QUOTE(SuperBaba @ 2009 12 23, 13:12)
Dar niekaip negaliu persirikiuot i duonkepe...O tai ta tesla kuciukams...tiesiog sumetu visus reikalingus produktus i kibireli ir viskas?
Ar reikia ten tas mieles su pienu skiest, palaikyt?
jau antrą kartą kepiau šiandien Kūčiukus tešlą paruošiant duonkepės pagalba - viską sudedu iškart - nelaikau atskirai jokio pienu su mielėm ir cukrumi, tik mieles pagal savo duonkepės reikalavimus dedu ant viršaus ( yra duonkepių kur atvirkščiai riekia mieles ant apačios dėti, tai tu jau žiūrėkpagal savo duonkepės reikalavimus ) - tešla būna
QUOTE(miaurelija @ 2009 12 23, 13:54)
Gal
miltai ne tie (Kauno extra)??? gal kas gali patarti, nes jau bijau...
spėju, kad čia ir problema - nes extra miltai naudojami sausainiams, pyragams , biskvitams kepti, duonai jie netinkami - per geri
( paskaityk šios temos pirmą žinutę, ten yra info apie miltus )
geriau kepk iš aukščiausios rūšies miltų, arba kaip aš iš pirmos ( 812 C ) bei trečdalį dedu rūpaus malimo kvietinių miltų
taip pat laikykis savo duonkepės produktų dėjimo eiliškumo