kefyra galima naudoti vietoj pieno, tik tada reikia truputi deti daugiau cukraus jei ne uonele bus siek tiek rugstesne, o receptukai is kefyro super
Mano pirmoji duonelė
Pagal duonkepės receptą, va šitą. Miltus naudojau 550 D ('prastesnių' šiuo metu neturiu :-)))
Aišku, dauguma jūsų čia patyrusios ir galbūt mano džiaugsmai - senai praeitas etapas, bet aš čia kitoms naujokėms giriuosi Juokauju Gal kitoms naujokėlėms irgi pravers receptukas su vaizdu kas gaunasi..
Pagal duonkepės receptą, va šitą. Miltus naudojau 550 D ('prastesnių' šiuo metu neturiu :-)))
Aišku, dauguma jūsų čia patyrusios ir galbūt mano džiaugsmai - senai praeitas etapas, bet aš čia kitoms naujokėms giriuosi Juokauju Gal kitoms naujokėlėms irgi pravers receptukas su vaizdu kas gaunasi..
QUOTE(Lukrecij@ @ 2009 12 27, 19:17)
kefyra galima naudoti vietoj pieno, tik tada reikia truputi deti daugiau cukraus jei ne uonele bus siek tiek rugstesne, o receptukai is kefyro super
Na, bandau šitą receptą. Tik vietoj cukraus įdėjau medaus porą šaukštų (tikiuos medus ir kefyras nereaguoja kaip nors blogai). Po valandos baigs kepti, kol kas atrodo išsikėlė puikiai. Neaišku tik kaip skonis. Vienžu žodžiu, pasigirsiu vėliau.
sveikutės duonelės kepėjėlės. Sveikinu visas su gražiausiomis metų šventėmis ir jungiuosi į jūsų būrį Kalėdų senelis padovanojo mano ir dukros išsvajotą duonkepę
Turiu klausimėlį šiaulietėms - gal kas nors norėtų kooperuotis užsisakant kepimo priedus iš de lonos? O gal ir Šiauliuose galima kažkur nusipirkti tų visų priedų?
Turiu klausimėlį šiaulietėms - gal kas nors norėtų kooperuotis užsisakant kepimo priedus iš de lonos? O gal ir Šiauliuose galima kažkur nusipirkti tų visų priedų?
Sveikos, išgyvenuosios dalį švenčių..
Laurečka, ačiū už mentelių foto..
nu jungiamės gal ))) Tu būtinai iki Naujų nori?
QUOTE(gi2lux @ 2009 12 27, 22:41)
QUOTE(ratuto @ 2009 12 28, 09:39)
Sveikos, išgyvenuosios dalį švenčių..
nebūtinai, prisitaikysiu prie jūsų
mergaites, o kur perkat sausas mieles didesniais kiekiais?
QUOTE(gi2lux @ 2009 12 28, 09:15)
nebūtinai, prisitaikysiu prie jūsų
parašykit man Skype - ratuto
QUOTE(**ernesta** @ 2009 12 28, 12:00)
Delonoj
QUOTE(**ernesta** @ 2009 12 28, 12:00)
kadangi Šiauliuose nėra Delonos, 0,5 kg sausų mielių pakuotę vakuume (Nerez patarimu) radau Akropolio Maximoje. regis iki 9 Lt kainavo..
Nenurodyta ant pakuočių, o kaip reikia laikyti raugą, salyklą, sausas mieles? Sandariuose indeliuose, sausai, vėsiai? Jau prisipirkau "Delonoj" visokio gėrio
Ar galiu supilti į stiklainiukus, uždengti plastikiniais ar užsukumais dangteliais ir padėti spintelėn?
Ar galiu supilti į stiklainiukus, uždengti plastikiniais ar užsukumais dangteliais ir padėti spintelėn?