Sveikos, ateinu ir as i jusu kepejeliu buri, pasidziaugti, kad nuo pirmadienio jau kepu duonele
Isbandziau pora Malsenos misiniu, nes kazkaip pradzia buvo nedrasi.
O dabar vis ieskau jusu temeleje receptu, patarimu ir bandau
su Ratuto padrasinimais
Dabar kepu kvietiniu miltu duonele su linu semenimis ir saulegrazomis.
Vakar isbandziau Kobriuko duonele, kur raso, kad panasi i Borodino...tai man labai skysta tesla gavosi, dadejau miltu, paskui atrode kad lyg ir nekilo...na, bet siandien ryte prapjovem ir ji pasirodo visai valgoma
tik tokia apacioje kiek 'sunkoka'. Bet skonis man geras.
Nedristu det foto, nors viska ka kepiau nufotografavau
Mano duonkepe ETA 2149, su dvejomis mentelemis. Tai noreciau paklausti kaip atsirinkti kam skirtos mazesnes ir kam didesnes? Ar cia kepalo dydziui, ar miltu rusiai?
Ir dar nemazai klausimu iskilo, bet reikia pasikonspektuoti, neprisimenu...o siaip perskaiciau gal kokias 4 jusu temeles, tai labai daug suzinojau, tik praktikoje visvien dar iskyla nemazai klaustuku.