QUOTE(Margareta @ 2010 01 16, 23:28)
as is sita rugine visad kepu mums ji labai patinka
del formeliu tai labai noreciau, pagriebk man ten kaip suprantu komplektelis ar po viena buna?
*
* jau perskaičiau a.ž. - prigriebsiu
kaip supratau ten 3vnt skirtingų formų vienoje pakuotėje. ir kas čia rašė
jog dabar akcijikė vyksta jom, tai tikiuos prigriebti akcijine kaina, vis mažiau siuntimas tau kainuos
QUOTE(svarelis @ 2010 01 17, 00:09)
* O sita duona ir kepat duonkepeje ar tik minkote? Jei kepat, tai kokio svorio kepaliukas gaunasi?
*Jeigu suformuoti ir kepti orkaiteje, tai kiek laiko?
* minkom, kildom, kepam duonkepėje - sudedi viską ir eini žiūrėt tv
dėl svorio - ji kilogramo pagal receptą išeina ( sudėk visų produktų gr. ). Šiaip kartais kepu ir 1.5kg - tai pusė mamai atiduodu, visvien vienas kepimas
nors tiesą pasakius - dedu viską iš akies ir žiūriu kaip man patinka tešla, darau tokia ne visai rutuliuką, manoji dar limpa prie sienelių, bet man iš tokios tešlos skanesnė/drėgnesnė duonelė iškepa.
ai va dar pamiršau - gi alyvuogių aliejaus pilu - hmm tik čia pasakius kiek gi jo pilu - ogi gerą tokį šliukštelėjimą
ir priedai - kmynai, linų sėmenys, saulėgrąžos bendrą masę sudaro kokius 200gr ( didžioji dalis tai saulėgrąžos ).
* dėl orkaitės tai nieko negaliu patarti - esu tik Facacios kepusi orkaitėje ( va bandysiu Rasmos įdėta ciabattos receptuką, tai teks jungti orkaitę, o man tokiai tinginei vis norisi, kad viską duonkepė padarytų
)
paskaityk šioje temoje merginos rašė apie kepimą orkaitėje ir dalinosi patirtim kaip ten ta plutelė nebūtų kieta kepant orkaitėje. Tikrai rasi vertingų patarimų