QUOTE(Dzekse @ 2010 01 28, 12:15)
sveikos, gal kuri susidure su panasia situacija kaip ir as.
esu vaiko prieziuros atostogose iki vaikui sukaks 3 metai, t.y. iki 2011 kovo. siu metu kova dukrytei sukaks 2 metai. ateinanciais metais pajamu neturesiu. galvojam apie antra vaikeli.
kaip pasielgti, kad nenukentetu mano dabartines gaunamos pasalpos suma. kaip bus skaiciuojamos dekretines ir vako prieziuros atostogos, jei i dekretines iseiciau 2010 rugpjuti, gimdyciau 2010 lapkriti, vaiko prieziuros atostogu iseiciau 2010 gruodi.
ar reiketu grizti i darba (zinoma ten atlyginimas sumazejes 40proc.),
ar geriau pratempti laika iki dekretiniu nedirbant (nerodant gerokai mazesniu pajamu).
aciu uz atsakyma
esu vaiko prieziuros atostogose iki vaikui sukaks 3 metai, t.y. iki 2011 kovo. siu metu kova dukrytei sukaks 2 metai. ateinanciais metais pajamu neturesiu. galvojam apie antra vaikeli.
kaip pasielgti, kad nenukentetu mano dabartines gaunamos pasalpos suma. kaip bus skaiciuojamos dekretines ir vako prieziuros atostogos, jei i dekretines iseiciau 2010 rugpjuti, gimdyciau 2010 lapkriti, vaiko prieziuros atostogu iseiciau 2010 gruodi.
ar reiketu grizti i darba (zinoma ten atlyginimas sumazejes 40proc.),
ar geriau pratempti laika iki dekretiniu nedirbant (nerodant gerokai mazesniu pajamu).
aciu uz atsakyma
temoje jau n kartų pakartota, bet
QUOTE(l'eau @ 2010 01 27, 20:41)
kad skaičiuotų kaip su pirmuoju, į terminą iš kurio būtų skaičiuojama turi įeiti bent diena pirmojo atostogų. pvz. jei atostogų išeita iki dvejų metų - tada kol vaikui sueis treji reiktų išeiti į dekretą. jei išeita iki trejų metų - kol sueis ketveri. atsakymas į antrąjį klausimą - galėsite.
ar išėjimo metu dirbti ar būti atostogose - rinktis jums
QUOTE(pliusiukas @ 2010 01 28, 13:22)
gal kas zinot kokios ismokos gimus dvyniams ?
kaip skaiciuojamas dekretas?
kaip nustatomos lubos?
kaip skaiciuojamas dekretas?
kaip nustatomos lubos?
visa informacija pirmoje žinutėje, čia ir ypač čia