QUOTE(ooo @ 2010 01 22, 11:38)
tai ikurkit imone ir duokit visiems darbo...
ir mokekit baltais, kad soc. garantijos butu...
o vokelio nesu niekada niekam davusi, nor sir operaciu ne viena turejusi ir t.t. prieziura nesiskundziu ir be vokeliu. Taip kad vokeliu kisimas gydytojams yra jusu problema.
staltiese jums kelias...vaziuokit i Airija - ten pasalpu daug...
zinai,tik baigus mokslus dirbau.niekada is bedarbiu pasalpu nesu gyvenusi,o dabar,kai esu motinystes atostogose ir laukiuosi trecio vaikelio,niekur negaliu dirbti.Ar nemanai?
Niekas negalejo zinoti,kad man bus komplikuotas nestumas ir vyrui teks iseit is darbo,kad priziureti mane ir abu vaikucius,nes as negaliu keltis is lovos.Dabar nueme vaiko pinigus,kadangi mano dekretines virsija 525lt. Mes niekuomet nesiskundem bloga material. padetim,taciau ar esi nukritusi is menulio,ar tik apsimeti?
pries galvodami apie seimos pagausejima buvom viska apsvarste,nesam berasciai.Taciau mano darbovieteje pasikeite direktore ir ji tiesiai pareiske,kad po motinystes atostogu pagal istatyma padirbesiu menesi ir neilgiau. Mes ruosiames isvykti ne del pasalpu,o gyvenant pas broli ir isnuomavus savo namus,pilnai uztektu vyro uzdirbamu pinigu. Dar ypac,kai cia daug tokiu raganu kaip tu,tai dar didesne paspirtis.
Del kysiu tu nusisneki kaip reta,ar kuri cia raso.Kliedesiai,kad be ju kazkas kazka padaro net erzina.Tik retais atvejais buna zmonisku ir doru