QUOTE(irminija @ 2010 01 19, 12:23)
Sveikos kepejėlės
išbandžiau ir aš tą beždžionių duonelę: vienąkart padariau kamuoliukus ir sumečiau atgal į indą, tai normaliai nesiplėšė. Perskaičiau receptą dar kartą, pasirodo reikėjo kiekvieną kamuoliuką pavoliot svieste. Kepiau antrąkart jau pavoliodama, ir vėl nesiplėšė
Ką darau ne taip
Ačiū už pagalbą
QUOTE(nataliuncik @ 2010 01 19, 12:47)
Kai labai daug apvalioji cukruje, tada cukrus išsilydo ir prisiklijuoja stipriai, gal todėl?
aš, pvz, cukruje išvis nevolioju.. ir svieste, bo jame MIRKAU. tai yra bandelę ne šisaip kniurkt uodegą, o normaliai tam riebale pasukioji visais galais, paniurkai...
QUOTE(Lukrecij@ @ 2010 01 19, 13:39)
vistyte tai kaip vistyte, o bandeles darau taip: iskocioju tesla mieline, patepu majonezu, pabarstau vegeta, priberiu tolygiai svogunu, susuku kaip viniotini po to paimu zirkles ir kerpuvis gabaliukais taip irgaunas bandeles,su peiliu pjaustant tesla ne taip graziai iseina, o zirkles atkerpa graziai, sekanti karta kai kepsiu butinai imesiu foto, dabar per sarancius nebuvo kada nufotkint
ne, palaaaaaaaaaaaaaaa...neatsikratysi mūsų taip lengvai..pasakok ir apie vištytę.. kur ją dedi?
kokiais dydžiais? kurias kūno dalis?
QUOTE(Margareta @ 2010 01 19, 14:22)
as cia off topic
Lukrecij@, paziurejau i ta paraso liniuote
nu tu gelezine ledi..tiek valios ir uzsispyrimo
va tau
JĖZAW MARIJA..ALE RIMTAI..
Lukrecija, mano nors 30 numest.... sakyk paslaptį kaip, kepant bandukes, taip sublogt..a/? Nu taip džiaugiuos už Tave...sunku ir žodžiais apsakyt...
JOLANKA, NU BLIAM, BENT TU FOTO ĮMESK..