QUOTE(SuperBaba @ 2010 01 07, 09:06)
Taure, kepiau pagal si:
Paprasta mielinė tešla:
500gr miltų (aš imu pirmarūšius)
250 ml pieno(arba 250ml vandens+4-5 a.š pieno miltų)
2a.š. cukraus(kepant saldžias bandeles reikia dėti 4-5 a.š.)
2a.š sausų mielių
1a.š druskos
3 v.š. aliejaus (galima dėti ištirpintą sviesta)
1 kiaušinis (+kiaušinio trynys ir šaukštas vandens bandelių aptepimui).
Bandeles reikia formuoti nedideles, nes kepant padvigubėja.
O marsipanu as nedejau
Paprasta mielinė tešla:
500gr miltų (aš imu pirmarūšius)
250 ml pieno(arba 250ml vandens+4-5 a.š pieno miltų)
2a.š. cukraus(kepant saldžias bandeles reikia dėti 4-5 a.š.)
2a.š sausų mielių
1a.š druskos
3 v.š. aliejaus (galima dėti ištirpintą sviesta)
1 kiaušinis (+kiaušinio trynys ir šaukštas vandens bandelių aptepimui).
Bandeles reikia formuoti nedideles, nes kepant padvigubėja.
O marsipanu as nedejau
Jungiuosi i kepeju bureli ir as su savo duonkepe. Deja gyvenu Anglijoje ir daugelio dalyku negaliu nusikopijuoti nes nesuprantu terminu. Gal kas galit pasakyti tai mielinei teslai kokie miltai tiktu- plain flour ar strong white flour?Jeigu cia yra kepejeliu is anglijos, gal pasidalinsite
Laaaabai jau suzavejo tas bezdzioniu pyragas. O as kol kas kepu tik duona su raugu, pyraga su vaisiais, batonus.
Aaa, dar del raugo, isvykstu atostogoms 2 savaitems, tai kazkur apie 3 savaites nekepsiu duonos, ar nieko raugui nenutiks, jei pastoves saldytuve 3 savaites?