Dolli (kalbu pilna burna beždžionyčių, tai biški spjaudaus, nepyk).. teisingai - neišeis, tuoj pat bandyk vėl. Realiai visiškai neišeit negali. Tikrai ))
Margareta, kaip ten sūrio kumpio įdaras?
Oho koks beždžionėlių balius Nespėju visko suskaityt, bet jau pyragų gražumas nuotraukose
Nataliuncik, mačiau, miltų nebesulaukus jau pati organizuojiesi Sorry, kol kas niekaip neturiu laiko... O tai dabar, kai bus proga, vežtis dar miltų, ar jau nebereikia?
Merginos, DeLonoje jau galima įsigyti kiaušinių miltelių (į internetinę įdėsiu ryt)
Nuo nesėkmių niekas neapdraustas, bet tai nieko nereiškia - reikia bandyti toliau ir tikrai gausis
Va parodysiu, koks man kartą grožis iškepė. Receptas buvo ne kartą išbandytas, viską dariau kaip įprastai, sudėjau, įjungiau ir užmiršau. Po signalo jau atėjau traukti duonelės, atidarau dangtį, o ten
Taip ir nesupratau, kas buvo negerai
Na, kas moka tokį iškepti?
Nataliuncik, mačiau, miltų nebesulaukus jau pati organizuojiesi Sorry, kol kas niekaip neturiu laiko... O tai dabar, kai bus proga, vežtis dar miltų, ar jau nebereikia?
Merginos, DeLonoje jau galima įsigyti kiaušinių miltelių (į internetinę įdėsiu ryt)
QUOTE(Dolli_ @ 2010 01 06, 22:50)
na aisku tada, aciu uz padrasinima ir info
Ryt bandysiu kepti jusu isgirta bezdzioniu pyraga ir kokia duonyte, iseis tai bus liux neiseis bandysiu dar karta
Ryt bandysiu kepti jusu isgirta bezdzioniu pyraga ir kokia duonyte, iseis tai bus liux neiseis bandysiu dar karta
Nuo nesėkmių niekas neapdraustas, bet tai nieko nereiškia - reikia bandyti toliau ir tikrai gausis
Va parodysiu, koks man kartą grožis iškepė. Receptas buvo ne kartą išbandytas, viską dariau kaip įprastai, sudėjau, įjungiau ir užmiršau. Po signalo jau atėjau traukti duonelės, atidarau dangtį, o ten
Taip ir nesupratau, kas buvo negerai
Na, kas moka tokį iškepti?
QUOTE(Lung @ 2010 01 06, 23:30)
Nataliuncik, mačiau, miltų nebesulaukus jau pati organizuojiesi
Na, kas moka tokį iškepti?
Na, kas moka tokį iškepti?
Maniškiai mirs be duonos, o miltai baigėsi, tai ryt-poryt varysiu po maišiuką paimt sau (na ir mergynom dar paimsiu) yra ir naujiena, pilno grudo
Ir pas mane buvo, kai 3nakties stačiau, vaikas rėkė, tai ir mielių neįdėjau, tas pats buvo
QUOTE(nataliuncik @ 2010 01 06, 23:48)
1. yra ir naujiena, pilno grudo
2. Ir pas mane buvo, kai 3nakties stačiau, vaikas rėkė, tai ir mielių neįdėjau, tas pats buvo
2. Ir pas mane buvo, kai 3nakties stačiau, vaikas rėkė, tai ir mielių neįdėjau, tas pats buvo
1. Pilno grūdo sakai Pažiūrėk prieš pirkdama, ar jie tau pasirodys tinkami, ir man po to papasakok. Nes tokių turiu maišą parduotuvėj, bet man jie pasirodė jau visai per "pilno grūdo" Net nesiūliau niekam ir ruošiausi atgal gražinti
2. Aš lyg ir dėjau mieles O kartą buvau užmiršus maišymo mentelę įstatyt
QUOTE(Lung @ 2010 01 07, 00:07)
1. Pilno grūdo sakai Pažiūrėk prieš pirkdama, ar jie tau pasirodys tinkami, ir man po to papasakok. Nes tokių turiu maišą parduotuvėj, bet man jie pasirodė jau visai per "pilno grūdo" Net nesiūliau niekam ir ruošiausi atgal gražinti
2. Aš lyg ir dėjau mieles O kartą buvau užmiršus maišymo mentelę įstatyt
2. Aš lyg ir dėjau mieles O kartą buvau užmiršus maišymo mentelę įstatyt
Vievyje pirkai?
QUOTE(nataliuncik @ 2010 01 07, 00:10)
Ne Seniai jau tas maišas stovi, mėnuo koks...
