mėn atlyginimą sumažino, plius nuo kovo pirmos darbo valandas sutrumpins, kas dar pamažins atlyginimą...jo...
Atsakyti
Nezinau kur kreiptis ir kieno pasiklaust...drauge pasake,kad jei gauni vaiko prieziuros atostogu pinigus(vadinamas dekretines),tai neturi tuo metu teises vesti vaiko i darzeli,o privalai vaika auginti namie,nes jei gali vaikas vaikscioti i darzeli,tai reiskia,kad pati gali jau ir eit i darba.Ir kad privalai tada grazint pinigus uz ta laika kada vaikas lanke darzeli ohmy.gif nelabai galiu tuo patiketi,gal ji kazka supainiojo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mitiene @ 2010 02 19, 11:32)
Nezinau kur kreiptis ir kieno pasiklaust...drauge pasake,kad jei gauni vaiko prieziuros atostogu pinigus(vadinamas dekretines),tai neturi tuo metu teises vesti vaiko i darzeli,o privalai vaika auginti namie,nes jei gali vaikas vaikscioti i darzeli,tai reiskia,kad pati gali jau ir eit i darba.Ir kad privalai tada grazint pinigus uz ta laika kada vaikas lanke darzeli ohmy.gif nelabai galiu tuo patiketi,gal ji kazka supainiojo? g.gif

Na nesamonė kažkokia. Pirmą kartą girdžiu. Aš vaiką pradėjau prie darželio pratinti dviem mėnesiais anksciau negu grįžau į darbą.
Atsakyti
jusu drauge matyt VBS agenturoj dirba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mitiene @ 2010 02 19, 10:32)
<...> nelabai galiu tuo patiketi,gal ji kazka supainiojo? g.gif

lotuliukas.gif jei visi tikėtų VBS, o ne faktais jau seniai valstybė būtų tapusi beprotnamiu
Atsakyti
tai as del to cia ir parasiau,nes ir sakau,kad tokiu nesamoniu juk negali buti biggrin.gif
Atsakyti
O gal galit man pasakyti, kada reikia pradėti tvarkyti reikalus su sodra, darbdaviu dėl dekreto? Kelintam nėštumo mėn. Į dekretą turiu išeiti panašiai birželio viduryje. Pirma nueiti į sodrą? Kaip tas mechanizmas veikia, nieko nenutuokiu blink.gif
Atsakyti