QUOTE(Junda @ 2010 01 04, 15:20)
O koks mišinys buvo? Man tai neįdomu iš mišinių kepti, eksperimentuot įdomiau
Kokius aliejus pilate į duoną?
Mandras Labai daug sudėtinių dalių (įvairių rūšių miltai..spelta, rugių, kviečių, avižų ir t.t.), grūdų (nesmulkintų) ir ekologiškai sertifikuotas ("Demeter"). Nepatinka man ta duona, nors mano diedas valgo ir jam gerai
Šiaip buvau nusipirkusi, dėl įdomumo, bet kaip tokiam Flinstounų kepaliukui, tai beveik 8 Lt labai gaila
Aš tuos kur turiu: alyvuogių, sezamo (suteikia riešutų kvapą ir prieskonis pan.), avokadų (balta duona įgauna gelsvą, maždaug saulėgrąžų aliejaus atspalvį, nes pats avokadų aliejus tamsiai/sodriai žalias) ir šaltalankio ( ir tuo pačiu balta duoa su karotinu gaunasi, nes karotinoidai dažo švelnia oranžine spalva ir laaaaabai sveika )