QUOTE(dzhina @ 2010 01 05, 17:59)
as visada batona kepu toki:
Balta duona
vandens ar pieno 300ml, sviesto/margarino/aliejaus pusantro sauksto, druskos saukstelis, cukraus saukstas, miltu 540g (dedu per puse auksciausios ir 1 rusies), sausu mieliu 1,5 saukstelio.
Balta duona
vandens ar pieno 300ml, sviesto/margarino/aliejaus pusantro sauksto, druskos saukstelis, cukraus saukstas, miltu 540g (dedu per puse auksciausios ir 1 rusies), sausu mieliu 1,5 saukstelio.
aciu o gal galit pasakyt koks mazdauk kepaliukas gaunasi nes pries tai kepiau lygiai is tokiu paciu ingridientu tik vos vos mazesnio kiekio(na kaip recepte nurodyta) tai man gavosi grynai plytos aukscio batonelis,nors nuotraukoj prie recepto kepaliukas ne toks jau ir mazas pasirode.Viduj batonelis koretas,nesukrites,nesupratau kas ne taip