Nežinojau, kad ir Vievyje yra
QUOTE(Lung @ 2010 01 07, 00:17)
Na žiūrėsiu tada, sakysiu kad rodytu
O tu matei tuos paruoštus mišinius? Kur t.p. maišais prekiauja
panos, mestelkit ir man beždžionių duonelės receptą. Ir aš noriu prisijungti prie " bandos"
QUOTE(Lung @ 2010 01 07, 00:30)
Merginos, DeLonoje jau galima įsigyti [B]kiaušinių miltelių[/b] (į internetinę įdėsiu ryt)
O kur jie naudojami? Kol kas niekur neuztikau
Taure,
Bezdzioniu pyragas
Pyragas vadinasi "Beždžionių", nes ne pjaustomas, o plėšomas rankomis Receptas tinka bet koks: duonkepėje paruošiau paprastą saldžią mielinę tešlą, pakilusią padalinau į gabaliukus (man gavosi 32 ). Į kiekvieno vidų įmontavau marcipaninį rutuliuką (galima dėti bet kokią tirštesnę uogienę), gavosi tokios mažytės bandelės. Tada kiekvieną gausiai apvoliojau cinamono ir cukraus mišinuke ir tankiai sudėjau į duonkepę. Pakildinau dar valandėlę ir įjungiau kepimą. Labai patogu: pastačiau tokį kvepiantį pyragą ant stalo ir kiekvienas atsiplėšia po bandelę - nereikia pjaustyti Plėšėm plėšėm, kol neliko
As vakar vel pyraga si kepiau...kadangi labai megstam visi cinamona, tai as padariau mazycius rutuliukus ir laaaaabai gerai apvoliojau cinamone ir cukruje...Padauginau ir toks stipriai apskrudes isejo
QUOTE(ratuto @ 2010 01 06, 17:31)
Niu va, gal Dolli bus drąsiau... Pirmyn, mergyt, pamatysi, užsikabliuosi, negalėsi sustot )))
Miargai, nu tai kap Jum Kenwoodo matavimo indų užrašai? Nesitrina?
Miargai, nu tai kap Jum Kenwoodo matavimo indų užrašai? Nesitrina?
Trinasi, trinasi...Bet, kai tik tą dalyką pastebėjau, iškart ėmiausi tam priešintis. Tiesiog su geliniu šratinuku viską paryškinau ir užklijavau lipnią juostelę. Kaip pastebėjau greitai nuima užrašymus, naudojant kad ir fairy. Aš net anr pačios duonkepės užklijavau juosteles, kur yra užrašai.
QUOTE(ratuto @ 2010 01 06, 20:36)
Mergikės, mielosios, iškepė mano Beždžionėlių krūva... AJAAAAIJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ... Nerealiai skanu..įdarų pridariau gal 5 rūčšių, tai tik ryjam, ryjam, kiekvienas spėlioja.. Nuostabuuuuuuuuuu
AČIŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪ
darysiu tokią bandelių krūvą ir su lašinukais - mėsyte - kopūstų įdarais... Prie aliuko tokia kruūva...jaučiat?
AČIŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪ
darysiu tokią bandelių krūvą ir su lašinukais - mėsyte - kopūstų įdarais... Prie aliuko tokia kruūva...jaučiat?
O as paklaust noreciau, su lasinukais nebuna suru?
QUOTE(SuperBaba @ 2010 01 07, 02:40)
O kur jie naudojami? Kol kas niekur neuztikau
Taure,
Bezdzioniu pyragas
Pyragas vadinasi "Beždžionių", nes ne pjaustomas, o plėšomas rankomis Receptas tinka bet koks: duonkepėje paruošiau paprastą saldžią mielinę tešlą, pakilusią padalinau į gabaliukus (man gavosi 32 ). Į kiekvieno vidų įmontavau marcipaninį rutuliuką (galima dėti bet kokią tirštesnę uogienę), gavosi tokios mažytės bandelės. Tada kiekvieną gausiai apvoliojau cinamono ir cukraus mišinuke ir tankiai sudėjau į duonkepę. Pakildinau dar valandėlę ir įjungiau kepimą. Labai patogu: pastačiau tokį kvepiantį pyragą ant stalo ir kiekvienas atsiplėšia po bandelę - nereikia pjaustyti Plėšėm plėšėm, kol neliko
As vakar vel pyraga si kepiau...kadangi labai megstam visi cinamona, tai as padariau mazycius rutuliukus ir laaaaabai gerai apvoliojau cinamone ir cukruje...Padauginau ir toks stipriai apskrudes isejo
Taure,
Bezdzioniu pyragas
Pyragas vadinasi "Beždžionių", nes ne pjaustomas, o plėšomas rankomis Receptas tinka bet koks: duonkepėje paruošiau paprastą saldžią mielinę tešlą, pakilusią padalinau į gabaliukus (man gavosi 32 ). Į kiekvieno vidų įmontavau marcipaninį rutuliuką (galima dėti bet kokią tirštesnę uogienę), gavosi tokios mažytės bandelės. Tada kiekvieną gausiai apvoliojau cinamono ir cukraus mišinuke ir tankiai sudėjau į duonkepę. Pakildinau dar valandėlę ir įjungiau kepimą. Labai patogu: pastačiau tokį kvepiantį pyragą ant stalo ir kiekvienas atsiplėšia po bandelę - nereikia pjaustyti Plėšėm plėšėm, kol neliko
As vakar vel pyraga si kepiau...kadangi labai megstam visi cinamona, tai as padariau mazycius rutuliukus ir laaaaabai gerai apvoliojau cinamone ir cukruje...Padauginau ir toks stipriai apskrudes isejo
Ačiū , duok ir paprastos mielinės tešlos receptą Ir kas per marcipanas ?
Einu sapnuoti beždžionių pyrago